تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره این تاپیک چیه ؟

راي دهنده
282. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • لنگش تو فروم های دیگه نیست !!

99 35.11%
  • خوبه

153 54.26%
  • اصلآ به درد نمیخوره !!

30 10.64%
صفحه 149 از 160 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 1593

نام تاپيک: ---==== کلوپ Firmware برای گوشی های sony ericsson ====---

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بزرگ مینویسم که هیچ کس توجه نمیکنه چه برسه به کوچیک نوشتن!!!!!!!

بله. این کار روهم کردم ولی باز هم فارسی را ساپورت نمیکند !!!!!!!!
    شما راه حلی دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نیازی به داد زدن نیست!
    شما گوشیتونو آپدیت کردید و به CID 53 ارتقا پیدا کرده یا همون 52 هست؟؟
    آخه تا اونجایی که یادمه setool2lite سید 53 رو ساپورت نمی کرد ولی احتمالا jdflasher میتونه این CID رو -- کنه
    احتمالا اضافه کردن زبان شدنیه ، ولی احتیاج به دو تا فایل ar.t9 و fa.lng مخصوص گوشی خودتون ، دارید ، که فکر میکنم فرقی نداره که این فایلها برای چه فریموری باشه
    من چند وقت پیش روی K550 (در مورد اس ام اس ) امتحان کردم ، جواب داد و چون K810 با K550 هم رده هستن ، پس K810 هم میشه
    چند تا فایل رو باید تغییر بدید و روی گوشی بریزید

ضمنا FS فارسی یا عربی ساپورت برای این فریمور (R8BF003) هم تا الان نیومده

2. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M.R.2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خودش می دونه!!

پيش فرض

ehsanmorfi
    عزیز شما به روش زیر هم میتونید گوشیتون رو فارسی کنید.
    همونطور که دوست عزیزمون در بالا گفتن شما باید فایل fa.lngمربوط به گوشیتون رو داشته باشین.
    شما باید یکی از زبان هایی رو که در گوشیتون وجود داره رو انتخاب کنید مثلا اگه زبان فرانسه در گوشیتون وجود داره باید نام فایل fa.lng رو به fr.lng تغییر بدین و این فایل رو به قسمت مربوط در گوشی (tpa\preset\system\language) منتقل کنید. حالا اگه زبان گوشی رو فرانسه انتخاب کنید گوشیتون فارسی میشه. من خودم با این روش زبان آذری رو به گوشیم اضافه کردم.

بفرما دوست عزیز این هم فایل زبان فارسی برای k810
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by M.R.2; 02-04-2010 at 20:33.

4. این کاربر از M.R.2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ehsanmorfi
    همونطور که دوست عزیزمون در بالا گفتن شما باید فایل fa.lngمربوط به گوشیتون رو داشته باشین.
    شما باید یکی از زبان هایی رو که در گوشیتون وجود داره رو انتخاب کنید مثلا اگه زبان فرانسه در گوشیتون وجود داره باید نام فایل fa.lng رو به fr.lng تغییر بدین و این فایل رو به قسمت مربوط در گوشی (tpa\preset\system\language) منتقل کنید. حالا اگه زبان گوشی رو فرانسه انتخاب کنید گوشیتون فارسی میشه. من خودم با این روش زبان آذری رو به گوشیم اضافه کردم.
    این راه هم جواب میده ، ولی کار اصولی تر هم میشه انجام داد!
    ضمنا فایل t9 هم لازمه

برای کلیه زبانهای گوشی میتونی از این فایل zip استفاده کنی:
    کد:
    .
    (عجب لینک طویلی!!!)
    برای فریمور R8BA024 هست ، ولی فرقی نداره

برای کار اصولی تر :
    اول باید فایلهای ar.t9 و fa.lng رو توی مسیر tpa\preset\system\language بریزی
    بعد فایلهای که باید ویرایش بشن ، یکی customize.xml هست ، یکی دیگش هم allowed_language.txt هست
    اولی توی مسیر tpa\preset\custom ، دومی توی مسیر tpa\preset\system\language هست
    زبان فارسی و عربی رو باید به محتویات این دو تا فایل اضافه کنی ، اینطوری:
    برای customize.xml ، با notepad باز کن ،
    اینا رو در جای مناسبش ، اضافه کن:
    کد:
    برای allowed_language.txt ، باید بعد از یه فاصله اینو اضافه کنی:
    کد:
    (کوچک بودن حروف ، هم برای نام و پسوند فایلها و هم برای محتویات اون دو فایل باید رعایت بشه)

البته میتونی با حذف فایل زبانهای اضافه و ویرایش دو فایل فوق الذکر داخل فایل zip که آدرسشو دادم ، همون فایلو بذاری توی قسمت MISC Files (اگه از Setools2lite استفاده میکنی!)

بعد از اینکه این کار رو کردی ، باید حتما دو تا فایل lng.dat و lng.lst رو از مسیر tpa\preset\system\language حذف کنی

همین!

توضیح واضحتری خواستی یا سوالی بود ، در خدمتم
    Last edited by Mahdi.p30; 02-04-2010 at 21:59.

6. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

3 @@@@لطف عالی مستدام@@@@

نیازی به داد زدن نیست!
    شما گوشیتونو آپدیت کردید و به CID 53 ارتقا پیدا کرده یا همون 52 هست؟؟
    آخه تا اونجایی که یادمه setool2lite سید 53 رو ساپورت نمی کرد ولی احتمالا jdflasher میتونه این CID رو -- کنه
    احتمالا اضافه کردن زبان شدنیه ، ولی احتیاج به دو تا فایل ar.t9 و fa.lng مخصوص گوشی خودتون ، دارید ، که فکر میکنم فرقی نداره که این فایلها برای چه فریموری باشه
    من چند وقت پیش روی K550 (در مورد اس ام اس ) امتحان کردم ، جواب داد و چون K810 با K550 هم رده هستن ، پس K810 هم میشه
    چند تا فایل رو باید تغییر بدید و روی گوشی بریزید

ضمنا FS فارسی یا عربی ساپورت برای این فریمور (R8BF003) هم تا الان نیومده
    گوشیمو آپدیت کردم و سید53 شد اما فارسی نبود و حالا ورژنr8ba024 فارسی با سید53 دارم و از jdflasher استفاده میکنم+کابل گوشی
    اما حالا با وجود نبود fsفارسی یا عربی وعدم ساپورت مین واف اس r8bf003 از فونت فارسی آیا مشکل با اضافه کردن این فایلها حل خواهد شد؟(برای اطمینان)
    اف اس موجود بانام زیر:

K810_R8BF003_FS_TELEF_GEN_RED53.rar
    Last edited by ehsanmorfi; 03-04-2010 at 00:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14

ehsanmorfi

بفرما دوست عزیز این هم فایل زبان فارسی برای k810
    کد:
    از عزیزانم
    [Mahdi.p30
    [M.R.2]
    به خاطر توجهشان یکبار دیگر تشکر میکنم

---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------

این راه هم جواب میده ، ولی کار اصولی تر هم میشه انجام داد!
    ضمنا فایل t9 هم لازمه

برای کلیه زبانهای گوشی میتونی از این فایل zip استفاده کنی:
    کد:
    .
    (عجب لینک طویلی!!!)
    برای فریمور R8BA024 هست ، ولی فرقی نداره

برای کار اصولی تر :
    اول باید فایلهای ar.t9 و fa.lng رو توی مسیر tpa\preset\system\language بریزی
    بعد فایلهای که باید ویرایش بشن ، یکی customize.xml هست ، یکی دیگش هم allowed_language.txt هست
    اولی توی مسیر tpa\preset\custom ، دومی توی مسیر tpa\preset\system\language هست
    زبان فارسی و عربی رو باید به محتویات این دو تا فایل اضافه کنی ، اینطوری:
    برای customize.xml ، با notepad باز کن ،
    اینا رو در جای مناسبش ، اضافه کن:
    کد:
    برای allowed_language.txt ، باید بعد از یه فاصله اینو اضافه کنی:
    کد:
    (کوچک بودن حروف ، هم برای نام و پسوند فایلها و هم برای محتویات اون دو فایل باید رعایت بشه)

البته میتونی با حذف فایل زبانهای اضافه و ویرایش دو فایل فوق الذکر داخل فایل zip که آدرسشو دادم ، همون فایلو بذاری توی قسمت MISC Files (اگه از Setools2lite استفاده میکنی!)

بعد از اینکه این کار رو کردی ، باید حتما دو تا فایل lng.dat و lng.lst رو از مسیر tpa\preset\system\language حذف کنی

همین!

توضیح واضحتری خواستی یا سوالی بود ، در خدمتم
    خدمت از ماست
    چون با jdflasher کارمیکنم اگه لطف کنید واضح تر توضیح بدید ممنون میشم چون این عمل زمانی که فونت فارسی موجود نباشه هم جواب میده؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگر بعد از فلش به فایل sim lock احتیاج داشتم آیا برای سید 53 میتونم فایل sim lock تهیه کنم یا اگر به مشکل please waite برخوردم( چون بعد از آپدیت قبلی با مشکل Please Waite روبرو شدم که با کاستوم حل شد ولی اینجا fs TELEF یعنیK810_R8BF003_FS_TELEF_GEN_RED53.rar )؟؟

نمیدونم این telef مال کدوم جهنم دره ایه؟؟کدوم اپراتور وکدوم کشور ولی میدونم فارسی و عربی ساپورت نمیکنه. همه جورشو دیده بودم توی SE Lang Info_v1.1 هم نبود؟!؟!؟!؟

ممنون از راهنماییتان
    Last edited by ehsanmorfi; 03-04-2010 at 00:49.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

گوشیمو آپدیت کردم و سید53 شد اما فارسی نبود و حالا ورژنr8ba024 فارسی با سید53 دارم و از jdflasher استفاده میکنم+کابل گوشی
    اما حالا با وجود نبود fsفارسی یا عربی وعدم ساپورت مین واف اس r8bf003 از فونت فارسی آیا مشکل با اضافه کردن این فایلها حل خواهد شد؟(برای اطمینان)
    اف اس موجود بانام زیر:

K810_R8BF003_FS_TELEF_GEN_RED53.rar
    3 تا پست احتیاج نداشت ، میتونستی توی یه پست بگی!

احتمالا حل میشه
    البته روش دوستمون هم خوبه و مطمئن تر و بی درد سر تر:
    شما باید یکی از زبان هایی رو که در گوشیتون وجود داره رو انتخاب کنید مثلا اگه زبان فرانسه در گوشیتون وجود داره باید نام فایل fa.lng رو به fr.lng تغییر بدین و این فایل رو به قسمت مربوط در گوشی (tpa\preset\system\language) منتقل کنید. حالا اگه زبان گوشی رو فرانسه انتخاب کنید گوشیتون فارسی میشه
    فایل ar.t9 رو هم (اگه اون لینکی که من گذاشتم رو دانلود کردی) به همراه فایل fa.lng استخراج کن ، اگه زبان فرانسه توی گوشیت داری ، اولی رو به fr.t9 ، دومی رو به fr.lng تغییر نام بده ،حالا ببر کپی کن به دایرکتوری tpa\preset\system\language
    حالا هم میتونی برای اس ام اس زدن و هم برای تغییر زبان ، زبان گوشیتو به فرانسه تغییر بدی که هر دو تاش فارسی بشه

اگر هم اون روشی که من گفتم رو میخوای ، مراجعه کن به پست قبلیم!

با jdflasher هم کار نکردم که بدونم چطوریه ، ولی اگه با اون میتونی به فایلهای سیستمی دست پیدا کنی ، اینایی رو که ما گفتیم ، ببر توی مسیر خودشون کپی کن
    اگر بعد از فلش به فایل sim lock احتیاج داشتم آیا برای سید 53 میتونم فایل sim lock تهیه کنم یا اگر به مشکل please waite برخوردم( چون بعد از آپدیت قبلی با مشکل Please Waite روبرو شدم که با کاستوم حل شد ولی اینجا fs TELEF یعنیK810_R8BF003_FS_TELEF_GEN_RED53.rar )؟؟

نمیدونم این telef مال کدوم جهنم دره ایه؟؟ همه جورشو دیده بودم توی SE Lang Info_v1.1 هم نبود؟!؟!؟!؟

ممنون از راهنماییتان
    خب کاستوم رو نزنی ، روی please wait میمونه
    sim lock رو هم نمیدونم چیه!

11. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M.R.2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خودش می دونه!!

پيش فرض

دوست عزیز این هم آموزش تغییر فایل های سیستمی گوشی با فارمنیجر

آموزش تغییر فایل های سیستمی (افزایش صدا، منوی فلش و...) CID53 و سایر گوشی ها با Far Manager
    در اینجا می خوام آموزش تغییر در فایل های سیستمی در گوشی های مختلف با استفاده از Far Manager رو آموزش بدم
    هدف اصلی در اینجا آموزش برای CID53 هست ولی برای سایر CID ها و سایر گوشی ها هم کاربرد داره
    برنامه رو اجرا کرده و در پنجره ظاهر شده F11 رو بزنید :
    چیزی برای تغییر وجود نداره پس Enter رو بزنید
    در مرحله بعد در قسمت Scripts گزینه db2020 رو انتخاب کنید (1) و در قسمت کابل هم DCU-60 (2) در قسمت speed هم 9216000 رو انتخاب کنید (3) سپس Enter رو بزنید یا روی متن jump down into a large rabbit-hole رو بزنید :
    در مرحله بعد گوشی رو که خاموش کردید باتری و در آورید و با گرفتن C کابل رو جا بزنید :

به هر حال در اینجا باید روی ofs کلیک کنید پس از یک سری عملیات پوشه باز میشه و این محتویات رو خواهد داشت :
    شما باید در اینجا بجای رفتن به پوشه درایور صدا به پوشه فایلهای زبان برید.
    در اینجا من نحوه تغییر درایو صدا رو که بیشتر خواهان دارد رو میذارم
    در این مرحله برای درایو صدا باید ifs رو انتخاب کنید :
    در مرحله بعد باید settings رو انتخاب کنید
    بعد هم acoustics رو انتخاب کنید :
    همون طور که در عکس بالا می بینید در این پوشه یک سری فایل که در گوشی های مختلف تعدادشون متفاوت است وجود داره هر کدوم از این فایل ها مخصوص یه قسمت از گوشی هست
    خوب در این جا باید درایوری رو که دانلود کردید رو extract کنید و بعد قسمت سمت راست به اون مسیر برید که درایور در اون جاست کار راحتی هست بروی .. که در بالای قسمت قرار داره کلیک کنید تا به پوشه بالاتر برید و به همین ترتیب تا به پوشه اصلی و مورد نظر که درایور صدای مورد نظرتون اونجاست برسید.
    حال در حالی که در قسمت راست هستید تمامی فایل ها رو باید به سمت چپ که گوشیتون باشه کپی کنید برای انتخاب همه می تونید * رو در قسمت keypad صفحه کلید بزنید تا تمام فایل ها انتخاب بشه حال برای کپی کردن همه F5 رو بزنید تا پنجره کپی باز بشه بدون هیچ تغییری Enter رو بزنید تا فایل ها کپی بشه :
    در پایان در قسمت سمت چپ که گوشی خودتون باشه اونقدر بروی .. کلیک کنید تا پیام Yes یا No ظاهر بشه باید Yes رو بزنید تا ارتباط کامپیوتر با گوشی قطع بشه این کار رو حتما بکنید چون ممکنه به گوشی آسیب برسه اگر هم یادتون رفت این کار رو بکنید باید باتری رو در بیارید و دوباره جا بزنید تا گوشی روشن بشه
    برای تغییر سایر قسمت ها هم به همین منوال عمل میشه فقط مسیر چیز دیگه ای هست مثلا برای Layout مسیر به صورت tpa/sttings/layout خواهد بود
    در ضمن برای دوستانی که گوشیشون منوی فلش اجرا میکنه (مثل K770) هم باید بگم که با همین روش میشه منو فلش هم نصب کرد برای این کار به مسیر منوی فلش یعنی \tpa\preset\system \desktop\flash برید و فایل های منو با پسوند swf در اونجا کپی کنید و بعد تم مخصوص اون منو رو هم در پوشه تم مموری کارت در کپی کرده و لذتش رو ببرید
    در پایان چند نکته رو بگم بد نیست :
    1 – این نرم افزار فایل ها رو بدون پرسش overwrite میکنه پس مواظب باشید که فایل های اصلیتون رو اشتباهی با فایل اشتباه جایگزین نکنید
    2 - با این نرم افزار نمیشه از گوشی بروی هارد فایل کپی کرد!
    3 – با F7 میتونید در داخل گوشی پوشه درست کنید
    4 – با F8 می تونید فایل ها رو حذف کیند

منبع:تاپ سونی

13. این کاربر از M.R.2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

سلام دوستان
    K810_R8BA024_FS_S_ASIA_LEVAN_RED52.fbn
    K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
    HB1-06_Gen_CDA102568_109_R8A_GENERIC_M_EAST_N_AFR
    ا 3فایل بالا برای فول فلش استفاده کردم
    متاسفانه گوشی در حین روشن شدن سکته میزنه
    مشکل از کجاست؟
    Last edited by hussain; 27-04-2010 at 11:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    برای اولین بار گوشی K810 رو فول فلش کردم ولی بعد از انتخاب حالت تلفن پیغام میده که سیم کارت رو شناسای نکرده.
    از دو فایل زیر استفاده کردم
    K810_R8BA024_FS_S_ASIA_LEVAN_RED52.fbn
    K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
    ممنون میشم راهنمای کنید تا دوباره زندش کنم
    فایل کاستوم رو هم روی گوشی فلش کردید؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •