نه هيچ شخصيتي باز نميشه
به جاش مراحل سختي بازي آزاد ميشه كه بايد اونا رو بگذرونيد![]()
نه هيچ شخصيتي باز نميشه
به جاش مراحل سختي بازي آزاد ميشه كه بايد اونا رو بگذرونيد![]()
آقا این غول آخریشو چیکار کنم
همون آخر آخریه رو میگمااا
که هی مشت می زنه منم مشتش می ترکونم ولی انگار نه انگار
بعد از اینکه ذست اولشو رد کردی با اون یکی دستش که اومد بزنه باید با دست شیطانیت بزنیشآقا این غول آخریشو چیکار کنم
همون آخر آخریه رو میگمااا
که هی مشت می زنه منم مشتش می ترکونم ولی انگار نه انگار
ببخشید محل سیو این بازی کجاست؟؟؟اخه میخوام ویندوز رو پاک کنم.ممنون
سلام.....
وقتی بازی رو تموم میکنید، در جایی که بازی به شما امتیاز میده و رنکینگتون رو مشخص میکنه آهنگی توی پس زمینه اجرا میشه که خیلی زیباست( البته ریتمش همون Surrender هست)..... گوش دادن اون آهنگ خالی از لطف نیست..... آدرس : Sound: bgm: id: id005
حتما گوش بدین...... البته نمیدونم اگه آدرسش دقیق باشه.......
تو داکیومنتت جای خاصی نیست تو فلدر کاپکومببخشید محل سیو این بازی کجاست؟؟؟اخه میخوام ویندوز رو پاک کنم.ممنون
دقیقترش اینه (منظورم مسیر سیو بازیه )
C:\Documents and Settings\USER\My Documents\CAPCOM\DEVILMAYCRY4
برای دستریسی به سیو های بازی باید hidden folders رو قابل رویت کنید
اول رو درایو سی راست کلیک کنید بعد برید تو فولدر آپشن show hiden folders رو بزنید ok کنید!
همون که با چنگ نواخته می شه؟سلام.....
وقتی بازی رو تموم میکنید، در جایی که بازی به شما امتیاز میده و رنکینگتون رو مشخص میکنه آهنگی توی پس زمینه اجرا میشه که خیلی زیباست( البته ریتمش همون Surrender هست)..... گوش دادن اون آهنگ خالی از لطف نیست..... آدرس : Sound: bgm: id: id005
حتما گوش بدین...... البته نمیدونم اگه آدرسش دقیق باشه.......
Last edited by *Necromancer; 06-09-2008 at 00:24.
???
دست دومش رو که خیلی سریع میاره و میبره کی بزنمش؟
منظورت devil bringer هست دیگه؟
بابا این چیه همون تو داکیومنت میریزه دیگه اینهمه کار نیاز نیست مگه ورژن های بازی فرق میکنه اصلا هیدن نیستن که سیوای بازی؟؟؟!!!برای دستریسی به سیو های بازی باید hidden folders رو قابل رویت کنید
اول رو درایو سی راست کلیک کنید بعد برید تو فولدر آپشن show hiden folders رو بزنید ok کنید!
قبلا ز اینکه بخواد بیاره دستشو شما رو هوا بزن مشت نرو رو اینجوری میخوره بهشدست دومش رو که خیلی سریع میاره و میبره کی بزنمش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)