تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 356 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون طوری که میدونید داخل اگزوز ماشینهای جدید چیزی به نام کاتالیزور هست که 3 تا 5 اسب از قدرت موتور رو میگیره( من شنشیدم)
    اگه اینو برداری چه میشه. برا ی آینده موتور خوبه یا نه؟ بیشتر گفته میشه که برا موتور ضرر داره. نظر شما چیه؟
    یکی جواب مارو بده. میدونم حمید جان وقتش پره.
    صبر میکینم.
    ارزوس قلبی ما اینه که بنزین سهمیه بندی نشه.
    ضمنا یه سیتم باز قیمت اینا رو به من بده ممنون میشم
    Pioneer 5850
    Pioneer 6975
    میگن 6975 دیگ ه اصلش پیدا نمیشه.
    تو این قیمت چه باندی خوبه؟

در مورد 5850 قیمتش از 147 شروع میشه تا 155 اینم فقط به خاطر محل خرید اون هست.

در مورد باند هم 6975 از 95 داره تا 125 اما این بیشتر به خاطر جنسش هست.نظر شخصی بنده حقیر این هست

6975 دیگه قدیمی شده و بیشتر تقلبیش هست تا اصلیش.باندهای jbl و infinity هم خوب هستند نزدیک 125

130 یه چیز خوبش رو می تونی تهیه کنی.اما اگه پایین تر می خوای باند 718 kenwood توصیه می شه.بیس بسیار

قوی و جالبی داره اصلش هم85000 هست.

در مورد خودم بنده اصلآ سیستم باز نیستم از سیستم هم چیزی حالیم نمی شه.مخلص بقیه دوستان نیز هستم.

موفق باشید.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض گزارش ارزيابي کيفيت خودروهاي داخلي

با سلام خدمت عزيزان

يکي دو سالي است که شرکت بازرسي کيفيت و استاندارد ايران با انتشلر گزارشهايي مردم را از کم وکيف مرغوبيت خود رو هاي ساخت داخل مطلع مي سازد.
    گزارشهاي مربوطه مي تواند اين فايده را داشته باشد که مديران از موقعيت توليداتشان اطلاع داشته باشند .
    انتظار مي رود مسئلان صنعتي کشورمان نسبت به اين گزارشها عکس العمل نشان دهندتا اينگونه بررسيها صرفا يک گزارش تلقي نشود.

جدول زير نشاندهنده ميانگين نمره منفي خودروهاست در سه ماهه دوم 1385 که مي تواند راهنماي خوبي براي خريداران باشد.:

لينک جدول که در قالب فايل DOC است:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضيح اينکه در صفحه باز شده در قسمت بالا و راست بايد رمز سه حرفي را وارد کرده و پس از 30 ثانيه شمارش معکوس اقدام به دانلود کنيد.

منبع : مجله ماشين شماره289 صفحه 84
    Last edited by jamshidjap; 24-02-2007 at 13:27.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض يک مسابقه بين خود روهاي داخلي

اگر خودروهاي زير با هم در يک جا ده که داراي مسير مستقيم و هم پرپيچ و خم و هم سرازيري و سربالايي باشد race بگذارند به نظر شما کدام اول و کدام دوم و ... يعني يک رتبه بندي يا ranking از آنها اعلام کنيد.

زانتيا -- 405--پرشيا -- t2,t3,t5,t6206 تمام تيپها شرکت کنند -- سمند -- دوو سيلو -- پرايد -- مزدا 323 -- پروتون -- پيکان

نه پيکانو ولش کنيد چون منفي 100 درصد اول مي شه .

ميدونم چي ميخاييد بگييد . ميخاييد بگيد که کلاس اين ماشينها به هم نمي خوره و حجم موتورها متفاوت است اما عيب نداره در اين مسابقه فعلا از اين مورد بگذريد.

در ضمن مهارت راننده هاي تمام ماشينها دقيقا يکسان است.

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر خودروهاي زير با هم در يک جا ده که داراي مسير مستقيم و هم پرپيچ و خم و هم سرازيري و سربالايي باشد race بگذارند به نظر شما کدام اول و کدام دوم و ... يعني يک رتبه بندي يا ranking از آنها اعلام کنيد.

زانتيا -- 405--پرشيا -- t2,t3,t5,t6206 تمام تيپها شرکت کنند -- سمند -- دوو سيلو -- پرايد -- مزدا 323 -- پروتون -- پيکان

ميدونم چي ميخاييد بگييد . ميخاييد بگيد که کلاس اين ماشينها به هم نمي خوره و حجم موتورها متفاوت است اما عيب نداره در اين مسابقه فعلا از اين مورد بگذريد.

همش قبول منتها انتهای مسیر 1500 متر پایانی چه جوری هست؟سر بالایی سر پایینی کفی؟؟؟

داره خودمونی میشه matin_haeri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوب حمید جان اگه مسئله انقدر سادس که من هم می دونم ولی حواسم بهش نیسه لزف کن و تو پی ام بهم بگو...اما هنوز این برای من سواله که سرعت بیشتر رفتن با یک دنده چه سودی داره؟؟؟ معمولا" برای افزایش شتاب ضرایب دنده ها رو به هم نزدیک تر می کنن .با این کار سرعت پایانی کم میشه و شتاب بالا میره.برای کسایی که هم شتاب میخان و هم سرعت ضرایب دنده 1 و 2 و3 کم میشن و 4 و 5 تغییری نمی کنن.
    فقط ماشینهایی که برای مسابقات حرفه ایه درگ آماده میشن و تو رده DragSter ها قرار میگیرن از گیربکس های 3 دنده با ضرایب بلند استفاده می کنن چون قدرت موتورهاشون بالای 1000 اسب بخار هست.
    در حال حاضر سوال من اینه که چرا با دنده 1 65 تا رفتن بهتر از 50 تا رفتنه زمانی که پیک پاور در دور موتور 5200 بدست میاد و تو اون دور دنده یک حدود 45 تا سرعت داره؟؟
    جمشید جان اون مسابقه ای که بین این ماشینا ترتیب دادی امتیاز دادن به خیلی عوامل داره.مهمترینش اینه که پیچ های مسیر چه جوری باشن.تو پیچ های یاز و طولانی هیچ چیز حریف زانتیا نمیشه اما تو پیچ های تنگ و تند 206 همه رو جا میزاره...بین اینا 206 تیپ 5 از همه بیشتر شتاب داره اما تو سرعت از زانتیا جا میمونه.405 و پرشیا و سمند تقریبا" یکی هستن . مزدا نمی تونه تو سرعت بالا پیچ های تند رو خوب رد کنه(به خاطر اینکه آندر استیرش زیاده) .پروتون امتیازش تو همه چیز میانگینه(تو هیچ زمینه ای تاپ نیست و تو هیچ زمینه ای 0 هم نیست).پراید هم تو سرعت Stable نیست اما من دوسش دارم.سیلو هم برای رانندگی معمولی فقط خوبه(شاسی سیلو از شاسی پراید ضعیف تره +بادی رول سیلو از پراید بیشتره)
    پیکان هم که به موزه رفته (خدا رحمتش کنه)
    خود من 206 تیپ 5 رو ترجیح میدم اما اگه فاکتور راننده ها رو در نظر نگیریم(یعنی راننده ها همه در یک سطح و آماتور باشن) تو این مسابقه زانتیا اول میشه.
    Last edited by matin_haeri; 24-02-2007 at 12:56.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهنام جان 1500 متر پاياني مستقيم باشه و کفي

متين جان ممنو ن از جوابت بطور کلي دستم اومد که رتبه بندي شون چي جوريه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب من نظر خودم رو میدم با فرض اینکه اینا همه در حالت صفر و بدون آب بندی باشند:

خوب بدون آب بندی هم باز بین محصولات یک کمپانی متاسفانه تو ایران از لحاظ کیفیت فرق وجود داره و نمیشه مشخص کرد کدام درجه یک تره ولی اگه همه اینا رو نادیده بگیریم و از همه لحاظ رتبه بندی که من میکنم :

قطعا زانتیا هم در شتاب و مسافت نهایی رتبه یک رو داره .چه مدل 1800 و چه 2000 معمولی و exclusive

رتبه دوم 206 تیپ 5 .چون به علت سبک بودن و شتاب فوقالعاده پشت زانتیا قرار میگیره .

رتبه سوم پروتون و مزدا مشترک.پروتون موتور 12 سوپاپ پر قدرتی داره که شتاب خوب و سرعت قاابل قبولی بهش میده و در سرعت نهایی از محصولات ایران خودرو جلو تره .مزدا هم موتور 16 سوپاپی داره که اگه مزدای خوبی در اومده باشه این هم از محصولات ایران خودرو بالاتره.

رتبه چهارم بین محصولات 1800 ایران خودرو متغیره.ولی در مجموع 405 به دلیل سبک تر بودن از پارس وسمند جلوتره.هرچند در مسافت طولانی سمند سرعت نهایی بیشتری داره

و اما سیلو .اگه قرار به ول دادن ماشین باشه و بحث مانع و ترمز در کار نباشه در سرازیری بعد زانتیا هیچ کدوم از خودرو های دیگه نمیتونن به سیلو برسن . اما به دلیل اینکه شرایط مسابقه متفتوت بوده در مجموع بعد کلاس 1800 ایران خودرو قرار میگیره .(ولی من خیلی با سیلو حال میکنم .تو سرازیری 3 سیلو 150 رو هم پر میکنه !! دستیشم که دیوانست)

رتبه 6 هم قطعا مال 206 ت2و3 مشترکه.

رتبه 7 هم مال پرایه و در نهایت هم خودروی ملی ایران در رتبه اول از آخر قرار داره.

خوب . گفتم متاسفانه تنوع بین محصولات یک کمپانی در ایران خیلی زیاده اون هم به علت بی کفایتی و عدم صلاحیت مدیران خط تولید و عدم وجود محصول دیگری برای رقابت . البته بحث xantia از اینا جداست .فقط همین یک مورد البته ........خوب در مجموع رتبه بندی این بود که گفتم . و بهتره این جور مسبقات (برای نظرسنجی) در مسیر مستقیم سنجیده شه . چون گفتم تنوع زیاد داریم.ضکن اینکه من هم این مقایسه رو با این فرض انجاه دادم

دوستان یا علی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سهيل جان از پاسخت ممنونم

فقط 206 تيپ 6 رتبه چند را از آن خود ميکنه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض يک مشکل

دوستان عزيز
    کسي کليد حل مشکل منو داره ؟

وقتي برروي پدال ترمز فشار وارد مي کنم چراغها و چراغهاي جلو آمپر روشن مي شود آيا اتصالي اي وجود دارد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سهيل جان از پاسخت ممنونم

فقط 206 تيپ 6 رتبه چند را از آن خود ميکنه ؟
    فدات شم عزیزم. ببین سوالای سختی میپرسی که جواباش حالت های مختلفی داره .اگه وضعیت دنده ت6 بر روی حالت مسابقه ای باشه میتونه پا به پای ت5 را بره . اما فقط پا به پاش.

در مورد مشکلی که برات پیش اومده . من منظورت رو دقیق متوجه نشدم.اگه منظورت این بوده که با ترمز کل چراغات روشن میشه یقینا جایی اتصالی داره و باید پیش یه باطری ساز خوب بری .
    اما اگه با فشار ترمز چراغ خاصی مثل ترمز دستی یا stop ماشینت روشن میشه درصد اتصالی کردن پایین میاد .

چ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •