اگه عجله داريد بدون شك دياموند 2...اگه عجله نداريد براي امنيا 2 صبر كنيد...وقتي بياد گرونه...ولي كم كم افت ميكنه...از همه لحاظي كامله...
اگه عجله داريد بدون شك دياموند 2...اگه عجله نداريد براي امنيا 2 صبر كنيد...وقتي بياد گرونه...ولي كم كم افت ميكنه...از همه لحاظي كامله...
بین این 5 تا گوشی کدومو انتخاب می کنید؟ به ترتیب
Magic یا hero یا touch hd یا i8000 omnia 2 یا diamond 2
لطفا نیازها ، علاقمندی ها و انتظاراتتون رو از گوشی بفرمایید ، همچنین محدوده ی قیمت مورد نظرتون رو. تا بشه به بهترین شکل بهتون مشاوره داد.
اگر انتخاب من رو میخواید ، در صورتیکه انتخابهام همین 5 تا باشند ، امنیا2 رو انتخاب میکنم.
پ.ن: نمیدونم چند بار این حرفها رو زدم تابحال، البته کاربرها هم که تقصیری ندارند، باید مدیران پست اول رو ویرایش کنند تا یه سری اطلاعات در پست اول به کاربران داده بشه تا بدونند چطور مشاوره بگیرند.
قیمت مهم نیستش،دوربینشم مهم نیست،مهم اینترفیس، باتری ،عملکرد تاچ ، کیفیت ال سی دی
اینترفیس هم چندان مهم نیست ، چون نرم افزاری هست و اینترفیس های مناسب رو به لطف توسعه دهنده های متعدد ، تقریبا میشه روی هر پاکت پیسی داشت.
بنابراین بین اون 5 گزینه ، امنیا2 با بهترین کیفیت ال سی دی بین تمامی پاکت پیسی های موجود (AMOLED) ، بهترین کیفیت تاچ بین پاکت پیسی های با صفحه ی مقاومتی، قدرت پردازشی مناسب ، سایز مناسب ، سبک ، زیبا و تعداد زیادی خصوصیات مناسبه دیگه ، بهترین گزینه برای شماست.
منتها باید 2-3 هفته ای منتظر بمونید تا در حجم بالا وارد بازار بشه.
من می خوام i900 Omnia بخرم قیمتش هم 390هزار هست.
می خواستم بدونم گوشیه خوبیه؟ اصلی ترین مشکلاتش چیه؟ کسایی که داشتن راضی هستن؟ تو این قیمت گوشی بهتری می تونم بگیرم؟
و از همه مهمتر که داشت یادم می رفت: موقع خریدن باید چه چیزایی رو چک کنم؟(مثلا بعضیا می گن فقط آلمانی داره بعضیا می گن آنلاک شده بعضیا می گن آنلاک نشده و کلا این چیزا دیگه...)
Last edited by root professional; 10-10-2009 at 17:07.
همونطور که میدونید htc touch2 تازه به بازار آمده.با اطلاعاتی که در موردش داشتم چند روز پیش تویه علاءالدین رفته بودم این گوشی رو تو چند تا از ویترینهایه طبقه همکف دیدم گفتیم برم یه قیمت بگیرم جالب اینجاست که از هر کدوم از این مغازه ها سوال میکردم هر کی یه قیمت میداد( 470-500-510-520 580-605 تومان )!!!!!! البته همشون با گارانتی اصلی یاس یا تله کام بودند
چند تا نکته: تا بهشون میگفتم touch2 چند؟ طرف میگفت چند قیمت داری با تحریک خریدار می خواستم اول قیمت که از جایه دیگه گرفتی از زیر زبونت بکشن که 2 حالت داشت یا با قیمتی که بهشون می گفتی 10 تا 20 تومان زیر قیمتی که داشتی بهت پیشنهاد میدادن حتی یه مورد طرف اول 460 قیمت داد ولی دید که دارم میرم بیرون گیر داد که چند می خوای ما هم هر چی بهش گفتم بابا نمی خوام ول کن نبود تا 400 طرف راضی شد اما من زیر بار نرفتم !!!! یا اینکه طرف بهش بر می خورد که همچین قیمتی رو داری فکر می کرد داری دستش میندازی در حالی که بهش می گفتم که همین مغازه کناری داره این قیمت رو میده باور نمی کرد.
نکته دوم: یکسری که قیمت هایه بالا تر از 580 می دادن وقتی بهشون می گفتم که پایین تر قیمت دارم میگفتن که بستگی داره که وقتی میری تو مغازه اونهایی که پایین قیمت میدن چقدر بیشتر از اونی که بهت گفتن ازت می گیرن و میایی از اون مغاره بیرون!!!!!
بعضی هاشون هم میگفتن که گوشی با این قیمت پایین یا قطعاتش اصلی نیست یا لیبل خورده یا دستکاری شده.... یا اینکه بیشترشون اینو می گفتن که این گوشی ها نرم افزار روش نصب نیست ، بدون نرم افزاره ، آپدیت نیست که جالب بود برام که گوشی که تازه یک ماه آمده تو بازار زود شرکت آپدیتش رو گذاشته!!!!!!!یک مورد هم بود که طرف گفت بدون باکس نرم افزار بهت قیمت دادن!!!!
جمع بندی:آشفته بازار قیمت ، فرض کردن فروشنده از اینکه همه از پشت کوه آمدن که با این چیزها بخوان یه پولی به جیب بزنن.
در آخر با سردرگمی دست خالی آمدم بیرون.
حالا که داستانم تموم شد نظر دوستان رو در مورد حرفهایی که زدم بخصوص خرید از طبقه همکف علاءالدین و اونهایی که تجربه خرید از این دست رو داشتن رو بفرمایید تا روشن بشیم
این مغازه دار های علاالدین جدیدا یه حرف یاد گرفتن اونم آپدیت و نرم افزار و این حرف هاس .. یادمه یه موقه واسه امنیا 80 هزار تومن میگرفتن 4 تا نرم افزار میریختن روش یا نهایت رام رو عوض میکردن .. آقا شما نرم افزار رو کلا باید بیخیال بشی .. پک نرم افزار و آپدیت بودن و ... ها همش ... شعره . عزیزم اینجا ایرانه و کپی رایت وجود نداره که کسی بخواد داشتن نرم افزار رو مزیت بدونه .. اون حرف هم که گفت باید ببینی وقتی میای بیرون بهت چند میفروشن درست گفته چون بعضیا کلی پول میگرن الکی به اسم آپدیت و آپگرید .. اگه خواستی بخری از هرجا که قیمت مناسب میده بگیر و یه قرون هم پول اضافه واسه هیچی بهش نده .. پک نرم افزاری هم اگه میخوای بیا پیش خودم.. یه پک نرم افزاری هست به اسم پک نرم افزاری امین.. از همه پک های فروشی هم بهتره
![]()
سلام.
من اون پک نرم افزاریت رو مجانا" خریدارم.![]()
ممنون از راهنمایی که کردی .ولی وقتی اختلاف قیمت بین 460 تا 600 اونهم یک گوشی با گارانتی یکسان زیاده برای همین آدم میمونه که چکار کنه می ترسه نکنه بهش بندازن تازه اولین بار بود که دیدم که قیمت گوشی با گارانتی یاس از تله کام کمتره!! اینکه میگن گوشی htc تقلبی نداره درسته ؟ گارانتی یاس و تله کام که شکی توش نیست؟
انشاالله اگه قسمت شد و گرفتم حتماً مزاحمتون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)