من برای رفع مشکل اسامی ایرانیان در بازی های فوتبال یک تاپیک زدم ولی متاسفانه کسی نظری نداد و بی خیالش شدم.
قصد من اینه که کسانیکه تو کار طراحی چهره واردند، شروع به طراحی کنند. من اسامی بازیکنان و تقریبا قدرت ها و پست های اونها رو مرتب کردم و یونیفرم تیم رو هم تقریبا شبیه کردم ولی یک نفر باید تو کار طراحی چهره ها کمک کنه.
فایل زیر رو دانلود کنید و در پوشه SAVE بازی کپی کنید. یعنی مسیر زیر:
D:\Documents and Settings\EBI\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008
بعد از کپی کردن؛ نام بازیکنان ایران و کلی از اشکالات تیم ایران رفع میشه ولی چهره ها رو اصلا نمیتونم شبیه در بیارم. اگر یک نفر کار منو ادامه بده و یا کمک کنه و از بازیکنان تیم عکس بزاره خوب میشه. همونطور که میدونید میشه یک چهره رو تو این بازی LOAD کرد و بر روی صورت بازیکن گذاشت. همچنین میشه از وبکم استفاده کرد. برای همین اگر عکس از چهره بازیکنان دارید اصلا دریغ نکنید تا بتونیم تیم ایران رو سر و سامون بدیم.
مطمئن باشید اگر کار به نتیجه نهایی و مطلوب برسه ارزش زیادی داره.
شاید این مقایسه درست نباشه ولی مثل پچ Hot Coffee برای GTA هست که همه ازش استفاده کردند.
هرکس میتونه کمکی بکنه بسم الله.
فایل زیر روی برای شروع دانلود کنید. ترکیب تیم، مثل جام ملتهاست و تقریبا بهترین ترکیب تیم ایرانه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کنار این موضوع به سادگی نگذرید. به هر حال تیم کشورمونه...
نمیدونم قبلا کسی تو این تاپیک این کار رو کرده یا نه. اگر کسی هست لطفا لینک مطلبشو بزارین ممنون میشم.