ببخشید دوستان نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه پیام نور رو دادن؟
ببخشید دوستان نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه پیام نور رو دادن؟
رشتتونو نگفتین؟
یعنی شما شما الان شیراز مجازی می خونین؟ پس چرا کنکور دادین دوباره؟چه جوریاس ؟ خیلی سخته؟
نتایج نیمه اول مهرماه می یاد
سازمان سنجش آموزش کشور زمان انتشار نتایج آزمونهای کاردانی به کارشناسی، کارشناسی و کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور را نیمه اول مهرماه اعلام کرد.
سلام دوستان.رفیق من پارسال کاردانیش رو گرفت و رفت سربازی.حالا کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد قبول شده.اما چون فقط 70 روز دیگه از خدمتش مونده میخواد این ترم رو مرخصی بگیره.اما مثله اینکه از چند نفر پرسیده گفتند که چون نا پیوستس نمیشه مرخصی گرفت.شما ها چیزی در این باره میدونید؟که میشه یا نه؟ یه سوال دیگه هم دارم اینکه برای ثبت نام چه مدارکی نیاز داره؟ (اگر جواب بدید ممنون میشم،چون خیلی واجبه).
اگر نباید اینجا پست میدادم،به بزرگی خودتوم ببخشید.چون نمیدونم کجا باید مطرح میکردم.![]()
سلام.
دوستان کسی میدونه تکمیل ظرفیت این کنکوری نتایجش اون روز اومد، کی میاد؟!؟
ممنون
الان دارم اصفهان مهندسي كنترل ميگيرم.
تا اونجا كه ميدونم چون ديگه استاد نداري و سر كلاس نميري خيلي سخته. چون خودت بايد بخوني و امتحان بدي.
از نظر مالي هم كه زده رو دست دانشگاه آزاد.
ولي بازم ميگم مدركش خيلي معتبره.![]()
سلام به همه
برای کاردانی به کارشناسی الکترونیک دانشگاه آراد، از معارف اسلامی سوال میاد یا از اندیشه اسلامی؟
سپاس
سلام می خواستم بدونم ازمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد کی ثبت نام و کی زمان برگزاریش است ؟؟ با تشکر
بارها و بار ها در پست های مختلف گفته شده
آذر یا دی ماه ثبت نام هساپت و اواخر بهمن یا اوایل اسفند امتحانش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)