امروز قیمت گوشی بدون گارانتی 750 تمن (که هنوز هم بالاست)
لحظه شماری برای افت قیمت
امروز قیمت گوشی بدون گارانتی 750 تمن (که هنوز هم بالاست)
لحظه شماری برای افت قیمت
1. دوست عزیز من در صفحات قبل بعد از اینکه سوالتون رو پرسیدید بهتون جواب دادم و با عکس هم بهتون نشون
دادم اما چون شما دیگه این طرف بر نگشتید و رفتید پی کار خودتون جواب من رو متوجه نشدید. در موبیلستان هم
که همین سوال رو پرسیده بودید آرش زحمت کشید و بهتون جواب داد اما چون باز هم بعد از پرسیدن هر سوالی
به تاپیک سر نمیزنید متوجه جواب آرش هم نشدید. الان هم میترسم کلی وقت بزارم براتون و بهتون جواب بدم اما
برید و دیگه بر نگردید. اینو بعنوان یک گلایه کوچک قبول کن.
اما در جواب سوال اولتون. دوست عزیز شما نباید هیچ فایلی را به cab تبدیل کنید. این سوال شما مثل این میمونه
که بگیم من چطوری میتونم یک عکس رو به mp3 تبدیل کنم؟
فایل های cab فایل های اینستالی برای ویندوز موبایل ها هستند و برای اینکه شما متوجه پسوند فایلی که دانلود
میکنید بشید یا میتونید وارد تنظیمات ویندوز بشید و نمایش پسوند فایل ها رو فعال کنید و یا اینکه فایلی را که
دانلود کردید توسط یکی از برنامه های فشرده سازی مانند winrar مستقیم باز کنید. اونوقت شما در بالای
برنامه فشرده ساز پسوند فایلی رو که باز کردید میبینید و متوجه میشید که آیا پسوند فایل rar است یا cab.
اگر پسوند فایل cab بود اون رو مستقیم داخل گوشی کپی کنید و از داخل گوشی اون رو اجرا میکنید. اما اگر
پسوند فایل مانند فارسی سازی که شما میخواهید نصب کنید rar بود به این صورت عمل میکنید تا فایل cab را
که فشرده شده خارج کنید.
اول روی فایل فارسی ساز کلیک راست میکنید و دقیقا گزینه ای که در عکس زیر نشون دادم را انتخاب میکنید.
برای اینکه این گزینه را داشته باشید شما باید یکی از برنامه های فشرده ساز را در سیستمتون نصب کرده باشید.
من در اینجا از برنامه Winrar استفاده کردم در حالی که شما میتونید همین گزینه را در برنامه های مشابه مانند
PowerArchiver پیدا کنید.
بعد که extract to ... را زدید یک فولدر دقیقا به همان اسم بغل فایل اصلی درست میشه.
شما هم وارد فولدر میشید. زمانی که پوشه ساخته شده را باز کردید 2 تا فایل در اونجا قرار داره به اسم های زیر..
حالا اگر بر روی فایل Alireza ...دابل کلیک کنید متوجه میشید که این فایلی که از حالت فشرده خارج شده فایل
cab است.
الان برای اینکه شما بتونید فارسی ساز را نصب بکنید باید فایل alireza که در عکس سوم در داخل پوشه قرار داره
را به گوشی کپی کنید و از داخل گوشی برید و روش کلیک کنید تا مراحل نصب بهتون نشون داده بشه.
2. جواب سوال دومتون اینه این مشکل فقط مربوط به اکسپریا نمیشه و اکثر پاکت پی سی ها این مشکل دارند و
به همین دلیل من بارها به دوستان پیشنهاد کردم که اگر واقعا دنبال عکس گرفتن و یا فیلم برداری کردن با موبایل
هستند طرف هیچ کدام از پاکت پی سی ها نیان چون پاکت پی سی ها برای این کار ساخته نشدند.شما با نصف
پولی که به اکسپریا و یا پاکت پی سی های گران قیمت میدید میتونید بهترین گوشی را بخرید که از نظر عکس
گرفتن و فیلم برداری ده ها برابر از اکسپریا بهتره.
اما برای جواب سوالتون و رفع این مشکل باید بهتون بگم که دلیل زوم نشدن اینه که شما اندازه عکس را بر روی
3 مگاپیکسل قرار دادید و در این اندازه نمیشه زوم کرد. شما باید اندازه عکستون رو بر روی 2 مگاپیکسل و یا
کمتر قرار بدید تا به همان اندازه بتونید زوم کنید.
جواب سوال سوم و چهارم رو در یک پست دیگه بصورت کامل توضیح میدم چون این سوال شما ممکنه برای کسان
دیگه ای هم در آینده پیش بیاد.
رفع مشکل Forward و ذخیره SMS به صورت جدا در XPERIA
جواب سوال 3 و 4 شما هر دوتاش یک جوابه و اون هم رفع مشکل سیستم دریافت و ارسال SMS در Windows Mobile
شما اگر به لینک های زیر سر بزنید متوجه میشید که این مشکلات در پاکت پیسی های دیگه ای مانند
HTC Touch HD نیز وجود داره و فقط مربوط به اکسپریا نمیشه.
جواب مایکروسافت برای گوشی های HTC
باز هم جواب مایکروسافت برای گوشی های سامسونگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از خوندن مطالب بالا که به صورت سوال و جواب مطرح شدند باید متوجه شده باشید که این مشکل درکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندوز موبایل وجود داره و فقط مربوط به اکسپریا نمیشه. اما ویندوز مبایل چون دست سازندگان نرم افزار
را برای دست کاری در محیط های ویندوز موبایل باز گذاشته بنابراین شما راه های زیادی برای Forward
کردن و مشکلات دیگه سیستم اس ام اس در اختیار دارید. یکی از این راه ها اینه که شما برید و نرم افزار هایی
که مربوط به دریافت و ارسال اس ام اس میشند رو پیدا کنید و یکی از آنها را دانلود کنید و بر روی گوشی
خودتون نصب کنید.
تعداد این نرم افزار ها زیادند و این شما هستید که باید برید جستجو کنید و بعد از خواندن اطلاعات مربوط به
اون برنامه آن را نصب کنید. یکی از سایت هایی که برای کسب اطلاعات در مورد همه نرم افزار های مربوط به
اکسپریا وجود داره Handango.com است. بعد از ورود به سایت از گوشه سمت راست در بالا نوع گوشی خودتون
را Sony Ericsson Xperia X1i انتخاب کنید تا فقط نرم افزار هایی که بر روی اکسپریا قابل نصب هستند نمایش
داده بشند. بعد از تعیین کردن نوع گوشی کاتگوری های مختلفی در اختیارتون قرار میگیره مانند بازی... مسافرت
نرم افزار های کاربردی... و کاتگوری مربوط به اس ام اس و ایمیل. شما هم به قسمت اس ام اس میرید و
تمام نرو افزارهایی که مربوط به اس ام اس میشند براتون نشان داده خواهد شد. بعد از پیدا کردن نرم افزار مورد
نظرتون میرید در انجمن های نرم افزار پاکت پیسی میگردید و کرک شده اون نرم افزار را پیدا میکنید و نصب
میکنید. به همین راحتی.
اما... Forward کردن هر اس ام اسی در اکسپریا بدون نصب هیچ نرم افزاری امکان داره. همانطور که خودتون
هم میدونید ویندوز موبایل اس ام اس های دریافتی از یک شخص را دسته بندی میکنه. مثلا اگر از نیما
4 تا اس ام اس دریافت کرده باشید همه اس ام اس ها رو بصورت دسته بندی شده به زیر مجموعه نیما
اضافه میکنه. به این صورت که شما با کلیک کردن بر روی اسم نیما میتونید همه اس ام اس های دریافت شده
از نیما را ببنید و دیگه نیازی به گشتن در بین صدها اس ام نیست. این قابلیت در ویندوز موبایل برای بعضی ها
ممکنه مفید باشه و برای بعضی ها هم ممکنه دردسر ساز باشه چون اگر از نیما 100 تا اسم ام اس دریافت
کرده باشه و نیما هم بخواد یک اس ام اس دیگری بفرسته برای دیدند اس ام اس 101 باید تمام 100 اس ام اس
قبلی که از نیما دریافت شده نیز در یک صفحه باز بشه.
حالا اگر شما داخل اس ام اس های دریافتی از نیما بشید و به قسمت Menu برید متوجه میشید که گزینه
Forward برای ارسال اس ام اس به شخص دیگری وجود نداره.
Vidarebeforda کلمه سوئدی Forward است. با فلش قرمز اول Forward رو مشخص کردم و بعد Copy to SIM
را. اما میبینید که هر دو گزینه غیر فعال هستند و نمیشه آنها را انتخاب کرد. برای اینکه شما بتونید هم این
گزینه ها و هم کلی امکانات دیگه برای اس ام اس دریافتی را فعال کنید باید با استفاده از D-Pad یعنی همان
کلید های چهار طرفه اس ام اس مورد نظرتون رو انتخاب کنید. برای انتخاب کردن اس ام اس مورد نظرتون باید
توسط کلید های بالا و پایین در D-Pad اس ام اس را انتخاب کنید. دقت کنید که در اکسپریا موس اپتیک هم وجود
داره و برای انتخاب کردن اس ام اس و یا بالا و پایین کردن اس ام اس نباید از این ماوس استفاده کنید بلکه برای
بالا و پایین کردن و انتخاب شدن اس ام اس باید از D-Pad استفاده کنید.
زمانی که با دی پد در داخل اس ام اس های دریافتی بالا و پایین کردید و رفتید بر روی اس ام اس مورد نظرتون
اون اسم ام با رنگ آبی کم رنگ انتخاب میشه و بعد از انتخاب شدن اگر شما دوباره به قسمت Menu برید
متوجه میشید که امکان Forward کردن و همچنین کلی امکانات دیگه فعال شدند و شما میتونید هر اس ام اسی
را با این روش Forward کنید.
اما اگر شما بخواهید هم مشکل اس ام اس های فرستاده شده که به inbox اضافه میشند را رفع کنید و هم
همه اس ام اس های دریافتی از یک نفر را در یک صفحه نشون نده چه کاری باید انجام بدید؟
1. استفاده از برنامه هایی که گفتم باید برید بگردید و برنامه مورد نظرتون رو پیدا کنید و نصب کنید.
2. اگر حوصله گشتن ندارید و یا نمیخواهید برنامه ای نصب کنید که بر روی سیستم اصلی اس ام اس در
ویندوز موبایل تاثیر بزاره میتونید مثل من از XPERIA Tweak استفاده کنید.
XPERIA Tweak هم یک برنامه بسیار خوب و مفید میتونه باشه و هم میتونه کل سیستم و تنظیمات گوشی
رو در صورت درست استفاده نکردن از آن بهم بریزه. اگر انگلیسیتون خوب نیست و یا بعضی قسمت های
این برنامه را متوجه نمیشید فقط آن را نصب کنید و جایی را که من بهتون میگم کلیک کنید و دیگه با قسمت های
دیگه هیچ کاری نداشته باشید و از برنامه خارج بشید.
اول XPERIA Tweak را از لینک زیر دانلود کنید و بر روی گوشی با خیال راحت نصب کنید.
امیدوارم متوجه شده باشید که فایلی که در بالا دانلود میکنید فایل cab است و شما تنها کاری که باید انجام بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینه که اون رو به گوشی کپی کنید و آن را از داخل گوشی اجرا کنید تا نصب بشه.
بعد از نصب XPERIA Tweak آیکون آن به قسمت Program اضافه میشه. پس شما میرید به جایی که آیکون
برنامه های نصب شده در گوشی وجود داره و XPERIA Tweak را پیدا میکنید.
حالا برنامه را باز میکنید و فقط جایی را که با فلش قرمز رنگ مشخص کردم را تیک میزنید.این قسمت بعد از
نصب XPERIA Tweak انتخاب نشده و بصورت پیشفرض هیچ تغییری را در سیستم اس ام اس شما انجام نمیده.
اگر خواستید میتونید مرورگر اصلی اکسپریا رو که بصورت پیشفرض Internet Explorer انتخاب شده را به Opera
تغییر بدید.
بعد از انتخاب کردن قسمتی که با فلش قرمز مشخص کردم و تغییر مرورگر اصلی به اپرا گزینه Save را در پایین
صفحه میزنید. حالا از شما درخواست میشه که برای ایجاد تغییرات گوشی شما سافت ریست بشه. شما هم
YES را میزنید تا سیستمتون ریستارت بشه و دوباره بالا بیاد.
بعد از ریستارت شدن گوشی اگر وارد قسمت اس ام اس ها بشید متوجه میشید که از تمام اس ام اس هاتون
مانند گوشی های اسمارت فون شده. به این صورت که دیگه تمام اس ام اس های دریافتی از 1 نفر مثلا نیما
را جمع نمیکنه و در یک صفحه نشون نمیده بلکه اس ام اس ها بر اساس تاریخ دریافتشون نشون داده خواهند
شد نه بر اساس اسم و یا شماره فرستنده.
گزشته از این وارد هر اس ام اسی که بشید دیگه نیازی به انتخاب کردن اس ام اس توسط D-Pad وجود نداره
چون دیگه تعداد اس ام اس ها در هر صفحه فقط 1 دونه است و برای 1 دونه اسم ام اس انتخابی لازم نیست.
شما مستقیم میتونید بر روی Menu کلیک کنید و بعد به قسمت Send برید و Forward را انتخاب کنید.
به همین راحتی
گذشته از رفع مشکلاتی که تاکنون با Forward کردن و دسته بندی شدن اس ام اس ها داشتید از این به بعد
بعد از ارسال هر اس ام اس در داخل inbox چیزی ذخیره نخواهد شد بلکه اس ام اس فرستاده شده توسط شما
در پوشه Send ذخیره میشند دقیقا مانند سیستم اس ام اس های گوشی های جاوا و یا سیمبین ها.
توضیحاتی کوتاه در مورد XPERIA Tweak.
شما توسط XPERIA Tweak میتونید فونت های گوشی رو عوض کنید... اما من پیشنهاد میکنم که این کار را نکنید
و بگذارید در حالت معمولی بمونه.
توسط XPERIA Tweak میتونید پنلی را بصورت Default تعیین کنید. در حالت معمولی اگر اکسپریا را سافت ریست
کنید همیشه بعد از بالا اومدن پنل اول باز میشه و شما برای رفتن به پنل های دیگه مانند Mobile Shell باید از
طریق X-Panel پنل مورد نظرتون رو انتخاب کنید و واردش بشید. اما توسط XPERIA Tweak میتونید کاری بکنید که
بعد از ریستارت کردن گوشی مستقیم پنلی که شما دوست دارید باز بشه.
همچنین توسط XPERIA Tweak میتونید تنظیمات مربوط به چراغهای اخطار دهنده در اکسپریا را تغییر دهید و باز
هم من پیشنهاد میکنم که به این قسمت نیز دست نزنید. مگر اینکه واقعا بدونید دارید چیکار میکنید.
موفق باشید.
مثل همیشه عالی و کامل.ممنون مهران جان.
به صفحه اول هم اضافه شد.
مرسی حامد جان.
اگر تو نبودی و این مطالب رو دسته بندی نمیکردی پیدا کردن این مطالب خیلی مشکل میشد و برای هر سوالی
باید از اول جواب میدادیم. منم واقعا ازت ممنونم که همیشه مطالبی رو که میدونی مهم هستند رو به صفحه
اول اضافه میکنی.![]()
شاکی
اگر شاکی بودم جواب سوال رو نمیدادم.من فقط گله کردم. شما هم اگر ساعت ها بشینی جواب یک
نفر رو بدی و بشینی تایپ کنی و عکس بگیری و منبع دانلود نرم افزار ها رو پیدا کنی و بعد طرف بره و دیگه
پیداش نشه... گله نمیکنی؟
موفق باشید.![]()
واقعا بی نظیر بود ....
اولا ، نمیدونم چه جوری تشکر کنم
ثانیا واقعا جواب قبل را خواندم ولی اصلا نتونستم بفهمم چه جوری میشد این تغییر در rar و cab رو ایجاد کنم
و ضمنا بعضا بعنوان مهمان میامدم تا ببینم جوابی داده شده یا نه ؛ البته اقرار میکنم که بعضا 2 ، 3 روز نه بیشتر غیبت هم داشتم
اما در مورد زوم عکسبرداری با اینکه حتی به وضعیت vga هم رفتم نشد zoom را در هنگام عکاسی انجام دهم ...ولی اگر کمی هم به من حق بدهی میتونم این توقع را داشته باشم حالا که موبایل با این توانایی ها دارم داشتن این امکانات اولیه یعنی zoom چیزی نیست که نباید باشد آخه چیز واقعا پیش پا افتاده ای شده الان ؛ درسته که این دوربین نیست ولی داشتن این قابلیت وقتی روی این دستگاه دوربین گذاشته شده چیزی قابل انتظاره
مجددا از اینکه وقت گذاشتی ، خوندی و جواب کامل و زیبایی دادی متشکرم.
درخشانی جان خوشحالم که مشکل شما نیز در خصوص اس ام اس حل شد. ولی نگفتی آخرش تونستی
فارسی ساز رو نصب بکنی یا نه؟ یه خبر بده
من هیچ اشکالی نمیبینم وقتی شما و یا هر کس دیگه ای مطلبی رو متوجه نشید اما اگر خبرش رو ندیواقعا جواب قبل را خواندم ولی اصلا نتونستم بفهمم چه جوری میشد این تغییر در rar و cab رو ایجاد کنم
و ضمنا بعضا بعنوان مهمان میامدم تا ببینم جوابی داده شده یا نه ؛ البته اقرار میکنم که بعضا 2 ، 3 روز نه بیشتر غیبت هم داشتم
من چطوری بفهمم که شما متوجه شدی یا نه؟ در ضمن دوست عزیز من الان شاید بتونم هر روز و یا هر چند
روز یک بار به این انجمن سر بزنم اما اگر بعدا برام کار پیش بیاد و درسهام شروع بشه شاید اصلا نتونم بیام و
شما هم اول بهتره به کارهاتون برسید و در زمانی که میدونی وقتشو داری به اینجا سر بزنی. من از شما بخاطر
نیومدنتون به اینجا گلایه نکردم بلکه از اینکه خبری بعد از جواب دادن من به پست شما نبود گلایه داشتم که الانم
دیگه بحثش تموم شد و امیدوارم مشکلتون حل شده باشه.
اما در مورد زوم عکسبرداری با اینکه حتی به وضعیت vga هم رفتم نشد zoom را در هنگام عکاسی انجام دهم
حتما یک جای کار را اشتباه کردید. یک بار گوشی را سافت ریست کنید و سایز عکس را بر روی 2 مگاپیکسل و یا
کمتر قرار بدید و بعد توسط دکمه های کم و زیاد کردن صدا زوم کنید.
من در عکس زیر سایز عکس گرفتن را بر روی 2 مگاپیکسل قرار دادم.
حالا هم براحتی میتونم زوم کنم. عکس زیر...
اگر دوباره سعی کنید حتما موفق میشید.
بله درست میگید و بهتون هم حق میدم. درسته که دوربین اکسپریا ممکنه به دوربین گوشی هایولی اگر کمی هم به من حق بدهی میتونم این توقع را داشته باشم حالا که موبایل با این توانایی ها دارم داشتن این امکانات اولیه یعنی zoom چیزی نیست که نباید باشد آخه چیز واقعا پیش پا افتاده ای شده الان ؛ درسته که این دوربین نیست ولی داشتن این قابلیت وقتی روی این دستگاه دوربین گذاشته شده چیزی قابل انتظاره
5 مگاپیکسلی نرسه اما به نظر من کیفیت عکس گرفتنش در رده 3.2 مگاپیکسل خوبه. نمونه عکس ها شو
که با پی1 مقایسه شده میتونید در صفحه اول پیدا کنید. کلا دوربین اکسپریا فقط نیاز آدم رو در مواقع ضروری
بر طرف میکنه وگرنه اگر آدم عکس پوستری بخواد بندازه بهتره بره سراغ دوربین های حرفه ای تر.
خواهش میکنم.مجددا از اینکه وقت گذاشتی ، خوندی و جواب کامل و زیبایی دادی متشکرم.![]()
Last edited by M E H R A N; 30-12-2008 at 05:51.
اگر بخواهید imate jas jar را با x1 مقایسه کنید، البته با در نظر گرفتن نیاز کاربر:
برای کسی که می خواهد:
1-از روی ppc کتاب بخواند،(پس در اینجا imate jas jar برتری دارد، چون صحفه نمایش بزرگتری دارد)
2-حافظه : حافظه imate کمتر است، , آیا چنین امکانی وجود دارد حافظه اون ارتقا پیدا کند؟
3-پردازنده:imate از یک حافظه 400mhz بهره می برد.البته قدری ضعیفتر است،من از کارای توان اون اطلاع دقیق ندارم، دوستان آگاهی دهند
4-قیمت: قیمتimate پایینتر و ارزانتر است
5-برنامه نویسی بر روی ppc:کیبورد بسیار خوبی دارد
البته به طور حتمx1 در بسیاری از زمینه ها برتری قابل ملاحظه ای دارد، ولی همانطور که عرض کردم:
بر اساس نیاز کاربر!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)