بهتره کسی بهمنچستر و بارسلونا توهین نکنه.هر دو از قابل احترام ترین باشگاههای جهان هستند، به جای این حرفا راجع به جذابیتها و نکات فنی قابل توجه بازی فینال بین دو تیم صحبت کنید.
بهتره کسی بهمنچستر و بارسلونا توهین نکنه.هر دو از قابل احترام ترین باشگاههای جهان هستند، به جای این حرفا راجع به جذابیتها و نکات فنی قابل توجه بازی فینال بین دو تیم صحبت کنید.
Last edited by H a m e e d; 07-05-2009 at 19:12.
هه هه.مسی یکی از بهترین بازیکنای دنیا هستش.تو بازی با رئال هم که همه رو دیوونه کرده بود.تو بازی با چلسی با این که 4 نفره ریخته بودن روش بازم فراراشو میکرد.من موندم اين بارسايي ها به چيه تيمشون مينازن ....
به اون مسي كوتولشون كه هيچ كاري نميكنه وقتي يكيو بزارن كه بگيرنش ...
بابا بيخيال كل كل شيد كه كم مياريد بدجور
تازه عزیزم بهترین گل زن چمپیونز لیگ مسی هستش. با 8 گل.رونالدو ی شما فقط 4 تا زده.یعنی مسی دو برابر رونالدو گل زده.بازم بگو کریس بهتره(هاها)
باشه هر وقت من پدر بزرگ شدم اونوقت که منچستر 6 تا میزنه 10 تا میخوره از بارسا.در ضمن نباید به تیما توهین کنی.این چیه تو امضات نوشتی؟؟؟منچستر بارسارو 6 تايي مي كنه ...
لعنت بر منچستر!!!!خوبه منم بگم؟؟؟
شما بارسایی ها از هر لحاظ مقابل منچستر کم میارید.
واقعا شما رونالدو رو با مسی مقایسه میکنید؟
این دو اصلا قابل مقایسه نیستند.
بیچاره رونالدو که بخواد با مسی مقایسه بشه.مسی فقط اسم در آورده.با این که رونالدو تکنیک فوتبال جهانه.دیدید بازی با آرسنال چه کار کرد.
در ضمن زدن 6 تا گل به رئال کار بزرگی نیست.منچستر قبلا 7 تا به رم زد.
من موندم اگر داور حداقل سه پنالتی و یه بازیکنی که باید اخراج میشد رو میگرفت الان چی داشتین بگینتنها پیشنهاد به منچستر اینه که سیستم چلسی یعنی(9-1-0) رو برای بازی با بارسا انتخاب کنن تا حداقل مثل رئال 6 تایی نشن
شما باید برین پاهای داور رو ببوسین و گرنه 6 تایی میشدین
ضمنا لازم نکرده نگران تیم ما باشین
Last edited by Antivirus II; 07-05-2009 at 21:21.
بابا حالا خوبه با ناداوری اومدید بالا اگه حقتون بود چه کار میکردید.
منچستر با اقتدار اول اینتر بعد پورتو و بعد هم آرسنال.
تیمی که اینجوری بیاد بالا باید بارسا رو 6 تایی کنه.
منچستر نیازی به دفاع نداره.چون بارسا تیمی نیست که بخواد به منچستر ضد حمله بزنه.
طرفدارای بارسا حواسشون به پستاشون باشه یه جوری پست بدن که بعد از فینال روشون بشه بیان تو این انجمن
بابا جان شما بارساييا كه تيمتون هر 4سال يه بار جون ميگيره و مربي عوض مي كنه، چتور روتون ميشه بياين اينجا كل كل كنين؟؟
فكر كل با ما منچستريا يه فكر احمقانست... خيلي بالاييم ما داداش!!
شما داری این رئال رو با تیم های انگلیسی مقایسه میکنی ، دفاع نبود که بزرگراه بودهه هه.مسی یکی از بهترین بازیکنای دنیا هستش.تو بازی با رئال هم که همه رو دیوونه کرده بود
این تیم رئال در حد تاتنهام هم نیست
دوستان منچستری ترکیب تیم رو برای بازی فینال چگونه پیش بینی میکنید
...................توز..................
رونالدو............................رونی
..........اسکلز.......اندرسون......
..................کریک................
اوشی......فری......ویدیچ......اورا
فکر کنم با سه هافبک میانی بازی کنیم تا میدان رو در اختیار داشته باشیم
با توجه به محرومیت بازیکنان کناری بارسا کار رونالدو خیلی راحته همچنین رونی، البته رونی فکر کنم به اورا کمک کنه
فقط امیدوارم برباتو بازی نکنه ، توز خیلی بهتر میتونه کمک کنه
البته احتمال حضور گیگز با توجه به تجربه اش هم وجود داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)