تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 1126 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

سلام دوستان سيستم من دو تا هاردساتا داره،سيگيت 320 و مكستور 500 امروز كه سيستم رو روشن كردم ديدم سيستم بالا نمي آيد و هارد 500رو بوت نمي كنه بعد از كلي جابجايي و نصب ويندوز مجدد روي هارد 320 سيتم بالا مي آد وقتي تنها هارد 320 وصله اما وقتي هارد 500 كه اصلا ديتكت نمي شه وصله سيستم بالا نميآد هارد 500 ظاهرا از نظر مكانيكي كار مي كنه ولي خوب....
    چون اطلاعات مهمي دارم روي هارد 500 نمي دونم چكار كنم لطفا راهنماييم كنيد خيلي مهمه يا اگه قبلا جايي بحث شده لطفا لينكش رو بديد.

داره خودمونی میشه حميد بيدرنگ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان سيستم من دو تا هاردساتا داره،سيگيت 320 و مكستور 500 امروز كه سيستم رو روشن كردم ديدم سيستم بالا نمي آيد و هارد 500رو بوت نمي كنه بعد از كلي جابجايي و نصب ويندوز مجدد روي هارد 320 سيتم بالا مي آد وقتي تنها هارد 320 وصله اما وقتي هارد 500 كه اصلا ديتكت نمي شه وصله سيستم بالا نميآد هارد 500 ظاهرا از نظر مكانيكي كار مي كنه ولي خوب....
    چون اطلاعات مهمي دارم روي هارد 500 نمي دونم چكار كنم لطفا راهنماييم كنيد خيلي مهمه يا اگه قبلا جايي بحث شده لطفا لينكش رو بديد.

ببین در setup درست دیتکت می کند و یا صفر دیتکت می کند و در ضمن ببین firmware روی برد چه است ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام
    متاسفانه نمی دونستم کجا باید سئوالم رو مطرح کنم .
    من یک باکس هارد خریدم و یک هارد ساتا 320 گیگ مکستور.
    باکس هاردم از نوعی که هم هارد ساتا و هم هارد معمولی رو ساپورت می کنه . آداپتور برق جدا داره و از طریق usb وصل می شه.
    متاسفانه امروز که به سیستم خودم ( لپ تاپ DELL ) وصلش کردم . بعد از یک ساعت کار کردن در حال کپی اطلاعات بودم که یهویی ارتباط رو قطع کرد و بعدش هرچی تلاش کردم نتونستم وصلش کنم و اگرم وصل بشه پیغام خطای usb می زنه .
    رو یه سیستم دیگه هم امتحان کردم همینطوریه .
    یکی گفت ویندوز رو عوض کنی درست می شه . می خواستم بدونم همین مشکل رو داره یا نه باکس هارد خرابه ؟ چون وقتی برقش رو وصل می کنم هارد شروع به کار می کنه اما سیستم نمی شناسش.
    ممنون می شم زودتر جوابمرو بدید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

ببین در setup درست دیتکت می کند و یا صفر دیتکت می کند و در ضمن ببین firmware روی برد چه است ؟
    در داخل setup هم ديتكت نميشه frimware رو از كجا ببينم؟

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

سلام دوستان
    هاردم مشکل پیدا کرده به طوری که نه خودش بوت میشه و نه میزاره که سیستم از جای دیگه بوت بشه.
    البته موقعی که میخواد ویندوز بیاد بالا تا بوت اسکرین میاد و نوار ویندوز در حال پر شدنه و همونطوری خشکش میزنه و فقط پر میشه.

وقتی هم میخوام با CD بوت کنم تا یه جا میره و همونجا متوقف میشه ، ولی وقتی هارد رو جدا میکنم درست میشه!
    الان هم با دوپینگ! اومدم بالا (با لایو CD لینوکس)

جالبه که چند وقت پیش هم اینطور شد و یک ویندوز عوض کردم درست شد تا امروز که پارتیشن مجیک ریختم و بهم گفت جدول فت هاردت مشکل داره و درستش کرد ، ولی وقتی سیستم رو ریست کردم نیومد بالا!

هاردم هم سیگیت یک ترابایت هستش

خواهش میکنم کمکم کنید ، هاردم رو تازه گرفتم و کلی اطلاعات مهم روش دارم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

در داخل setup هم ديتكت نميشه frimware رو از كجا ببينم؟
    روی هارد را ببین و در ضمن مدل هارد را هم از روی هارد بگو

در ضمن برای آموزش اطلاعات مقدماتی در مورد هارد می توانید به سایت من سر بزنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با سلام
    متاسفانه نمی دونستم کجا باید سئوالم رو مطرح کنم .
    من یک باکس هارد خریدم و یک هارد ساتا 320 گیگ مکستور.
    باکس هاردم از نوعی که هم هارد ساتا و هم هارد معمولی رو ساپورت می کنه . آداپتور برق جدا داره و از طریق usb وصل می شه.
    متاسفانه امروز که به سیستم خودم ( لپ تاپ DELL ) وصلش کردم . بعد از یک ساعت کار کردن در حال کپی اطلاعات بودم که یهویی ارتباط رو قطع کرد و بعدش هرچی تلاش کردم نتونستم وصلش کنم و اگرم وصل بشه پیغام خطای usb می زنه .
    رو یه سیستم دیگه هم امتحان کردم همینطوریه .
    یکی گفت ویندوز رو عوض کنی درست می شه . می خواستم بدونم همین مشکل رو داره یا نه باکس هارد خرابه ؟ چون وقتی برقش رو وصل می کنم هارد شروع به کار می کنه اما سیستم نمی شناسش.
    ممنون می شم زودتر جوابمرو بدید.

با سیستم دیگر چک کن ببین باز هم از کار می افتد؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    هاردم مشکل پیدا کرده به طوری که نه خودش بوت میشه و نه میزاره که سیستم از جای دیگه بوت بشه.
    البته موقعی که میخواد ویندوز بیاد بالا تا بوت اسکرین میاد و نوار ویندوز در حال پر شدنه و همونطوری خشکش میزنه و فقط پر میشه.

وقتی هم میخوام با CD بوت کنم تا یه جا میره و همونجا متوقف میشه ، ولی وقتی هارد رو جدا میکنم درست میشه!
    الان هم با دوپینگ! اومدم بالا (با لایو CD لینوکس)

جالبه که چند وقت پیش هم اینطور شد و یک ویندوز عوض کردم درست شد تا امروز که پارتیشن مجیک ریختم و بهم گفت جدول فت هاردت مشکل داره و درستش کرد ، ولی وقتی سیستم رو ریست کردم نیومد بالا!

هاردم هم سیگیت یک ترابایت هستش

خواهش میکنم کمکم کنید ، هاردم رو تازه گرفتم و کلی اطلاعات مهم روش دارم
    این مشکل می تواند سخت افزاری باشد . شما ابتدا روی یک رایو دیگر در همان هارد سعی کن ویندوز نصب کنید اگر
    نصب شد که هیچ و اگر نه با یک هارد دیگر سیستمت را چک کن

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

این مشکل می تواند سخت افزاری باشد . شما ابتدا روی یک رایو دیگر در همان هارد سعی کن ویندوز نصب کنید اگر
    نصب شد که هیچ و اگر نه با یک هارد دیگر سیستمت را چک کن
    كاشكي به اين راحتي بود كه روي يه درايو ديكه ويندوز نصب كنم ولي وقتي هارد به سيستم وصله اصلا از روي سي دي بوت نميشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

سلام

من یه هارد 80 گیگ داشتم کل اطلاعاتم توش بود .

یه بار خواستم فن کامپیوترو درست کنم . اشتباهی سوکت پاوری که به فن میره رو زدم به هارد !

نمیدونم چطور شد . ولی کامپیوتر خاموش شد و روشن نشد . منم فکر کردم مین سوخته . رفتم یه مین دیگه خریدم با اون هارد بازم روشن نشد . هاردو در آوردم روشن شد.

به نظرتون میشه درستش کرد؟

روش یه گارانتی هست نوشته ALMASA

تا دسامبر 2009
    مکستور هستش

چیکارش کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •