تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 413 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شب اول هفته ششم لاليگا/
    پيروزي پر گل بارسلونا برابر اتلتيكو مادريد
    خبرگزاري فارس: بارسلونا موفق شد در شب اول هفته ششم لاليگا اتلتيكو مادريد، پديده ابتداي فصل را تحقير كند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مردان پپ جشنواره‌اي از گل، بازي زيبا، حركات نمايشي و تاكتيك مدرن تيمي را اجرا كرده و تقديم هواداران خود ساختند.
    بارسلونا موفق شد 6 بر يك از سد اتلتيكو مادريدي بگذرد كه ادعاي شكست ميزبان را در نيوكمپ داشت.

* نتايج شب نخست هفته ششم لاليگا:
    ويارئال 2- رئال بتيس يك
    گل‌ها: داميا 20 براي بتيس و رودريگس 68 و يورنته 70 براي ويارئال

بارسلونا 6- اتلتيكو مادريد يك
    گل‌ها: ماركس 4 و اتوئو (پنالتي- 6) و 18 و مسي 8 و گوديانسن 28 و هانري 73 براي بارسا و رودريگس 13 براي اتلتيكو

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از بازي با اتلتيكو مادريد
    لاپورتا: آخرو را مي خرم
    خبرگزاري فارس: مديرعامل بارسلونا در حاشيه بازي مقابل اتلتيكو مادريد بر تلاش زمستاني براي خريد آخرو تاكيد كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، خوان لاپورتا، رئيس باشگاه بارسلونا عنوان كرد: به كريم بنزما فقط يك هفته فرصت مي دهيم تا تصميم نهايي خود را بگيرد .او بازيكن بسيار بزرگي است؛ اما نمي توانيم براي او بيش از اين وقت تلف كنيم.
    وي ادامه داد: بنزما نمي تواند همان كاري را با ما بكند كه كريس رونالدو با رئال مادريد كرد. او فقط يك هفته فرصت درد و اگر پاسخ قطعي ندهد، به سراغ آخرو مي رويم.
    لاپورتا اظهار داشت: آخرو را مي خرم. مي دانم كه از پيشنهاد من استقبال مي كند و بازيكني منطقي است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از پيروزي برابر اتلتيكو مادريد
    گوارديولا: افتخار مي كنم مربي بارسا هستم
    خبرگزاري فارس: سرمربي بارسلونا پيروزي درخشان برابر اتلتيكو مادريد را نتيجه اتحاد بازيكنان و دوري از حاشيه دانست.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، خوسپ گوارديولا اظهار داشت: افتخار مي كنم مربي بارسا هستم. هرگونه ارتباط با اين تيم بزرگ و مردمي يك افتخار بزرگ است و اكنون در قله زندگي حرفه اي و ورزشي هستم.
    وي افزود: اگر باز هم قرار بود در رختكن شاهد درگيري هاي لفظي باشيم يا بازيكنان را در تيتر اول روزنامه ها تماشا كنيم، اين نتيجه كسب نمي شد. اكنون با همدلي بازيكنان خيالم از پيروزي هاي بعدي راحت است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

: سعید ایمنی / FCBarcelona.ir

اف سی بارسلونا در یک بعد از ظهر باشکوه، اتلتیکو مادرید را در هم کوبید. مارکز، اتوو (2)، مسی، گودیانسن و آنری، برای تیم بارسا که تنها پس از گذشت 8 دقیقه، 3-0 جلو افتاده بود و یک نیمه اول کامل را سپری می کرد، گلزنی کردند.

مانند پیروزی 5-3 فصل 1993/94، زمانی که روماریو هت تریک کرد، مانند پیروزی 4-3 فصل 1994/95، زمانی که مربی فعلی، جوزپ گواردیولا، یکی از گل ها را به ثمر رساند، مانند پیروزی 5-4 در جام حذفی فصل 1996/97، زمانی که بارسا از شکست 3-0 تا پایان نیمه اول بازگشت و مانند پیروزی تاریخی 0-6 در کالدرون در دو فصل پیش، بازی دیشب بارسا و اتلتیکو، یک شب تاریخی دیگر بود که برای سال های پیش رو در خاطر خواهد ماند. به خصوص در نیمه اول، بارسا تمام استعدادش را به نمایش گذاشت، از تمام زوایا خطر ایجاد کرد و نه چیزی کمتر از 5 بار، موفق به گلزنی شد.

گلی پس از گل دیگر. مارکز، اتوو، مسی، دوباره اتوو و گودیانسن، در نیمه اول گلزنی کردند تا نیوکمپ را دیوانه کنند، و آنری، این شب شگفت انگیز را در نیمه دوم، با نتیجه 6-1 تکمیل کرد تا ششمین برد پیاپی بارسا رقم خورده باشد

آخر فروم باز eshghe eskate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    In Others Heart

پيش فرض

تبریک تبرک!هر چند با تاخیر: دی

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

تازه خیلی هم نزدن. وگرنه قشنگ 10 تا میزد

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ژاوي: شب بي نظيري بود

هافبک ملي پوش تيم فوتبال بارسلونا نتوانست خوشحالي خود را پس از پيروزي 6-1 مقابل اتلتيکومادريد پنهان کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" و به نقل از "گل"،بارسلونا شب گذشته با گلهاي اتوئو،مارکز،مسي،هانري و گوديانسن جشنواره گل در ورزشگاه "نيوکمپ" به راه اندخت و تيم دوم شهر مادريد را له کرد. "ژاوي هرناندز" در پايان اين ديدار گفت:احساسم اين است که شب بي نظير و بياد ماندني‌اي را سپري کردم. اين هافبک ملي پوش از فرم خود و راهي که تيمش براي پيشرفت سپري مي کند،خوشحال است.او در اين باره اظهار داشت:با اين راهي که مي رويم،من خيلي راضي و مطمئن هستم؛چرا که هم تيمي هايي همچون هانري،اتوئو،اينيستا،و مسي اينجا هستند که همه آنها شگفت انگيز بازي مي کنند. ژاوي در پايان گفت:همه ما يکي هستيم و در اين بازي نيز يک تيم بوديم.به همين دليل بود که هواداران هيجان زيادي داشتند و آواز مي خواندند. گفتني است ژاوي در بازي ديشب تا دقيقه 75 در ميدان حاضر بود و در اين دقيقه جاي خود را به "سيدو کيتا" داد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در پي شكست سنگشن برابر بارسلونا
    آخيره در آستانه اخراج از اتلتيكو قرار گرفت
    خبرگزاري فارس: سرمربي مكزيكي اتلتيكو مادريد پس از شكست برابر بارسلونا خود را مقصر اصلي تمام ناكامي ها معرفي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، خاوير آخيره كه سال‌ها است نتوانسته با اتلتيكو مادريد به رتبه قابل قبولي در جدول برسد و همواره از اعتماد روساي اين باشگاه برخوردار بوده است، پس از شكست 6 بر يك مقابل بارسلونا گفت: همه تقصيرها بر گردن من است. هيچ بازيكني در اين زمينه مقصر نيست.
    وي افزود: از ديد من، تاكتيك اتخاذ شده مشكل داشت. اين شكست براي ما فقط در حكم از دست دادن 3 امتياز نبود. روحيه بازيكنان من در يك بازي تمام احساسي به هم ريخت.
    باشگاه اتلتيكو مادريد آخيره را به اخراج تهديد كرده و براي پاره اي توضيحات به دفتر مديريت مراجعه كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

هافبك استاد بارسلونا ژاوی، نتوانست خوشحالی اش را بعد از پیروزی 6-1 مهلك یارانش بر اتلتیكو مادرید پنهان كند. بارسا در واقع بازی را پس از تنها هشت دقیقه تمام كرد كه رافا ماركز، ساموئل اتوئو و لیونل مسی همگی در فهرست گلزنان قرار گرفتند، پیش از اینكه اتلتیکو بتواند توپ را درست و حسابی در اختیار داشته باشد.

آبی و اناری ها به خیره كردن نیوكمپ ادامه دادند و هافبك ژاوی یكی از آنهایی بود كه در طول بازی جلب توجه كرد. و هواداران برای آگاه كردن او از این موضوع بی میل نبودند كه هنگامی كه او در دقیقه 75 از بازی خارج شد، نام او را صدا زدند.

او بعد از بازی به گزارشگران گفت: «من تكان ناگهانی ساكتی هنگام بیرون رفتن از میدان داشتم. احساسی كه امروز داشتم غیرقابل مقایسه بوده است. شاید یك روزی كه از یك مصدومیت برگردم، استقبال مشابهی داشته باشم.»

برای الان، البته، ژاوی از فرمی كه در آن حضور دارد و شیوه ای كه تیم ادامه به رشد می دهد، خوشحال است. «من بسیار از شیوه ای كه اوضاع پیش می روند، راضی و مطمئن هستم، ولی همچنین خوب است كه هم تیمی هایی مانند مسی، اتوئو، اینیستا، آنری داشته باشی كه همگی فوق العاده هستند.»

او جمع بندی كرد: «راضی و مطمئن ما همگی به عنوان یك نفر وارد میدان می شویم و امروز نشان دادیم كه تیم هستیم و به همین دلیل هواداران سرود می خواندند و موج اجرا می كردند.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

» در صحبت هایی صادقانه؛ اتوئو: «گل آنری، مرا به جو برگرداند.»
    به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، در صحبت هایی مختصر بعد از پیروزی 6-1 برابر اتلتیکو مادرید در نوکمپ و هنگامی که قصد سوارشدن به اتومبیل را داشت، مهاجم کامرونی بارسلونا اعلام کرد، که عملکرد تیم تحسین برانگیز بوده و وی از گل تیری آنری شگفت زده شده است. او توضیح داد: «طبیعت انسان این است، که اگر کاری را خوب انجام دهد و از وی استقبال نشود، ناراحت خواهد شد؛ دقیقا این مورد درباره من هم وجود دارد؛ از تعویض ناراحت شدم، اما گل بی نظیر آنری، مرا به جو برگرداند.»
    ساموئل اتوئو از اینکه دو گل را برای تیمش به ثمر رسانده است خوشحال بود: «ما همه متحد هستیم و به سوی قهرمانی های بزرگی گام برخواهیم داشت. بارسلونا بهترین تیم دنیا است و با عملکردمان، چیزهای زیادی را به اثبات همگانی رساندیم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •