تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 308 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

آخر فروم باز sarina_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

سلام به همگی و عیدتون مبارک ... اتفاقا من سوال داشتم ... سامان جان قبلا اگه یادت باشه در مورد n 82 ازت سوال پرسیدم ولی وقتی رفتم این گوشی رو دیدم اصلا نتونستم با کیبوردش کنار بیام ... ولی n73 هم به نظرم خوبه ... می خواستم بدونم الان قیمتش چقدره و بچه های این تاپیک راضی هستن از گوشیشون و کیفیت عکسش چه طوره ؟

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام عید شما هم مبارک
    من گوشی زیاد عوض کردم
    بهترین مدل که باهام سازگاری داره و کارهای سنگین یعنی ازش کار می کشما !!!! جای کامپیوتر همراه برای من پر کرده ه تمامی نیازهامو برطرف کرده و باید بگم بی نظیره ! و عالی !!! توصیه می کنم بگیرش از خریدیش ضرر نمی کنی ! ( باطریش عالیه) Memory 2 GIG
    البته از نوع موزیکالش رو بگیر اینطوری که من شنیدم گوشی نوکیا گرون شده چون جلوی قاچاق داره گرفته میشه فکر کنم الا بالای 320 تومن باشه !

نتیجه:

تجربه ثابت کرده از خریدش پشیمان نخواهی شد. والبته باز هم بستگی به نیاز خودتون داره که چه کاری میخواید باهاش انجام بدید

یا حق.
    Last edited by Tornado2800; 22-03-2008 at 10:40.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

6

اولا حتما فنلاند بگیرید که رقم هفت و هشت شماره سریال گوشی 01 هست. دوما اصلا دنبال گارانتی نباشید که به درد نمی خوره بعد اینکه برد گوشی باید سبز تیره باشه و شماره سریال گوشی با روی جعبه یکی باشه.
    آره 2 گیگه .
    عالیه یعنی به نظر من کافیه چون من کلی چیز روی گوشیم دارم و هنوز کلی جای خالی دارم

من آلمانیش رو گرفتم از دوبی ! البته بهم با وضع بازاری که بود توصیه کردند المانی !

به دلایلی که الا فنلاند نیست و گفته ی خودشون فرقی نداره !!!!!!! هر چند هر دو مدل رو داشتن و الا هم خیلی راضی هستم

تا حالا 2 بار گوشی المانی داشتم عالی کار کردند....

به نظر من یه جورایی بازار گرمیه ! ( چندین جا ایران دیدم به قیمت گرونتر چون فنلاندی هستش می فروشند))

فنلاند ، المان ، مجار اگه درست گفتم ،هر کدوم باشه !!!! چون تایید نوکیا هستش و همون استاندارد رو داره عالیه و کارایی هم دیگه رو دارند !

حالا یکی میاد داد و بیداد میکنه فنلاند فنلاند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

ممنون دوست خوب از توضیحات خوبی که دادی .... دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشم .... راستی قیمت معمولیش چقدره ؟ .... اگه تونستید یه نمونه از کیفیت عکسش را برام بزارید ممنون میشم .

داره خودمونی میشه babak_kiyani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اورميه

پيش فرض

دوست من این عددی که نوشتین IMEI یا همون شماره سریال گوشیتون هست و ربطی به آپدیت کردن نداره ...
    شما باید گوشی رو خاموش کنید در زیر باتری کد گوشی رو نوشته مثلاً نوشته 0545136 ... برای شما چنده ..؟
    سلام. كدي كه گفتين 0539295 هستش؟ مي شه بگين چه ارتباطي با آپديت داره؟ ممنون از لطفتون

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام به همگی و عیدتون مبارک ... اتفاقا من سوال داشتم ... سامان جان قبلا اگه یادت باشه در مورد n 82 ازت سوال پرسیدم ولی وقتی رفتم این گوشی رو دیدم اصلا نتونستم با کیبوردش کنار بیام ... ولی n73 هم به نظرم خوبه ... می خواستم بدونم الان قیمتش چقدره و بچه های این تاپیک راضی هستن از گوشیشون و کیفیت عکسش چه طوره ؟
    منم بارها گفتم الانم میگم تنها مشکل N82 طراحی ضعیف کیبورد هست که موقع SMS زدن واقعا آدمو اذیت میکنه ....یکی دیگه هم شفافیت کم lcd هست ... اگه این 2 ایراد رو نداشت یکی از بهترین گوشیهای بازار بود ....
    در مورد N73 Music هم باید بگم واقعا گوشیه خوبیه ... هم از نظر دوربین هم از نظر پخش .. هم از نظر طراحی و .... فقط یه مشکلی هست اینه که الان اینقدر تو بازار گوشیهای چینی و تقلبی این نوع گوشی زیاد شده که واقعا تشخیصش کار سختی شده .... اگه بتونی اصلش رو پیدا کنی واقعا ارزششو داره ....

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام. كدي كه گفتين 0539295 هستش؟ مي شه بگين چه ارتباطي با آپديت داره؟ ممنون از لطفتون
    همه آپدیت یک گوشی بستگی به این کد داره ....
    با این کد مشخص میشه آیا برای گوشیتون آپدیت جدیدی اومده یا نه ...؟
    با این کد زبانهای ساپورت شده توسط گوشیتون مشخص میشه ... مثلاً شما متوجه میشید که با این کد 0539295 گوشیتون زبان فارسی رو ساپورت میکنه یا نه ...

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    n73 معمولی با موزیک ادیشن چه فرقی دارن؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

منم بارها گفتم الانم میگم تنها مشکل N82 طراحی ضعیف کیبورد هست که موقع SMS زدن واقعا آدمو اذیت میکنه ....یکی دیگه هم شفافیت کم lcd هست ... اگه این 2 ایراد رو نداشت یکی از بهترین گوشیهای بازار بود ....
    در مورد N73 Music هم باید بگم واقعا گوشیه خوبیه ... هم از نظر دوربین هم از نظر پخش .. هم از نظر طراحی و .... فقط یه مشکلی هست اینه که الان اینقدر تو بازار گوشیهای چینی و تقلبی این نوع گوشی زیاد شده که واقعا تشخیصش کار سختی شده .... اگه بتونی اصلش رو پیدا کنی واقعا ارزششو داره ....
    آره این دو تا ایراد رو اگه نداشت خیلی خیلی خوب میشد ... در مورد اینکه می گی گوشی چینی زیاد شده واقعا چطوری میشه فهمید یه گوشی اصله یا تقلبی ؟ راستی قیمت n 73 معمولی الان چقدره ؟ قیمتا بعد از عید چقدر بالا یا پایین میاد ؟ چون من می خوام بعد از پنجم برم بخرم .... بازم ممنون از راهنماییت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض لطفا کمکم کنید

با عرض سلام و خسته نباشید. من یک گوشی N73 دارم ولی هیچ برنامه ای که با پسوند SIS باشه روی گوشی من نصب نمیشه.حتی برنامه های S60 V3. وقتی می خوام برنامه را نصب کنم این پیغام را میده Expired CERTIFICATE. ولی برنامه های جاوا یا JAD , JAR مشکلی برای نصب ندارند.تاریخ گوشی را عقب بردم .گوشی را کامل فرمت کردم اما بازهم جواب نمیده. قبلا هم یک گوشی N73 داشتم وقتی فرمتش کردم همین مشکل را پیدا کرد ولی یک دفعه که با کابل به PC وصل بود ( به اینترنت متصل نبودم) طوری که وقتی یک برنامه در حال نصب روی گوشی باشه در حدود 3 - 2 ثانیه شروع کرد به نصب به صورت اتوماتیک و بعد از اون درست شد و دیگه مشکلی نداشت. لطفا من را راهنمایی کنید.ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •