تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 545 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ببخشید من می پرم وسط ! :دي من کلا رزیدنت باز نبودم !
    ولی اینکه گیم پلی شبیه به قبلیه رو یه ضعف بدونین واقعا عجیبه ! و البته خنده دار !!
    یه بازی که دنباله ی بازیه قبلیه هیچ وقت نمیان به کلی گیم پلی رو دگرگون کنن ! نمونه هم خیلی خیلی زیاده ... مثل سری هیلو که گیم پلی اش فقط بهبود یافته و تغییر کلی نمی کنه چون همه باهاش اخت گرفتن ... یا سری کسلوانیا که همش دو بعدیه و گیم پلی اش یکیه ... یه بار فک کنم سه بعدیش کردن که گند زدن رفت ! :دي
    یا بعد از گذشت 11 سال ار استارکرفت نسخه ی دو همون گیم پلی رو داره وبهبود پیدا کرده نه اینکه دگرگون بشه !
    این بازی هم ادامه ای از سری قبلیه پس نباید انتظار یه گیم پلی کاملا متفاوت تو هر قسمت رو داشت !

2. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ولی اینکه گیم پلی شبیه به قبلیه رو یه ضعف بدونین واقعا عجیبه ! و البته خنده دار !!
    یه بازی که دنباله ی بازیه قبلیه هیچ وقت نمیان به کلی گیم پلی رو دگرگون کنن ! نمونه هم خیلی خیلی زیاده ... مثل سری هیلو که گیم پلی اش فقط بهبود یافته و تغییر کلی نمی کنه چون همه باهاش اخت گرفتن ... یا سری کسلوانیا که همش دو بعدیه و گیم پلی اش یکیه ... یه بار فک کنم سه بعدیش کردن که گند زدن رفت ! :دي
    یا بعد از گذشت 11 سال ار استارکرفت نسخه ی دو همون گیم پلی رو داره وبهبود پیدا کرده نه اینکه دگرگون بشه !
    این بازی هم ادامه ای از سری قبلیه پس نباید انتظار یه گیم پلی کاملا متفاوت تو هر قسمت رو داشت !
    نظر شما برای من قابل احترام هست علی جان.
    ولی یک نکته اینجاست که از چند وقتی هست که کل صنعت بازی ها رو تغییر داده!
    اون زمان ما بازی های سوم شخصه هدف دار داشتیم مثل مکس پین یا Bad Boys 2 ( ) و ...
    اما رزیدنت 4 جزو معدود بازی هایی بود که میتونستی هم توی حالت هدف و هم توی حالت غیر هدف باشی و در اون زمان چون جدید بود توجه به راه رفتن اصلا مهم نبود!!!!!!!!!
    اما بعد از سال هایی بیشتر بازی های سوم شخص ( بهتره بگم همه ی آن ها ) این تکنولوژی رو پیشه گرفتن اما نه مثل رزیدنت اویل بلکه Run And Go وتقریبا تمام بازی های سوم شخصه الان اینطوری هست!!!!!!!
    اما بعد از 5 سال که رزیدنت اویل جدید اومد واقعا برای من جالبه که هنوز گیم پلیش تغییر نکرده تمام بازی هایی مثل GTA و ... گیم پلیشون کاملا به همین شکل امروزی دراومده اما رزیدنت به این معروفی هنوز همون گیم پلی رو داره خوب دلیلش چیه؟؟؟؟؟
    آخه برای چی نباید گیم پلی اونو مثل امروز کنن؟؟؟؟؟
    انگار که بگی بازی هایه معروفی چون GTA که از بالا نشون میداد همینطوری باید میموند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اما نه پس نسخه ی جدید برای چی میدن که فقط مثل کرایسیس 4 تا مرحله داشته باشه!!!
    آخه اینطوری بدن اما هر سال نکه 5 سال تمام کار کردن هنوز همون گیم پلی!!!!!!!!!
    برای همین هرکی میخواد بازی کنه دست و پا گیرترین موضوع همینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    فکر کنم یکم دیگه ادامه بدم تاپیک که هیچی کل فروم رو میریزن رو سرم
    ولی اگه دقت کنین همش راسته راسته آخه من مگه چی میگم من که نگفتم گرافیک بده گرافیک خدایه خدا!!!!!!!!!!!!
    اما من گفتم گیم پلی قدیمی هست!!!!!!!!!!!!!!
    و همینطوری از سبکش دور شده!!!!!
    باید ترس و معما این بازی داشته باشه !
    اصلا معروفیت بازیه رزیدنت اویل برای همینه دیگه!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aseman e ghermez 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    On HEr Lips

پيش فرض

دقیقا
    کاملا تایید میشه
    این مذخرف ها همش به خاطر نقد و برسسی سایت های خارجیه
    البته ایرانیاش هم دسته کمی ندارن من هنو بازی رو نگرفتمامیدوارم بایک بازی با داستان گیرا و جذاب روبه رو باشم

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

یه چیز دیگه ! اونم اینکه شما گیم پلی رو کنترل معنی می کنید !! گیم پلی بازی نسخه ی 5 با این که بازی نکردم ! ولی همین که شیوا یه جزئی از بازیه و برای پیشرفت در بازی نیاز به همکاری با اون دارین این خودش یه تغییر کامل در گیم پلی هست ..
    گیم پلی به معنی کنترل نیست ...!
    اینکه که شما میگی gta همونطوری از بالا می بود .. اون قضیش فرق داره چون یه سری بازی ها نیاز به تغییرات اساسی برای پیشرفت دارن و باید همگام با کنسول ها جلو برن ... توقع نداری که gta iv مثل نسخه های اولیه باشه و با اون جزییات و گیم پلی عرضه بشه ؟
    کلا بی خیال اینجا جاش نیست !

6. 3 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sam_sami_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من تا آخر چاپتر 6 مرحله 1 اش رفتم...
    بازی فوق العاده ایه!!!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فقط برای xbox و ps3 اومده...
    برای pc نیومده

9. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

اما بعد از سال هایی بیشتر بازی های سوم شخص ( بهتره بگم همه ی آن ها ) این تکنولوژی رو پیشه گرفتن اما نه مثل رزیدنت اویل بلکه Run And Go وتقریبا تمام بازی های سوم شخصه الان اینطوری هست!!!!!!!
    اما بعد از 5 سال که رزیدنت اویل جدید اومد واقعا برای من جالبه که هنوز گیم پلیش تغییر نکرده تمام بازی هایی مثل GTA و ... گیم پلیشون کاملا به همین شکل امروزی دراومده اما رزیدنت به این معروفی هنوز همون گیم پلی رو داره خوب دلیلش چیه؟؟؟؟؟
    Run And Gun ( هرچی خواستم تحمل کنم نشد )

11. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

run and gun ( هرچی خواستم تحمل کنم نشد )

حواسمو پرت میکنین دیگه
    نکه اونم اولش g داشت دیگه قاطی کردم!!!!!!!!!!
    درستش میکنم!

13. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خو بازی از gamespot نمره 8.5 رو گرفت
    گرافیک فوق العاده و طراحی خارق العاده sheva از جمله نقاط مثبت بازیه

15. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بالاخره افتخار دادن نمره دادن !!!
    GameTrailerS هم به بازي 9.0 داده !!!
    همين 9.0 حقشه ...

17. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •