به ازای n بزرگتر مساوی یک
به ازای n بزرگتر مساوی یک
Last edited by MILIN3M; 17-02-2008 at 01:12.
دوستان ما دوسال پیش کنکور قبول شدیم ...میتونیم کمکی کنیم؟؟
100% ميتونيد. يك سوال (از اين سوالها كه توي تلويزيون ميپرسن) به نظر خودت عامل موفقيتت چي بود؟؟؟
تا چه حد كلاس هايي كه رفتي بهت كمك كرد؟؟؟؟
ازمون های منظم.و.................
حالا جدی
عامل...که واقعا اگه میخوایین قبول شین..این چرتو پرتهایی که تلویزیون میگنو بیخیال شین بشینید..کلاهتونو قاضی کنید ببینید خدایی جز درس خوندن کاره دیگه ای هم داریم؟؟؟؟ متاسفانه من خودمم الان که ترم 4 هستم به این نکته پی بردم.......ساعاتهای دانشگام واقعا بیشتر از دوران کنکوره
ولی هیچی خارج از کتاب نیست!!!!!!!!!!!!!!!
خدایی من تازه سر ازمون سراسری به این نکته پی برده بودم هر سوالی رو میدیم ..اه اینو مشابشو که بود(مشابه در این حد که اگه شوال مشابه هو تو خونت میتونستی حل کنی این دیگه راحت بود برات)
من خودم کلاس کنکور علوی رفتم...تست هایی که هر شنبه ازمون میگرفتن خوب بود.................ولی تا خودتون نخوایین هیچکی کاری برای ادم نمیکنه!
!
من زبانو از دوم راهنمایی کلاس میرفتم برای همین مشکلی نداشتم...ولی عربی تا دلتون بخواد هیچی نمیفهمیدم...برای همین فقط بسندهع کردم به ترجمه...و همون 3 4 تا تست ترجمشم بیشتر نزدم....فیزیک هم من بیشتر وقتم براش تو پیش میزاشتم برای همین 76 در صد زدم
در خدمتیم
در خلال بحث فرا علمی!! دوستان در مورد بیسکوئیت من گزینه های این سوال بدم تا تاپیک از دست نرفته!
1- (2/3 , ∞-)
2- (∞+ , 2/3]
3- (∞+ , 1) , (1 , 2/3)
4- (∞+ , 1) , [2/3 , ∞-)
salam dustan be onvane ye kesi ke 2 sal pish konkur dade be baxe tajrobi pishnahad mikonam ke darse riazi ro bikhial shan ba riazi zire 10 darsadam mishe rotbe zire 1000 gereft mese khodam dar zemn biskuit nakhorin shayad torsh konin![]()
ممنون از پیشنهادتون...
ولی عزیز هیچ درسی به غیر از زمین شناسی مثل ریاضی تراز نمیده... فیزیک هم تغریبا به این صورته..
بد میگم؟
كارنامه ي هفته ي پيش من تو نمايندگي قلم چي گم شده !!!!!!!!!!
هر كار ميكنم سايتش هم برام كارنامه رو باز نميكنه
چي كار كنم؟؟؟
moein jan asan harfe zamin shenasi ro nazan un ke dars nist faghat bayad zamane zamino chort bezani halesho bebari man ke khodam 4 darsad zadam kheili kelas dareakhe yeki az hamkelasiham tu daneshkade ke rotbe konkuresh 7 shode unam 4 darsad zade vali in bache hayee ke avalin bareshune konkur midan fek mikonan bayad hame darsa ro balaye 80 bezanan ke pezeshki dandan pezeshki ghabul
shan vali na dadash az in khabara nist kheili asune be mola
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)