تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم محسن یگانه کدام است؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 149 از 175 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 1749

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن یگانه

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

آقا حالا کسی نمیدونه چرا صدای محسن یگانه اینقد عوض شده ؟
    به نظرم دیگه جذبه ی قبلا رو نداره.
    الان ترک قبلیاشو دارم میگوشم خیلی صداش خوبه.
    ولی الان صداش نازک تر شده.
    بعضیا میگن به خاطر عمل بینیه.
    بعضیا میگن از وقتی زن گرفته اینجوری شده
    همین نظر رو دارم... این صدا ، دیگه اون صدا نیست.

2. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

مگه محسن ازدواج کرده؟
    جدا میگم من خبر ندارم ازدواج کرده یا نه؟

4. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

مگه محسن ازدواج کرده؟
    جدا میگم من خبر ندارم ازدواج کرده یا نه؟
    خسته نباشی
    آره فک کنم دو سه سالی میشه ... وقتی رگ خوابو داد ازدواج کرده بود تا اونجایی که یادمه.

فک کنم خانومش سر شام و ناهار ترشی جات خیلی بهش میده
    اینم بعید نیس

همین نظر رو دارم... این صدا ، دیگه اون صدا نیست.
    قبلا صداش مردونه بود پسرام حال میکردن باش ... الان صداش فقط به درد این دخترا میخوره

6. 5 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

البوم متوسط رو به ضعیف. ترک های غمگینش که اصلا جالب نبود. اون یکی 2 تا شادشم چنگی به دل نمیزد... اصلا هر کی تو ایران البوم رسمی و مجاز! میده بیرون شعر و صدا و کلا همچیش ابکی میشه! دی: تک اهنگای قبلی و البوم رگ خواب محسن فوق العاده بودن... در کل فک کنم حباب ضعیف ترین البوم محسن باشه

8. 2 کاربر از matr!x_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

آقا حالا کسی نمیدونه چرا صدای محسن یگانه اینقد عوض شده ؟
    به نظرم دیگه جذبه ی قبلا رو نداره.
    الان ترک قبلیاشو دارم میگوشم خیلی صداش خوبه.
    ولی الان صداش نازک تر شده.
    بعضیا میگن به خاطر عمل بینیه.
    بعضیا میگن از وقتی زن گرفته اینجوری شده
    عمل بینیش و زنش که موقع رگ خوابم بود...

صدای یه خواننده نمیتونه تو چندین و چند سال یه رنج ثابتی داشته باشه..

صدا فقط تو بعضی آهنگها تغییر کرده و اونم مربوط به نحوه ی خوانش هست خودش خواسته اینجوری باشه...

+

لالایی وسط تنهایی منهدم کنندس..

دوست دارم و هوایی شدی به نظر میرسه بدجور ترکوندن...

+

حواشی انتشار آلبوم جدید محسن یگانه؛
    حواشی انتشار آلبوم جدید محسن یگانه؛

نزدیک به 5000 نظر در 2 روز اول انتشار برای «حباب»

موسیقی ما - بعد از گذشت حدود دو سال از انتشار آلبوم «رگ خواب»، آلبوم «حباب» سومین اثر مجار این خواننده پرطرفدار موسیقی پاپ ایران منتشر شد.

انتشار این آلبوم نیز همانند آلبوم قبلی بازخورد‌ها و نظرات مثبت و منفی فراوانی در پی داشت. تا جایی که با گذشت تنها 2 روز از انتشار این آلبوم نزدیک به 5000 کامنت از سوی کاربران سایت «موسیقی ما» زیر مطالب مربوط به این آلبوم ثبت شده است که در نوع خود بی‌نظیر است. حجم این نظرات تا جایی بوده که مسئولین سایت را برای تایید آنها دچار مشکل کرده است . به همین دلیل از کاربرانی که نظراتشان هنوز تایید نشده است خواهشمندیم کمی صبر پیشه کنند و از ارسال دوباره یک نظر اجتناب کنند. در ضمن نوشتن نظات به زبان فارسی کمک شایانی به تسریع عملیات تایید آنها خواهد کرد.

قطعا این دو روز زمان مناسبی برای نتیجه گیری نهایی درباره نقاط ضعف و قوت این آلبوم نیست اما تعداد زیاد بازخورد‌های پیرامون انتشار «حباب» نشان از جایگاه ویژه این خواننده در میان اهالی موسیقی ایران دارد. توصیه سایت موسیقی ما به کاربرانش گذاشتن نظراتی است که برای این خواننده و آلبوم و موسیقی پاپ کشورمان مفید باشد و خارج از بحث طرفداری و تعصب هوادارای با اصول انتقادی و محترمانه بیان شود.

آلبوم «حباب» با وجود برخی نظرات منفی توانست با پیشی گرفتن از سایر آلبوم هادر حال حاضر در صدر محبوب‌ترین آلبوم‌های «موسیقی ما» قرار گیرد. باید دید این آلبوم بعد از بیشتر شنیده شدن و با اضافه شدن تعداد رای دهندگان و سایر کاربران سایت همچنان می‌تواند این عنوان را برای خود حفظ کند. و البته انتشار آلبوم‌های در راه محسن چاوشی، احسان خواجه امیری ف خشایار اعتمادی و... چقدر در این انتخاب‌ها تاثیر خواهد داشت.

سایت موسیقی ما این اطمینان را به کاربرانش می دهد که اکثر این نظرات توسط هنرمندان محبوبشان خوانده می شود و البته در روزهای آینده گفت و گوی مفصلی را با محسن یگانه و همچنین برخی از تنظیم کنندگان این آلبوم خواهیم داشت تا واکنش های آنها را نیز بعد دیدن بازخورد های آلبوم با هم ببینیم.
    منبع : اختصاصی سایت موسیقی ما

+

علی ثابت در گفت و گوی اختصاصی با سایت موسیقی ما؛

در ایران مافیای موسیقی نداریم

موسیقی ما - محسن هردان: رهبری ارکستر ناصر عبداللهی، محسن یگانه، احسان خواجه امیری و رضا صادقی؛ بیش از ده سال تجربه ی اجرای زنده با مطرح ترین خواننده های کشور؛ همکاری با محسن یگانه در آلبومهای «رگ خواب» و «حباب»؛ اینها تنها بخشی از سوابق هنری «علی ثابت» است که به بهانه کنسرت جدیدش با محسن یگانه، در یک روز پاییزی به سراغش رفتیم تا با او درباره ی ناگفته های این سالهایش صحبت کنیم. حاصل این دیدار، گفت و گویی خواندنی شده که در ادامه می خوانید.

• از شروع فعالیتِ حرفه ایتان بگویید.

به طور حرفه ای از دوران دانشگاه با ساخت تیتراژ و موسیقی متن برای برنامه های زنده، همکاری با صدا و سیما را آغاز کردم. به صورت پراکنده اجراهای صحنه ای هم داشتم، ولی خواننده های معروفی نبودند... فکر می کنم اولین کنسرتی که با همین گروهی که الان می بینید - که با زایا سلیمان تشکیل شد - استارت زدیم، کنسرت مجتبی کبیری در شیراز در سال 83 بود که آن زمان تصمیم گرفته بودیم زایا سرپرست ارکستر باشد و من رهبر ارکستر. با همان ارکستر تا انتهای سال 87 بودیم ولی آن سال من و زایا تصمیم گرفتیم که هر کدام مستقل کار کنیم و ما همچنان ادامه دادیم. زایا با احسان خواجه امیری و من با محسن یگانه.

• به جرأت میتوان گفت که گروه هایی که آن زمان در موسیقی پاپ تشکیل شدند، از دوام و صمیمیت بیشتری نسبت به گروه های فعلی موسیقی برخوردار بودند. رمز این صمیمیت و دوام چیست؟

فکر می کنم دلیل اصلی این دوام را می توان در مدیریت درست پیدا کرد. وقتی مدیریت درست باشد همه چیز سر جای خودش قرار می گیرد. از همان اول هم همینطوری کار کردیم و اکنون نیز همان گونه کار می کنیم. خط مشی ای که آن زمان داشتم، الان هم دارم. نظم کاری از ابتدا برای ما خیلی مهم بود و الان هم هست. تلاشمان بر این بوده که کارمان را درست انجام دهیم. یعنی اینطور نباشد که بگوییم در فلان تاریخ کنسرتمان را برگزار کنیم و بعد خداحافظ! اصلاً اینطور نبود. همیشه در کارهایم پلن و برنامه ریزی داشته ام. سعی کردم هم به روز باشم و هم وظیفه ای که دارم را درست انجام بدهم.

• این صمیمیتی که بین اعضای گروهتان هست و اینکه همه به گروه بیشتر وفادارند تا به فرد، از کجا نشئت می گیرد؟ در این سالها بعضی از نوازندگان از گروهتان رفته اند، ولی هنوز با موفقیت به کارتان ادامه می دهید. دلیلش چیست؟

همیشه همین بوده. در این سالها تغییراتی هم داشتیم ولی این تغییرات هیچ وقت به گروه اصلی لطمه نزد. گروهی که از اول درست انتخاب شده باشد، با رفتن یک نوازنده - ولو اینکه نوازنده خیلی خوبی هم باشد - هیچ تاثیری در ادامه ی کارِ گروه نخواهد داشت. یکی از نکات جالب این است که هر نوازنده ای که از گروه ما جدا شده (اسم نمی برم) به شدت پشیمان شده است.

• از خواننده های دیگر هم پیشنهادی داشتی؟

خیلی زیاد. ولی قبول نکردم به خاطر اینکه در حال همکاری با محسن یگانه هستم. اگر محسن نبود شاید قبول می کردم چون خیلی هایشان توانا بوده اند. ولی من تیم خودمان را یکی از موفق ترینها می دانم. محسن خواننده خیلی خوبی است.

• شرایط موسیقی فعلی با آن زمان که شما وارد موسیقی شدید چقدر تفاوت دارد؟

الان خیلی بهتر شده. از لحاظ فنی، موسیقی نسبت به آن زمان خیلی پیشرفت کرده است. فرهنگ کنسرت رفتن در جامعه ی ما به شدت بالا رفته، مردم موسیقی خوب گوش میدهند و الان خیلی خوب میتوانند تشخیص دهند که در یک اجرای زنده چه اتفاقاتی می افتد تا یک موسیقی خوب شنیده شود. آن زمان تعداد آلبومهایی که منتشر می شد یا کنسرتهایی که برگزار می شد، مثل حالا نبود. الان خیلی بیشتر شده. بعضی ها میگویند موسیقی بازاری شده ولی به نظر من اصلاً اینطور نیست. موسیقی خیلی پیشرفت کرده. مردم الان همه جور موسیقی گوش می دهند. به خوب و بدش کاری ندارم چون خوب و بد همه جا وجود دارد، منتها در حال حاضر شرایط ماندنی بودن و کار خوب کردن خیلی سخت تر شده است. آن موقع بیشتر از 3 یا 4 تا خواننده نامبروان نبود، با 2 یا 3 ارکستر حرفه ای؛ ولی حالا 90 درصد خواننده هایی که داریم، خواننده های خوبیهستند. حتی همین خواننده هایی که در این یکی دو ساله مطرح شده اند همگی خوب هستند.

نسبی می گویم، به نظر من خواننده هایی که خودم با آنها همکاری داشتم مثل ناصر عبداللهی، محسن یگانه، احسان خواجه امیری و رضا صادقی، خواننده های بین المللی هستند و فقط محدود به ایران نمی شوند. یعنی خواننده هایی هستند که در هر کشوری باشند، این توانایی را دارند که موفق شوند. بنابراین شرایطی که الان در موسیقی هست شرایط خوبی است. همین که کنسرتها زیاده شده، رقابتها را بیشتر می کند و این به نفع موسیقی است.

• بعضی از خواننده ها می گویند که مافیای موسیقی به بیشتر از چند خواننده اجازه کنسرت گذاشتن نمیدهد...

من همچین چیزی را اصلاً قبول ندارم و به نظرم هر کسی با پشتوانه ی توانایی های خودش میتواند موفق باشد.

• برای کنسرت جدید چه برنامه ای دارید؟

از آنجایی که فاصله ی انتشار آلبوم «حباب» با اولین کنسرت، شاید کمتر از 4 روز باشد، برای کنسرت جدیدمان تنها چهار قطعه از آلبوم جدید را انتخاب کرده ایم. با تغییراتی در تنظیمها، کارهای قبلی را هم اجرا می کنیم. دوست داشتیم اول آلبوم خوب شنیده شود و برای کنسرتهای بعدیمان که قرار است تمدید شود، این قول را می دهم که کارهای بیشتری از آلبوم جدید اجرا کنیم.

• دلیل اینکه با شرکت قبلی برگزار کننده کنسرت هایتان (آوای هنر) قطع همکاری کردید چه بود؟

عنوان کردن بحث قطع همکاری کاملاً اشتباه است. چون اصلاً اینطور نیست. ما همچنان با آوای هنر همکاریمان را ادامه می دهیم. چون خیلی صحبتها شده و حالا هم بحث به اینجا رسید، بگذار یک چیز را کلی بگویم. هیچ مشکلی بین ما و شرکت «آوای هنر» نبوده و نیست و نخواهد بود. به خاطر اینکه آوای هنر یک تیم حرفه ای و با کیفیت دارد که دارند کارشان را انجام میدهند، ما هم داریم کارمان را انجام می دهیم. این حق طبیعی هنرمند است که در زمانهای مختلف، شرایط متفاوتی را برای خود به وجود بیاورد. به طور مثال، خود من شاید بعضی مواقع بخواهم با گروهی کار کنم که یک مقدار سرشان خلوت تر باشد یا اینکه بخواهم فضای جدیدی را تجربه کنم.

این را بگویم که هیچ قرارداد بلندمدتی برای کنسرت بین ما و آوای هنر نبوده و این مسئله ای بود که خیلی از رسانه ها به اشتباه بیان کردند. اولین قرارداد ما با آوای هنر، برای کنسرت تیر سال 89 بین من و محسن و آقای جلیل پور بسته شد. بعد از آن دوستانه و رفاقتی با هم کار کردیم. اصلاً قرارداد بلندمدتی نداشتیم. شاید دوباره با هم همکاری داشته باشیم و شاید هم نداشته باشیم. ما با هیچ شرکتی قرارداد بلندمدت نداشتیم و نخواهیم داشت. قرارداهای ما کنسرت به کنسرت بسته می شد، الان هم همین طور است.

• اعضای گروهتان در این کنسرت همان افراد گروه قبلی اند؟

بله. در این کنسرت پیام طونی (ویلن)، فیروز ویسانلو (گیتار کلاسیک) و بابک مالکی فرد (گیتار الکترونیک) به گروه ما اضافه شده اند.

• حضور این همه نوازنده حرفه ای هزینه هایتان را بالا نمی برد؟

هزینه برای من مهم نیست. فقط به کیفیت فکر می کنم.

• خودتان گفتید تیم آوای هنر حرفه ای بود. اگر کیفیت برایتان مهم است، پس چرا گروه تهیه کننده قبلی را عوض کردید. دلیلش مسائل مالی بوده است؟

نه به هیچ وجه.

• اگه همه چیز خوب بوده و مشکل مالی هم نداشتید پس چرا تهیه کننده ی کنسرت را عوض کردید؟

بذار کلی بگویم و زیاد وارد این مسئله نشویم. من نزدیکترین شخص به تهیه کننده ها هستم. حتی از محسن هم نزدیکتر... باور کنید هیچ مشکلی نبوده است. هر آدمی حق انتخاب دارد.

• امروز آلبوم «حباب» منتشر شد. در این آلبوم هم با محسن همکاری داشتید؟

بله. 3 تنظیم در این آلبوم دارم: تو حتی، نمیذارم خسته شی و تنهایی. ولی به نظرم بهترین قطعه آلبوم، «کی جای من اومد» است.

• درباره ی این اسامی یکی دو کلمه بگو:

محسن یگانه: موفق
    آقای جلیل پور: کاربلد
    مازیار فلاحی: با احساس
    احسان خواجه امیری: خواننده خوش صدا
    رضا صادقی: با معرفت
    ناصر عبداللهی: مَرد
    اصغر فرهادی: باعث افتخار
    علی کریمی: خوشم میاد ازش
    دکتر حسابی: مغز متفکر
    نیما یوشیج: پدر شعر نو
    حسن اردستانی: دوست خوبم
    برج میلاد: خاطره
    علی ثابت: نمی دونم شما باید بگید!

منبع : اختصاصی سایت موسیقی ما
    Last edited by MMM52; 25-10-2012 at 09:13.

10. 5 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

صدای یه خواننده نمیتونه تو چندین و چند سال یه رنج ثابتی داشته باشه..
    اصلا صحبت سر رنج صدا نیست ... سر تن صداس !
    صداش تغییر کرده نه اینکه بگیم از این رنج داره بلندتر میخونه.
    از تک ترکش که خیلی دلم ازت پره بود اینجوری شد.

دوست دارم و هوایی شدی به نظر میرسه بدجور ترکوندن...
    والا چی بگم در مورد این ترک ها ...
    کلا تنظیم توی این آلبوم به نظر من خوبه ولی من با شعراش و صداش مشکل دارم.
    حالا صداش هیچی ... ولی شعراش واقعا ضعیفه. البته بیت آخر خوبه.

در کل به نظر من محسن یگانه به سمت کارهای عام پیش میره. اون میدونه که مردم عام از این جور خوندن ها خوششون میاد.
    شاید اصلا به این فکر نیست که مخاطب خاص داشته باشه (بر عکس کسی مثل محسن چاووشی که به نظرم کم کم دیگه کاراش خاص پسند داره میشه)
    طبیعتا وقتی مردم عادی این شعرارو گوش میدن باهاش حالم میکنن ! هیچ وقت نمیگن کارش ضعیفه چون بیشتر براشون ریتمو این چیزا مهمه.
    این که شعر اینجوری باشه :
    تکلیف عشقمونو بهم بگو که بدونم
    باشم نباشم بمونم یا نمونم
    اصلا براشون مهم نیست.

12. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

به نظر من صداش که خیلی هم بهتر شده ..یعنی پخته تر شده و خیلی صاف و تیز تر شده که من خیلی حال می کنم..

در مورد ترانه هاش باید گفت که فکر کنم آخرین آلبومی باشه که همه ترانه هاش رو خودش میگه...چون در اینکه ترانه هاش در بعضی قطعات ضعیف بوده شکی نیست.
    خصوصا تراک دوست دارم..

اینم همشهری جوان ::: لینک اصلاح شد !
      محتوای مخفی: همشهری جوان 

احتمال داره آدرس عکس هیلتر باشه پس این لینک ببنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ali_agha1981; 25-10-2012 at 14:46.

14. 5 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

اصلا صحبت سر رنج صدا نیست ... سر تن صداس !
    صداش تغییر کرده نه اینکه بگیم از این رنج داره بلندتر میخونه.
    از تک ترکش که خیلی دلم ازت پره بود اینجوری شد.

والا چی بگم در مورد این ترک ها ...
    کلا تنظیم توی این آلبوم به نظر من خوبه ولی من با شعراش و صداش مشکل دارم.
    حالا صداش هیچی ... ولی شعراش واقعا ضعیفه. البته بیت آخر خوبه.

در کل به نظر من محسن یگانه به سمت کارهای عام پیش میره. اون میدونه که مردم عام از این جور خوندن ها خوششون میاد.
    شاید اصلا به این فکر نیست که مخاطب خاص داشته باشه (بر عکس کسی مثل محسن چاووشی که به نظرم کم کم دیگه کاراش خاص پسند داره میشه)
    طبیعتا وقتی مردم عادی این شعرارو گوش میدن باهاش حالم میکنن ! هیچ وقت نمیگن کارش ضعیفه چون بیشتر براشون ریتمو این چیزا مهمه.
    این که شعر اینجوری باشه :
    تکلیف عشقمونو بهم بگو که بدونم
    باشم نباشم بمونم یا نمونم
    اصلا براشون مهم نیست.
    به نظرت صدای محسن چاوشی تو هر 4 آلبومش تغییر نکرد...؟؟؟

کارهای عام پسند همیشه تو آلبوماش زیاده ولی کارای اسلو زیاد عام پسند بسته نمیشن این آلبوم هم اشباع از کارای اسلو و غمگینه..

+

امروز 2 فروند! حباب خریداری شد..

+

علی جان مطلب همشهری جوان قابل نمایش نیست...؟
    Last edited by MMM52; 25-10-2012 at 13:48.

16. 5 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرت صدای محسن چاوشی تو هر 4 آلبومش تغییر نکرد...؟؟؟

+

کارهای عام پسند همیشه تو آلبوماش زیاده ولی کارای اسلو زیاد عام پسند بسته نمیشن این آلبوم هم اشباع از کارای اسلو و غمگینه..

+

علی جان مطلب همشهری جوان قابل نمایش نیست...؟
    صدای چاوشی تغییر نکرده اما لحنش چرا تغییر کرده و از لحن بغض وار یه شاخه نیلوفر به سمت لحن محکم پرچم سفید حرکت کرده ، اما صدا همونه! البته فرق صدای یگانه و خیلی خواننده ها با امثال چاوشی و داریوش در اینه که فرکانس صداشون به فرکانس صدای اغلب سازها نزدیکه به همین خاطر گاهی اوقات اگر میکس و مستر خوب نباشه صداشون جور دیگه ای به نظر میاد! البته اگر بهتون بر نمیخوره به نظرم صدای یگانه نازک تر شده نسبت به اون اوایل!

18. 2 کاربر از aazp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

بله صداش بعضی قطعات نازک تر شده چرا بهم بر بخوره؟؟؟

ولی دلیل بر بدبودنش نیست...

موقع رگ خوابم بشدت روی وکال انتقاد کردن ولی الان میگن خوبه..

میکس و مستر حباب هم یکی از بهترین ها بوده اینو همه میگن..

+
    در مورد اون یکی محسن:

چه جالب لحن تغییر کرده صدا تغییر نکرده!!!

من نگفتم خوب یا بد شده منظورم تغییر صداش در هر 4 البوم هست..
    Last edited by MMM52; 25-10-2012 at 14:00.

20. 3 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •