تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 229 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با رفع آسيب ديدگي، بكام مي‌تواند ميلان را همراهي كند

ديويد بكام مي‌تواند روسونري را در رقابت‌هاي سري a همراهي كند.

بازيكن انگليسي خط مياني ميلان پس از آسيب ديدگي مختصرش مي‌تواند دوباره براي اين تيم ايتاليايي پا به توپ شود.

بكام در اين باره گفت: «قرار است براي بازي آخر هفته آماده بشوم.»

بازيكن تيم ملي انگليس در تمرين ميلان دچار آسيب ديدگي شده بود ولي با رفع آن مي‌تواند تيمش را در رقابت‌ها همراهي كند. بكام عنوان كرد، ورم ناشي از آسيب برطرف شده است.

حريف بعدي ميلان، تيم سوم جدول كنوني رقابت‌هاي سري a سيه‌نا خواهد بود. اين تيم بر سر بدست آوردن سهميه حضور در ليگ قهرمانان اروپا براي فصل آينده تلاش مي‌كند.

ميلان و لس آنجلس گالكسي هفته پيش بر سر ادامه حضور اين بازيكن انگليسي تا پايان فصل در رقابت‌هاي سري a به توافق دست يافته بودند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه خبر خوب:

کاکا به تمرینات برگشته و احتمال این که مقابل سیه نا بازی کنه زیاده
    خدا کنه بقیه مصدومان پر تعداد میلان همگی خوب بشن

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

راست میگی؟؟؟
    به جان خودم من گزارش ندادم...فکر نکنم از بچه ها هم کسی رفته باشه گزارش داده باشه
    شاید خود مدیران دیدن فکر کردن داریم جر و بحث می کنیم
    فکر نکنم کسی بیاد بخاطر یه کل کل کوچولو گزارش بده
    والا خودت نگاه كن ببين چي نوشته شده:

reason: شکایت‌کاربران/نقض‌قوانین11و13خبرهای‌ورزش ی/مشمول‌اخراج
    يكي رفته گزارش داده. مدير هم فكر كرده اينجا الان چه خبره!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من نمی دونم کار کی بوده
    ولی کار درستی نکرده
    من از موقعی که عضو این فروم شدم تا الان هیچ وقت روی دکمه گزارش تخلف کلیک نکردم
    من از طرف کسی که این کارو کرده معذرت میخوام

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من نمی دونم کار کی بوده
    ولی کار درستی نکرده
    من از موقعی که عضو این فروم شدم تا الان هیچ وقت روی دکمه گزارش تخلف کلیک نکردم
    من از طرف کسی که این کارو کرده معذرت میخوام
    .............

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بکام: میلان هنوز شانس دارد

هافبک انگلیسی میلان معتقد است که این تیم هنوز می تواند با اینتر و یوونتوس برسرتصاحب عنوان قهرمانی در ایتالیا رقابت کند

سایت گل: هواداران میلان زمانیکه این باشگاه هفته گذشته از مصدومیت دیوید بکام هافبک انگلیسی روسونری در جریان تمرینات تیم خبر داد، نگران شدند. ولی بکام خیلی زود از بند آسیب دیدگی رها یافت و می تواند در بازی این هفته تیمش مقابل سیه نا به میدان رود.

او در گفت وگویی با سایت اختصاصی میلان اعلام کرده است:" امیدوارم که بتوانم روز یشکنبه برابر سیه نا بازی کنم. من بعد از آسیب دیدگی قوزک پایم در روز سه شنبه سعی کردم به پایم فشار نیاورم وفکر می کنم این مشکل برطرف شده است." بکام که از ادامه تمدید قرادادش با میلان خشنود است، نسبت به ماههای آینده حضورش در این تیم و آینده اش خوشبین به نظر می رسد." ما در جدول رده بندی بعد از اینتر و یوونتوس قرار داریم ولی اگر هرهفته نتایج خوب کسب کنیم، شانس زیادی خواهیم داشت." هافبک 33 ساله میلان افزود:" همه می دانند که من دوست دارم برای تیم ملی کشورم بازی کنم. بازی در میلان این شانس را به من می دهد تا به این خواسته دست یابم. وقوع هراتفاقی ممکن است."

بازیکن سابق رئال مادرید از زمان پیوستن به میلان در ژانویه گذشته تاکنون ده بار برای این تیم به میدان رفته است و دو بار هم برای روسونری گلزنی کرده و در هفته های اخیر یکی از کلیدی ترین بازیکنان میلان بوده است"

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

احتمال حضور رونالدينيو مقابل سيه نا

ميلان در اين فصل از جانب مصدوميت بازيكنان كليدى ضرر زيادى را متحمل شد و حذف از رقابت هاى جام يوفا و شكست در مقابل سامپدوريا از آخرين شاهكارهاى تيم آنچلوتى است اما هنوز اين تيم با مشكلات بزرگى روبرو است. در حاليكه ديويد بكهام به عنوان تازه ترين بازيكن مصدوم اين تيم معرفى شده وضعيت ساير بازيكنان هم تعريفى ندارد.رونالدينيو،كاكا و سيدورف همچنان قادر به همراهى تيم روسونرى نيستند اما بازگشت آمبروسينى در بازى با سيه نا حتمى است.پزشكان ميلان گزارش مى دهند كه اين احتمال وجود دارد كه رونالدينيو و حتى بكهام در بازى فردا به ميدان بروند اما بررسى بيشترى صورت مى گيرد تا وضعيت اين بازيكنان بدتر نشود.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لمپارد: فقط برای تماشای بازی کاکا پول پرداخت می‏کنم

" فرانک لمپارد " بازیکن خط میانی چلسی با تحسین نوع بازی " کاکا " ستاره برزیلی میلان، او را بهترین بازیکن جهان می‏داند.

" لمپارد " گفت: « کاکا تنها بازیکن جهان است که برای دیدن بازی او پول پرداخت خواهم کرد. کارهایی که او در زمین انجام می‏دهد مرا حیرت‏زده می‏کند. او از توانایی‏های فوق العاده‏ای همچون سرعت، دید خوب، ارسال پاس‏های عالی و گلزنی برخوردار است. به عنوان یک بازیکن میانی اگر 3 مورد از این توانایی‏ها را داشته باشید، بسیار خوش‏شانس خواهید بود. »

ستارخ خط میانی چلسی افزود: « برای من، کاکا بهترین بازیکن جهان است و احتمالاً بهترین بازیکن تاریخ خواهد بود. من به بازیکنان مشابه او می‏نگرم و نگاه می‏کنم شاید بتوانم چیزهایی یاد بگیرم. و زمانی که یک بازیکن از دیدن بازیکن حرفه‏ای دیگری لذت می‏برد شما حتماً می‏دانید که آن‏ها چه بازیکن ویژه‏ای هستند. »

منبع:سایت گل

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان 5 - 1 سیه نا

سوپر پیپو سیصدمین گل تاریخ خودش رو هم زد

گل های میلان :

پیرلو دقیقه 7 - اینزاگی در دقایق 45 و 71 - پاتو در دقایق 55 و 78

تک گل سیه نا رو هم ماکارونه در دقیقه 62 به ثمر رسوند

کارت زرد:آمبروزینی (37) و فاوالی (63)

ترکیب میلان:

Milan: Abbiati (Dida 11), Zambrotta, Favalli, Maldini, Jankulovski, Flamini, Pirlo, Ambrosini (Kaka 46), Beckham, Pato, Inzaghi

یک خبر خوب هم بازی کردن کاکا در این دیدار بود که امیدوارم روند بهبودیش سریع باشه و به روز های خوبش برگرده

فورزا میلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

ایوللللللللللللللللللللل
    میلان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •