يه سوال
ميشه Kaspersky Internet Security 6.0.2.614
رو با ناد32 باهم نصب كرد مشكلي پيش نمياد؟
يه سوال
ميشه Kaspersky Internet Security 6.0.2.614
رو با ناد32 باهم نصب كرد مشكلي پيش نمياد؟
سلام دوست عزیز
تجربه ی من این بوده که حتی 3 آنتی ویروس هم با هم نصی کنی مشکلی نیست فقط اینکه سرعت سیستم پایین میاد![]()
اما اگه 2 فایروال با هم نصب کنی مشکل خواهی داشت و فایروال ها با هم گلاویز میشن!!!![]()
پس در جواب شما نه مشکلی پیش نمی آد اما توصیه من اینکه :
فایروال: کومودو
آنتی ویروس:کسپرسکی همراه با Avira Antivir
آنتی اسپای ور:Spy Sweeper
عالی میشه!!!![]()
اگر منظورتان نسخه 614 است خودش نسخه نهایی است ولی احتمالا به زودی نسخه 618 منتشر می شود که در آن چند
ایراد نسخه 614 برطرف شده است البته همانطور که قبلا خدمتتان عرض کرده ام نیازی به داونلود مجدد آن نیست و
تغییرات داده شده از طریق آپدیتهای معمولی نیز قابل دریافت است.
یعنی VTN جان تو About برنامه اسم و ورژن جدید کسپر رو می نویسه!!!
خیر دوست عزیز ولی نام HotFix مربوطه را می توانی زیر نام نسخه ببینی .
سلام![]()
اینم نسخه ی جدید (ولی بتا)![]()
Kaspersky Lab Products Build 6.0.2.675کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا این کاسپر که اکتیو کد میخواد؟ چه کار کنم؟
RegKey رو گذاشتم خب .اول رگ کی رو از رار در بیار. بعد وقتی رسید به اون جایی که نوشته Active using the avtivayion code اونو از تیک در بیار و روی َApply existing license key کلیک کن تا انتخاب بشه بعد next رو بزن و رگ کی رو که گذاشتم بهش بدید.
تمام.![]()
چجوریه من پاندا را نصب کردم تو درایو C خودم بالای 148 هزار فایل رو اسکن کرد ولی کاسپرسکی نصب کردم 60
هزار فایل رو اسکن کرد یعنی این میتونه یک نقطه ضعف باشد.
باسلام
دوستان من يكدفعه متوجه شدم حجم زيادي از درايو دي اشغال شده ووقتي كنترل كردم متوجه شدم ازچندوقت پيش فايل Report كاسپراسكاي كه نسخه 411 است حجمش به حدود 5گيگابايت رسيده البته درsafe mode اين پوشه را تااندازه اي خالي كردم ولي دوباره كه به اينترنت وصل شدم درهمان روزاول حجمش به حدود100 مگابايت رسيد البته من ازچندوقت پيش ازجي باكس براي ريسيوراستفاده ميكنم وبخاطرهمين موقع استفاده ازجي باكس كاسپر را غيرفعال ميكنم ممكن است بخاطر باشد يادليل ديگري دارد لطفااگركسي اطلاعاتي دراينمورد دارد بنده راكمك كند.
متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)