خوب پس باید منتظره نسخه کامل و درستش باشیم!
عالی شد...
فلش k850 هم ردیف شد
البته من گفته بودم که من خونده بودم با kkclinet هم میشه فلشید
دستت درست low 20 جان
خوب پس باید منتظره نسخه کامل و درستش باشیم!
عالی شد...
فلش k850 هم ردیف شد
البته من گفته بودم که من خونده بودم با kkclinet هم میشه فلشید
دستت درست low 20 جان
با سلام
کسی تونسته رو 850 پچ نصب کنه من نتونستم
دوست عزیز
فعلا K850 پچ نمیشه به یه دلیل نا مشخص !
این گوشی ساختار متفاوتی نسبت به سایر گوشی های A2 داره و فعلا پچ نمیشه در واقع این پچ ها فعلا کار نمیکنه
در ضمن پچ A2 هم با A2 runtime patcher ممکن هست
Last edited by low 20; 12-01-2009 at 11:16.
من با همین برنامه A2 runtime patcher امتحان کردم نشد خواستم ببینم کسی تونسته با این برنامه پچ نصب کنه که مثله اینکه نمیشه
راستی راهی برای سفید کردن عکس ها که با فلاش میندازه پیدا شده؟ این درایور Strong که ریختم بعضی وقت ها سفید نمیکنه ولی هنوز قلقه شو نفهمیدم
Last edited by vahidsport; 12-01-2009 at 12:09.
راستش اين درايوي كه گفتيد يه خورده درد سرش زياده ولي اگه قلقش دستت بياد محشره ميخواي راحت باشي از يه درايو ديگه يا Cybershot_v5.25_BestPicColor استفاده كن تو شب هم عكسهاش خوبه من از اين استفاده ميكنم.
سلام دوستان
می خوام K850 فلش کنم
به جز برنامه A2 uploader و درایور ، چی می خواد ؟ اگه چیز دیگه می خواد توضیح بدید.
یه سوال دیگه ، بهترین فریمور K850 چیه ؟
مرسی
اين داريور رو قبلا استفاده كردم تو شب با فلاش ميتركونه ولي عكس هاي تو روزش زياد خوب نيست
براي فلش كردن
برنامه-درايور-Main و FS و فايل costum نياز داري تو گوگل سرچ كني راحت تمام موارد رو پيدا مي كني البته من چند هفته پيش تاپي كشو زدم به اسم "بشتابيد فلش K850" كه يكمي دردسر داشت و حجم فايل هاي مين و اف اس حدود ۳۵mb است
اخرين ورژن R1FA035 هست
Last edited by vahidsport; 12-01-2009 at 15:01.
دوستان
اخرين ورژن r1fa036 هست
نميدونم چه تفاوتي كرده![]()
به نظر شما دوست عزيز vahidsport در روز ،عكس كدام درايور بهتر است.از اونتا كه نام برديم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)