منم همین مشکلو دارم نمی دونم باید چکار کنم (البته برای من اون 2 تا فایل txt نمی آید) ولی منم هرکار کردم درست نشد
خواهشا هر کی میدونه ما رو راهنمائی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همین مشکلو دارم نمی دونم باید چکار کنم (البته برای من اون 2 تا فایل txt نمی آید) ولی منم هرکار کردم درست نشد
خواهشا هر کی میدونه ما رو راهنمائی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز یعضی سایتها هستند که وقتی واردشون میشی یه ویروس می فرستند که یک Conection درست میکنه که خیلی خطرناکه البته از نظر مالی چون ارتباط بین المللی برقرار می کنه و خداد تومن پول میاد رو قبض سریع ویندوزتو عوض کن و آنتی ویروست رو آپدیت.
دوست عزیز کارهایی تو پست اول گفته شده انجام بده دقیق مشکلت حل میشه!
دوست عزیز شما پست اول رو بخون و دقیق انجام بده مشکلت حل میشه!
خيلي عاليهو من تازه عضو اين سايت شدم واقعا كار راه اندازه.ازين تاپيك واقغا استفاده كردم.ممنون
سلام.سرعت اینرنت کامپیوتر من کم شده بعضی وقتها ارور سی دی رام میده و آنتی ویروسم(nod32 )هم غیرفعال شده و وقتی روش کلیک میکنم پیغام error communication with kernel رو میده .باید چکار کنم؟
*** عدم رفع ویروس***
با سلام ,
در بوت سکتور کامپیوترم تروجانی به نام Hijacker.Gen رخنه کرده.
این تروجان در این مسیر هم هست: C:\WINDOWS\system32\cdfview32.dll
آنتی ویروس Avira Antivir دارم , اون رو تشخیص میده اما نمیتونه از بین ببره , مینویسه:
Action(s) taken:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\f81f60b6638\DllN ame.
An error has occurred and the file was not deleted. ErrorID: 26003.
The file could not be deleted!
Attempting to perform action using the ARK lib.
The file was moved to '497d9e6a.qua'
بعد از بارها Delete کردن و انتقال به پوشه Quarantine توسط آنتی ویروس , ویروس مذکور باز هم در هردو مکان وجود داره واز بین نمیره.
با سپاس و تشکر.
آقا یکی کمک کنه.منم این ویروس Autorun.inf گرفتم.
کارایی که پست اول گفت کردم. ولی پاک نشد.
کمک کنید لطفا...
کسی پست شماره 5 رو تایید می کنه؟یعنی تا الان مشکلی نداشته؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)