از اصفهان میخوای بیای فقط برای شام ؟؟؟؟؟
پول بلیط بزار تو جیبت برو بهترین رستوران اصفهان یه شام تـــــــــوپ بزن
از اصفهان میخوای بیای فقط برای شام ؟؟؟؟؟
پول بلیط بزار تو جیبت برو بهترین رستوران اصفهان یه شام تـــــــــوپ بزن
سلام
نوشته شده توسط راه کویر
دوره اتفاقات تموم شده ولی همراه داشتن یک دست لباس یدکی پیشنهاد غیر رسمی آقای (نوشته شده توسط Hamed-Dehghani
) بعد از پاره شده لباسشون بوده و کماکان ادامه داره.
( عکس ارسالی شما احتمالا محفوظ باشه و با توضیحات کامل آرشیو شده)
جذابیت شام شما رو انکار نمیکنم ( خود من با کل کل و کری خوندن آقا مصطفی و رقیب سرسخت فوتبالیشون کاپیتان هادی تشویق و حاضر شدم ) ولی انتظار معجزه هم نداشته باشید.نوشته شده توسط Saman-tci
آقا مهدی شما هم اصلا نگران نباش ، وقتی که MaFia و Amin و OMID و Sa3er و Mehdi_Best و Surena و Mohammad_Sat و Elfin-D و Mohammad 1000 و Reza_S و lovlyman و کاپیتان هادی و ... بودند ( شرمنده کامل یادم نیست ) صحبت میکردند ، تشخیص مدیر ارشد و کاربر عادی برای من ممکن نبود ( کاملا صمیمی و دوستانه ، قوانین انجمن و سمت ها در چهارچوب انجمن هستند و قرار ملاقات دوستانه ) از ستون پنجم هم خبری نیست ( اولین و آخرین مورد مشکوک گاندولف !! بود که رفع اتهام شدنوشته شده توسط آقا مهدی
) شما هم جای اعضایی که نیستند رو خالی کنید و خوش باشید.
نکته : در تاریخ قرار بالا جناب Reza_S کاربر عادی بودند.
پیشنهاد برای قرار غیر رسمی تیر ماه: دوستانی که مایل به بازدید از نمایشگاه Elecomp هستند برای روز 18 تیر هماهنگی کنید.
نویسنده این پست و پیشنهاد بالا در قرار های تیر ، مرداد ، شهریور و ... یافت می نشود.![]()
نقل قول:
نوشته شده توسط راه کویر
ميشه درمورد جو اونجا اتفاق هايي كه قراره بيفته براي من بيشتر توضيح بديد كه ببينم ميام يانه
نقل قول:
نوشته شده توسط Hamed-Dehghani
اتفاقات چیه ؟!!!
مگـه می خوان چیکار کنند ؟!!
قرار ملاقـاتــه
یکی ندونه خیال می کنه ....
دوره اتفاقات تموم شده ولی همراه داشتن یک دست لباس یدکی پیشنهاد غیر رسمی آقای () بعد از پاره شده لباسشون بوده و کماکان ادامه داره.
( عکس ارسالی شما احتمالا محفوظ باشه و با توضیحات کامل آرشیو شده)
![]()
حالی شام به خونه مردم خوردنیشس! تازه حج آقا مگه با پجو (pegut!) نیمیی دنبالمون؟؟!
(این مدل اصفهانی رو داره!)
دور از شوخی من هفته دیگه (بعد از کنکور آزاد) تهرانم یه هفته هم میمونم .خیلی دوست دارم بچه های انجمن موبایل رو به خصوص اونهایی که تو علاادین مغازه دارند رو ببینم چون برا گوشیم یه چیزای میخوام بلاخره تخفیفی چیزی دیگه!!![]()
![]()
![]()
سلام FX64 Dual Core جان
خوبی عزیز ؟
شما هم میای ؟
منتظریما !
گاندولف![]()
امين جان اگه مي آي يه هفت هشت تا از اين فيلما كه دانلود كردي بزن رو Dvd كادو بيار بده به من !!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ها ؟!
پس نمیام![]()
7-8 که قابل نداره
واسه همین هیچی نمیارم![]()
آخر نمي آي يا هفت هشت تا قابل نداره !!! ضد و نقيض حرف مي زني . البته اميدم نداشتم چيزي بياري چون اگه يادت باشه يه بارم يه چيزي ازت خواستم به طرز پيچيده اي ما رو پيچوندي !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
به به . سلام امین جان![]()
وااای نمیدونید بچه ها من چقد این امینو دوس دارم![]()
امین جان من شاید نتونم بیام . میشه اون 7-8 تا فیلم رو واسه م پست کنی ؟![]()
الهی از جوونیت خیر ببینی![]()
موفق باشی امین جونم![]()
یا حق
![]()
ایول شام میدن. dvd هم میدن. دیگه کسی نبود چیزی بخواد بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)