مرسي
به نظر شما بعد از اتمام كار turn off كنم بهتره يا stand bye ياhibernate?
2-بعد از standby كامپيوتر كه بالا مياد هنگ ميكنه مشكل از كجاست؟
مرسي
به نظر شما بعد از اتمام كار turn off كنم بهتره يا stand bye ياhibernate?
2-بعد از standby كامپيوتر كه بالا مياد هنگ ميكنه مشكل از كجاست؟
Last edited by amirs2k; 18-09-2009 at 23:27.
سلام
وقتی سیستم تصویرنمیده وبالا نمیاد ایراد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرافیک؟؟؟؟؟؟؟
رم؟؟؟؟؟؟؟؟
مادربرد؟؟؟؟//
هارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتری مادربرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم مشکل ماست
سلامسلام
وقتی سیستم تصویرنمیده وبالا نمیاد ایراد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرافیک؟؟؟؟؟؟؟
رم؟؟؟؟؟؟؟؟
مادربرد؟؟؟؟//
هارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتری مادربرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم مشکل ماست
از خیلی چیزا می تونه باشه
گرافیک ، تموم شدن خمیر سیلیکون روی سی پی یو، مشکل رم
اول از خمیر سیلیکون که کم خرج تره شروع کن دوست عزیز
بعد گرافیک
بعد رم
درود
بهترین خاموشه،
احتمالا هایبرنت هم کنی موقع بالا اومدن ریست میشه یا هنگ میکنه.
مشکل هنگ کردن در استندبای از مودم و کارت --- هست.
Last edited by aqronis; 21-09-2009 at 22:36.
سلام یه مشکل کوچیک دارم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم 2 3 بار ریاستارت میشه بعدش ویندوز بالا میاد هارد صدای خش خش میده
سی دی رام هم مشکل داره سی دی رو نمیخونه و سیستم رساستارت میشه وقتی میخام رایت هم بکنم بازم سیستم خاموش میشه کلافه شدم لطفن راهنمائیم کنید ممنون هر موقع سی دی میزارم سیستم هنگ میکنه
سلام یه مشکل کوچیک دارم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم 2 3 بار ریاستارت میشه بعدش ویندوز بالا میاد هارد صدای خش خش میده
سی دی رام هم مشکل داره سی دی رو نمیخونه و سیستم رساستارت میشه وقتی میخام رایت هم بکنم بازم سیستم خاموش میشه کلافه شدم لطفن راهنمائیم کنید ممنون هر موقع سی دی میزارم سیستم هنگ میکنه
درایور مادربورد به صورت کامل نصب شده و هیچ علامت سوال زرد رنگی در کنار وسیله های سخت افزاری در device manager دیده نمیشه اما با هر بار روشن شدن ویندوز این پنجره نمایش داده میشه مشکل از چیست؟
![]()
من یک رم ریدر داخلی خریدم ازینهایی که بجای فلاپی بسته میشه
مشکلم اینه که اگر گوشی رو با کابل خودش به سیستم وصل کنم دیگه این رم ریدره کار نمیکنه تا اینکه یکبار کالشو از مادربرد دربیارم و دوباره وصلش کنم
البته خیلی تلاش کردم تا فهمیدم قضیه اینجوریه چون نمیشد تشخیص داد چرا بعد از یک مدت دیگه رم ریدر کار نمیکنه
دوست عزيز به ترتيب مقرون به صرفه اقتصادي بودن اين كار ها رو به ترتيب بكنسلام یه مشکل کوچیک دارم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم 2 3 بار ریاستارت میشه بعدش ویندوز بالا میاد هارد صدای خش خش میده
1) نصب مجدد ويندوز و چكاب با يه آنتي ويروس به روز
2) امتحان كردن رم به صورت اماني از يكي از دوستان
3) امتحان كردم پاور به طريق شماره 2
كه احتمال مي دم مشكل از 3 باشه ولي بعيد نيست... از1 و 2
دوست عزيز رم ريدر هايي كه داخل كيس بسته ميشن رو اگر يك بار ديسكانكت كني ديگه نمي توني وصلشون كنيمن یک رم ریدر داخلی خریدم ازینهایی که بجای فلاپی بسته میشه
مشکلم اینه که اگر گوشی رو با کابل خودش به سیستم وصل کنم دیگه این رم ریدره کار نمیکنه تا اینکه یکبار کالشو از مادربرد دربیارم و دوباره وصلش کنم
البته خیلی تلاش کردم تا فهمیدم قضیه اینجوریه چون نمیشد تشخیص داد چرا بعد از یک مدت دیگه رم ریدر کار نمیکنه
تا يه بار ريست كني و يا به قول خودت كابلش رو دوباره بزني كه دومي رو پيشنهاد مي كنم خيلي تكرار نكني ممكنه ضرر داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)