تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 1045 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

من یک فایل ورد که حدود 70صفحه داشت رو باز کردم
    اشتباها یک صفه رو جایگزین این 70صفحه کردم و ذخیره کردم...
    و ورد رو بستم وقتی باز کردم متوجه اشتباهم شدم..آیا راهی برای باز گردوندن این 70صفحه ام دارم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

و ورد رو بستم وقتی باز کردم متوجه اشتباهم شدم..آیا راهی برای باز گردوندن این 70صفحه ام دارم؟
    اگر تازه اين كار رو كرده باشين ممكنه بتونيد يعني اگه دوباره فايل باز كرده باشين و سيو كرده باشين يا مثلا فايلهاي ديگهتون رو باز كرده باشين احتمالش كمتره ولي امكانش وجود داره. اما مسيرش رو دقيقا خاطرم نيست اگه يادم باشه فردا از دوستان سؤال ميكنم مسيرش رو بهتون ميگم البته اگه دوستانمون توي همين سايت مسيرش رو بدونن راهنماييتون ميكنن چيزي كه الان خاطرم هست شما بايد توي فايل‌هاي با پسوند tmp نگاه كنيد يعني فعلا ميتونيد سرچ كنيد و فايلهاي با اين پسوند رو پيدا كنيد و بر اساس تاريخ مرتبشون كنيد و بعد اين فايلها رو باز كنيد اگه فايلتون موجود بود يه saveas با پسوند داك ازش بگيريد.
    Last edited by aliali58; 21-01-2008 at 01:17.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اگر تازه اين كار رو كرده باشين ممكنه بتونيد يعني اگه دوباره فايل باز كرده باشين و سيو كرده باشين يا مثلا فايلهاي ديگهتون رو باز كرده باشين احتمالش كمتره ولي امكانش وجود داره. اما مسيرش رو دقيقا خاطرم نيست اگه يادم باشه فردا از دوستان سؤال ميكنم مسيرش رو بهتون ميگم البته اگه دوستانمون توي همين سايت مسيرش رو بدونن راهنماييتون ميكنن چيزي كه الان خاطرم هست شما بايد توي فايل‌هاي با پسوند tmp نگاه كنيد يعني فعلا ميتونيد سرچ كنيد و فايلهاي با اين پسوند رو پيدا كنيد و بر اساس تاريخ مرتبشون كنيد و بعد اين فايلها رو باز كنيد اگه فايلتون موجود بود يه saveas با پسوند داك ازش بگيريد.
    ممنون..یعنی امیدی هست؟
    این پسوندهای tmp رو با چی باز کنم...ناشناخته هستند ..وقتی هم با ورد باز کردم اصلا ریخته بود بهم فونتشون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز سوال خود را در جای نامناسب مطرح کردید تایپیکی هست به نام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای طرح چنین مشکلاتی در نظر گرفته شده است در ضمن لطفا برای تایپک های خود از عنوان مناسبی استفاده کنید این مورد در قوانین بخش هست می توانید به آن مراجعه کنید لینک در امضای من هست شما به این تصویر دقت کنید مواردی که با شماره ی 1 و 2 مشخص شده اند را در نظر بگیرید...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون..یعنی امیدی هست؟
    این پسوندهای tmp رو با چی باز کنم...ناشناخته هستند ..وقتی هم با ورد باز کردم اصلا ریخته بود بهم فونتشون
    با همون ورد بايد بازشون كني هر كدوم كه به هم ريخته هست رو ولش كن بقيه رو باز كن ببين چطوره البته فكر ميكنم تعداد زيادي فايل تمپ داشته باشي كه يه مقدار وقتت رو ميگيره

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عجب مصيبتي!
    وقتي ميگم از فايل هاي آفيس، زود به زود پشتيبان بگيريد به خاطر همينه ديگه.

من راهي براي برگردوندنش سراغ ندارم. ولي اگه جايي، نسخه پشتيبان، ذخيره شده باشه، به همون روشي كه علي گفت ميشه پيدا كرد. يعني برو توي Start> Search> All files and Folders و داخل قسمت A word or phrase in the file يه كلمه يا عبارتي رو كه مطمئني داخل اون فايل وجود داشته، مثلاً كلمه «فرم ارزيابي» بنويس و سرچ كن شايد پيدا بشه. ولي خيلي بعيده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی علی علی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خیلی خوش اومدی اگه میخوای بافور جواب سدوالاتت رو بگیری اگه تو جای خودش مطرح کنی سریع به جواب میرسی حداقل در انجمن آفیس و واسه سدوالت هم که جوابت رو تصویری همکار انجمن داد.بازم سدوال داشتی بپرس من که نیستم همکارا جواب میدن(شوخی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    مشکلی که دارم اینه که بعد از یه مدتی که از نصب ویندوز میگذره فونتهای Times New Roman و Arial ویندوز خزاب میشه به طوری که چه تو Word و چه تو اینترنت هر جا کلمه دارای حرف ی رو تایپ میکنم اون رو به صورت ( ی) نشون میده مثلاً
    اگر کلمه "این " رو تایپ کنم، به صورت "ای‌ن" نشون میده
    لطفاً اگه این دو فونت رو به صورت مجزا میشه دانلود کرد کمکم کنید یا هر کمک بهتری که خودتون صلاح میدونید
    البته نمیخوام از کلیدهای ترکیبی استفاده کنم

یه سوال هم داشتم اگه لطف کنید و جواب بدین ممنون میشم
    سوالم اینه که برای ایجاد نیم فاصله شنیدم Alt+157 این کار رو انجام میده اگه ممکنه راهنماییم کنید چطور میتونم این کلید ترکیبی رو به یک کلید ترکیبی راحت تر مثل shift+space اختصاص بدم
    با تشکر فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی علی علی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    مشکلی که دارم اینه که بعد از یه مدتی که از نصب ویندوز میگذره فونتهای Times New Roman و Arial ویندوز خزاب میشه به طوری که چه تو Word و چه تو اینترنت هر جا کلمه دارای حرف ی رو تایپ میکنم اون رو به صورت ( ی) نشون میده مثلاً
    اگر کلمه "این " رو تایپ کنم، به صورت "ای‌ن" نشون میده
    لطفاً اگه این دو فونت رو به صورت مجزا میشه دانلود کرد کمکم کنید یا هر کمک بهتری که خودتون صلاح میدونید
    البته نمیخوام از کلیدهای ترکیبی استفاده کنم

یه سوال هم داشتم اگه لطف کنید و جواب بدین ممنون میشم
    سوالم اینه که برای ایجاد نیم فاصله شنیدم Alt+157 این کار رو انجام میده اگه ممکنه راهنماییم کنید چطور میتونم این کلید ترکیبی رو به یک کلید ترکیبی راحت تر مثل shift+space اختصاص بدم
    با تشکر فراوان
    بزای اینکه هر 2تا مشکلت هم زمان حل بشه از نرم افزار TrayLayout با حجم خیلی کم میتونی بهره ببری و یه ناریح فارسی هم بهت میده و هر کلیدی رو خواستی از توش عوض کن.
    واسه هرکدوم هم داخل ورد راه داره اما من پیشنهادم اینه که حتماً این رو دانلود کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینکه هر 2تا مشکلت هم زمان حل بشه از نرم افزار TrayLayout با حجم خیلی کم میتونی بهره ببری و یه ناریح فارسی هم بهت میده و هر کلیدی رو خواستی از توش عوض کن.
    واسه هرکدوم هم داخل ورد راه داره اما من پیشنهادم اینه که حتماً این رو دانلود کنی.
    دوست عزیز من این نرم افزار رو دانلود کردم
    اما کلیدهای کنترلی اون غیر فعاله و فقط کلیدهای حروفش فعاله
    در ضمن من تو اینترنت هر سایتی که با فونت times new roman مطلب نوشته باشه رو ی های تو سایت رو به صورت ی (ی بزرگ) در وسط کلمه میبینم و فکر نکنم این نرم افزار بتونه این مشکل در مشاهده رو نیز رفع کنه
    چون احتمالً ایراد از فونت نصب شده روی دستگاه هم است آیا میشه این فونت رو از جایی دانلود کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •