تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 326 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

n%10 رو بکن n%2

اصلا با کدا بازی نمیکنیا این اصلا خوب نیست
    الگوریتم رو تو ذهنت مرور کنی ، کدتم مرحله به مرحله تست کنی مشکل رو به راحتی متوجه میشی
    موفق باشی
    شما هم اگه ترم یک بودی و استادی مثه استاد ما که کلاس 6 ساعته رو میکنه دو ساعت و اون دوساعتم نیم ساعتم وقت مفید نداره چون همش در حال صحبت کردن با یکی از سه موبایلشه بهتر از من نبودی بعد از مباحثی هم که نخوندیم میایم میبینیم نمونه سوال داده (اون سوال ارایه به صورت پویا که از یکی دو نفر شنیدم با اشاره گرها باید حل کرد اصلا اسمشم تو کلاس به گوشمون نخورده ) این سوال مبنا هم احتمالا از این مباحثی بوده که درس نداده چون اصلا همچین عبارتی {0} رو ندیدم تا حالا
    در هر صورت ممنون
    Last edited by Greedy; 24-01-2012 at 22:10.

2. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما هم اگه ترم یک بودی و استادی مثه استاد ما که کلاس 6 ساعته رو میکنه دو ساعت و اون دوساعتم نیم ساعتم وقت مفید نداره چون همش در حال صحبت کردن با یکی از سه موبایلشه بهتر از من نبودی
    ممنون
    سلام
    /دوست عزيز
    درس شما 4 واحدي هست و احتمالا هم رشته كامپيوتر هستيد.پس درس پايه و اساس كار.
    در اين موارد اگر كم كاري مي شود. حتما به مدير گروه خود گزارش دهيد.

4. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    /دوست عزيز
    درس شما 4 واحدي هست و احتمالا هم رشته كامپيوتر هستيد.پس درس پايه و اساس كار.
    در اين موارد اگر كم كاري مي شود. حتما به مدير گروه خود گزارش دهيد.
    سلام عزیز
    تاثیری نداره من برای درس فیزیک هم همچین مشکلی داشتیم با بقیه بچه ها رفتیم پیش مدیر گروه اول ازش دفاع میکرد بعد که کلی ازش مدرک رو کردیم گفت میتونید یه شکایت نامه بنویسید و غیر مستقیم فهموند به ما که فایده نداره اخر از کلاس 40 نفری 8 نفر رفتن امتحانش و واسه اینکه نمرمون پایین نشه نرفتیم و درس سه واحده و پول هم رفت
    این مبانی هم دست کمی از فیزیک نداره استادش میاد میگه چون شلوغه کلاس از 4-5 ساعت 2.5 ساعتش واسه نصف کلاس 2.5 واسه نصف کلاس دیگه !
    ازمایش کامپیوتر هم که تعطیل یه بارم محض رضای خدا نگفته بریم کامپیوترا را روشن کنیم دو تا برنامه بنویسیم !
    این گوشه هایی از وضع ماست باز من به اینترنت دسترسی دارم و خودم هم اهل درسم و میام از شما و بقیه دوستان کمک میگیرم و میخونم و میرم پاس میکنم ولی بقیه رفیقام و هم کلاسیام مینالن بدجور
    کلا استاد و معلم خوب نعمته مثلا استاد ریاضی 1 مون خوبه سر کلاس قشنگ مباحث یاد میگیرم و امتحانشم رفتم خوبم میشم ولی اگه خوب نباشه... من کلا ادمی هستم که سر کلاس یاد میگیرم خونه زیاد نمیخونم حالا استاد اونم استاد همچین درسی خوب نباشه خیلی مشکل پیش میاد البته ترم اول اینطور بود خودشون انتخاب واحد کردن از ترم بعد دیگه خودم در جریانم با این استادا درس بر نمیدارم
    چقدر حرف زدم
    Last edited by Greedy; 24-01-2012 at 22:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض مفسر

سلام وقتتون بخیر
    من میخوام یه مفسر بنویسم امااصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم اگه کمکم کنید ممنون میشم

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من میخوام یه مفسر بنویسم امااصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم اگه کمکم کنید ممنون میشم
    شما نمی تونی یه مفسر بنویسی!! به نظر من ابتدا درس های سیستم عامل،ساختمان داده و ساختار فایل و بعد هم طراحی کامپایلر رو بگذرون بعد برو دنبال این مسایل....

8. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان و استادان عزیز ، جواب این سوال خیلی برام مهمه برای تعریف رشته نمیخوام از آرایه ای از کاراکتر ها استفاده کنم میخوام از type ی که توی هدر string تعبیه شده استفاده کنم اما نمیدونم چطور به n امین کاراکتر رشتهای که با این نوع تعریف شده دسترسی داشته باشم ؟ ممنون میشم اگه کمک کنید ، باید بگم حتی توی معتبر ترین کتب ها هم چیزی در این مورد نگفته . . .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک مثال

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اینم بگم ممکنه اسپم باشه... ولی حرف دل بچه های کامپیوتره!

اون زمان که همه رفتن، هیچکس خوابگاه نیست، استادا رفتن خوش گذرونی، این فقط دانشجوهای کامپیوتر و استاداشونن که به فکر پروژن، .... سوزی داره!

ما باید تا 12 بهمن پروژه ی Paint جاوا تحویل بدیم در حالی که 11 انتخاب واحده

12. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان . من یک برنامه ++ c دارم که با ویندوز XP اجرا میشه اما روی ویندوز 7 کار نمیکنه . و erorr graphic میده . سورس برنامه هم روی ویندوز 16 بیتی نوشته و اجرا شده. ممنون میشم کسی بهم بگه چه تغییراتی باید به 7 بدم که اجراش کنه

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام
    یه Help خوب برای کتابخونه dsound.h می خوام
    می خوام یه برنامه mp3 پلیر خیلی ساده بنویسم البته تو محیط dos که یک سری اطلاعات می خوام :

به کمک چه دستوری میتونم مستقیم رو کارت صدا دیتا بریزم؟یا یه همچین چیزی ؟ وقتی دیتا یه فایل mp3 رو میخونیم نمونه هایی که از اون سیگنال گرفته شده رو یپدا میکنیم حال اون نمونه ها رو باید بریزم رو کارت صدا چه طوری بریزم
    چه طوری میتونم یه فایل با هر پسوندی که شد تو برنامه باز کنم و بایت بایت دیتا اون که رو هارد هست رو بخونم؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض چند سوال از ++ C

با سلام ....

اساتید میشه این چند تا سوال رو هر کدامش که میدونید جواب بدید .

================================================== ===

================================================== ===

================================================== ======

چون اسپم نمیخواستم بدم همین جا پستم رو ویرایش میکنم .

اساتید کسی میتونه این ها رو حل کنه ؟ من الکترونیکی هست خیلی برنامه نویسی ام خوب نیست . از طرفی به این ها هم نیاز دارم
    Last edited by skyzare; 29-01-2012 at 17:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •