در اینکه مسائلی پشت پرده پرسپولیس هست شک نکنید
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
در اینکه مسائلی پشت پرده پرسپولیس هست شک نکنید
اینم از مهمان نوازی تماشاگران اصفهانی
پرتاب مواد محترقه به طرف تماشگران طرفدار تیم پرسپولیس و حادثه برای سرباز نگون بخت
![]()
دقيقا . انشاالله تو برگشت همه چيز بهتر ميشه
حرف مفت زده ... به این حرفا توجه نکنید
ایول خوشم اومد
برو بچه های پرسپولیسی به این چرندیات دامن نزنید
شایعه درست میکنند بهترین کار اعتنا نکردن به اونهاست
من دیروز تو ماشین بودم رادیو گفت :تماشاگران اصفهانی تیم سپاهان با پرتاب نارنجک باعث مصدمویت چند هوادار تیم پرسپولیس شدند .و گفت مهمتر از همه اینا مصدومیت سرباز 19 ساله هست که با برخورد نارنجک به صورت و سر تا الان هر دو چشم خودشو از دست داده و در استانه مرگ هست .میخواستم ببینم دوستان اگه خبر کامل تری دارن بزارن .مرسی .
سپاهان منتظریم !!!![]()
بازم مثله همیشه قرمز برنده میـــشه ...
(تاپیک مشاعره کو ؟)
سلام ... دلم نیومد اینو نذارم ...!...
با تشکر از جناب Rootnt به خاطر صداقتشون
اخر فصل امیدوارم حق با من باشه !دی!
![]()
isna.ir ::::::::
پزشكان معالج: امكان آسيبديدگي مغزي نيز وجود دارد محمد احمدي، سرباز نيروي يگان ويژه روز دوشنبه مورد اصابت ترقه از سوي هواداران سپاهاني قرار گرفت و هم اكنون در بيمارستاني در اصفهان بستري است. به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان (ايسنا) - منطقهي اصفهان، اين سرباز در جريان ديدار پرسپوليس - سپاهان از ناحيهي سر مورد اصابت ترقه قرار گرفت كه بلافاصله به بيمارستان فيض اصفهان منتقل شد اما، به دليل وخامت حال وي، او را به بيمارستان مجهزتري منتقل كردند. روز دوشنبه پزشكان بر روي سر اين سرباز عمل جراحي انجام دادند، ولي هنوز از وخامت حال وي گزارش دقيقي در دست نيست. پزشكان بيمارستان الزهراي اصفهان اعلام كردهاند كه اين سرباز از ناحيهي سر و چشم دچار مشكلاتي جدي شده و هم اكنون نيازمند مراقبتهاي ويژه است. همچنين پزشكان مشخص شدن جراحات وارده به مغز و چشم اين سرباز را نيازمند بررسي بيشتر دانستهاند. مسوولان باشگاه سپاهان و مسوولان نيروي يگان ويژهي انتظامي اصفهان هنوز هيچ عكسالعملي درمورد اين اتفاق از خود نشان ندادهاند. با اين حال كانون هواداران باشگاه سپاهان به طور ضمني به پرتاب ترقه از سوي هواداران اين تيم به اين سرباز اعتراف كردهاند
ساعت 11 اخبار راديو پيام نگفت 2 چشم گفت يکي ولي حالش زياد مساعد نيست
اين اولين مورد که نيست بعد اون تانکر نفت ( ساکت ) مياد ميگه ما ته فرهنگ و امنيت و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)