ولی واقعا برای من فیلشتر شده
صفحه اولش نه
وقتی روی submit کلیک می کنم میگه "مشترک گرامی..."
حالا چجوری باید از کلید جدید نصب کنم؟
ولی واقعا برای من فیلشتر شده
صفحه اولش نه
وقتی روی submit کلیک می کنم میگه "مشترک گرامی..."
حالا چجوری باید از کلید جدید نصب کنم؟
شما آدرس ايميل خود را بنويسيد من براي شما از طريق روش پست اول يه آدرس ايميلتون ارسال ميكنم.
راستش دقيقا نمي دونم kis چيه ؟ ولي خواهش مي كنم زودتر چون كشته منو با اين license خواستنش
سلام دوستان
برای Kaspersky Internet Security 7.0.1.325.Final کلید میخواستم.
KIS همون Kaspersky Internet Security ميباشه.براي گرفتن License پست اول را مطالعه نماييد.
دوست عزيز راهنماي دريافت كليد در پست اول همين تاپيك قرار دارد.
آقا منم یه کلید واسه آنتی 8.0 میخوام . ملتمسیم به کلید کاسپر![]()
سلام،
من از سایت پی سی دانلود نسخه Kasper Sky internet security 8.0.0.454 رو دانلود کردم، نوشته بود که آنتی ویروس + فایروال...
اما حالا از کجا اکتیویشن کد یا کرک پیدا کنم؟
اون دو راهی هم که در صفحه اول نوشته شدم، راه اول (سه ماهه) برای من ----- بود و راه دوم هم که نوشته بود برای افرادیه که با اینترنت مالزی کانکت هستند!
من چیکار باید بکنم؟
سلام .من از نسخه 6 کسپرسکی استفاده میکنم و نسخه اصلی اونو خریدم .حالا تا یکی دو ماه قبل هر وقت میخواستم دیسک نجات بسازم راحت کار میکرد ولی چند وقته که دیسک نجات ساخته میشه ولی کار نمیکنه و ارور میده .زمانی که داره اونو میسازه (با برنامه PE Builder یه وارنینگ میده که بافر کافی نیست .من فکر میکنم تنظیمات برنامه PE Builder باید دستکاری بشه
در صفحه اول توضيح داده شده.
در صفحه اول توضيح داده شده.
اگر كليد Internet Security را ميخواهيد و صفحه مربوطه براي شما ف ي ل ت ر ميباشه آدرس ايميلتون را بذاريد تا براي شما ارسال كنم.
اما در خصوص آنتي ويروس كاسپر و قضيه اينترنت مالزي من مجدد چك ميكنم و نتيجه را اعلام ميكنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)