باشه بیا اینم همون پتچی که می خوای اموزشش هست اما سعی کن کویک پتچ کار کنی که راحت بشی هر دفعه مین ادد نکنی
سواد انگلیسی داشته باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمه چیزو می فهمی این پتچ چی کار می کنه
عالي
متوسط
ضعيف
باشه بیا اینم همون پتچی که می خوای اموزشش هست اما سعی کن کویک پتچ کار کنی که راحت بشی هر دفعه مین ادد نکنی
سواد انگلیسی داشته باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمه چیزو می فهمی این پتچ چی کار می کنه
من كه اينجوري فهميدم!
ويدئو دي جي فايل هاي MP4 ساپورت ميكنه!
هر مقداري عكس بخواي ميشه تو ويدئو دي جي پشت هم بزاري!
فرمت سيو فايل هاي خروجي ويدئو دي جي MP4 ميشه!
فرمت ضبط ويدئو دوربين MP4 ميشه!
كيفيت هم فرقي نمي كنه!!!!!!!! (هان!!!!!!!!
چه بد! فاييده نداره!)
براي k800 با فريمور ورژن sw-r8bf003 هم هست!
حالا درس فهميدم يا نه رو نمي دونم
اما چرا لينك ندادي؟
چه جوري دانلود كنم؟
گر چه كه ديگه به دردم نمي خوره چون توي كيفيت تاثيري نداره!
دوست عزيز ممنون از راهنماييت
اون روش quick pach هم كه گفتي بابا من ديشب خاستم يه پچ نصب كنم همه كارهايي كه در صفحه اول گفتيد انجام دادم بعدشم ...
هيچي گوشي روشن نشد !
GDFS هم رايت كردم بازم نشد!
مجبور شدم فلشش كنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا بعد رايت كردن همون پچي كه توسط برنامه ساخته شده بود روشن نشد!
اينم بگما ورژن فريمور با Main هم با هم مي خوندن!
حالا مشكل كجاست نمي دونم؟
ولي چرا من توي موبايلستان خوندم كه روي اين گوشيا نمي شه پچ نصب كرد ؟
آيا ميشه Patch كه روي گوشي ريختم رو حذف كنم؟
اخه آيكون شارژو عوض كردم خوشمم اومده اما مي خوام ببينم راهي داره يا بايد فلش شه؟
اگه پچي كه ميخواهيم بريزيم تو گوشي با فريمور هم ورژن نباشه نصب نميشه؟ چي مي شه؟ چه پيغامي ميده؟
اقای cico اینطوری هی پست ندید تا ارسال هاتون زیاد بشه مدیران شما رو بن خواهند کرد چون نظم و مقررات رو زیر پا گذاشتید من الان نمی دونم جواب چی رو باید بدم؟! مواظب بن شدن خودتان باشید
با تشكر از هشدارت دوست عزيز اينو بگم كه من براي اين كه پست هام زياد شه جواب نمي دم براي اينكه سوال داشتم پست دادم حالا با اين وجود بخاطر توسيت ممنون ولي آخرش جواب سوالا رو ندادي ها ؟اقای cico اینطوری هی پست ندید تا ارسال هاتون زیاد بشه مدیران شما رو بن خواهند کرد چون نظم و مقررات رو زیر پا گذاشتید من الان نمی دونم جواب چی رو باید بدم؟! مواظب بن شدن خودتان باشید
اره پچ رو میشه حذف کرد در موقعی که داری اون پچ رو نصب میکنی از سوال میپرسه که نصب کنم یا پاک کنم برای پاک کردن باید yes را بزنید تا ریموو کنه
بهتره که پچ مطابق فرم ویرتون باشه (مشکلات زیادی در پی خواهد داشت) من امحان نکردم
تو صفحه اول هم اقا توحید هم اشاره کردن که پچ باید مطابق فرم ویر تون باشه
دوستان دومین باره که دارم می پرسم ، کسی پچ کی لاک برای 610 نداره ؟
همون فرم ویر که بیشتر پچ داره . (شماره اش یادم نیست )
مرسی
نه همچین پتچی رو هرچی گشتم برات پیدا نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)