سلام قربان لینک اولی مشکل داشت و دومی هم که کار کرد اجرا نمیشه error میده ؟
سلام قربان لینک اولی مشکل داشت و دومی هم که کار کرد اجرا نمیشه error میده ؟
اجرا می شه امتحان کردم...
دوست من لینک اول چه مشکلی داشت ؟سلام قربان لینک اولی مشکل داشت و دومی هم که کار کرد اجرا نمیشه error میده ؟
شما لینک رو باز میکنی و Click Here رو میزنی و میتونی دانلود کنی .
در مورد لینک دومی هم چه اروری میده ؟
ایشون هم تایید کردند .اجرا می شه امتحان کردم...
پس مشکلی نداره ...
the application faild to initialize properly. click on ok to terminate the applicationاین اروریه که بعد از باز کردن دومی میده؟
ممنون. یعنی همون f1 یا بقیه رو که تاحالا توی بازی زده بودم رو دوباره بزنم تا غیر فعال شه بعد برم مرحله بعد؟ آخه نمیشه که. من نمیدونم کی مرحله رو میبرم. آخه اکثرش تا حالا صبر کردنی بوده.![]()
سلام درسته همون F1 و بقيه دكمه هايي كه تا حالا زده بودي رو دوباره بزن تا غير فعال بشه دوست عزيز چرا كه نميشه وقتي كه مرحله رو رد كردي يك صفحه مياد تا گزينه play رو نزدي كه مرحله بعد نميره مگر مثل اين عكس نيست.
سلام دوست عزيز اول بايد ترينر رو كپي كني جفت بازي بعد اجراش كني.
Last edited by artoor32; 08-03-2008 at 21:49.
با تشکر از دوستان
سیو Prance Of Persia 2 رو از جایی که در جلوی سا عت شنی باز می شه و باید با کایلینا مبارزه کنی رو می خواستم
بفرما
ياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزيز 12 ترينر و دو سيو براي بازي bioshock داخل اين صفحه هست اخرش يكيش كار مي كنه و براي اين ارور هم بايد بگم يك سري فايل داخل درايو ويندوزت كم هست قبلا اين طور شدم و فايل ها رو كه كپي كردم درست شد اگر ترينر هاي داخل اين صفحه كار نكرد بگو تا فايل ها رو براي دانلود بزارم.
بفرماييد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز میشه بگی چجوری میشه این فایلارو دانلود کرد چون من رو عکس زیر اسمشون که کلیک میکنم یه صفحه باز میشه دیگه نمیدونم چی کار کنم؟
Last edited by D.E.V.I.L; 09-03-2008 at 23:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)