تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 149 از 358 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به همه دوستان ;
    آدرس زیر حاوی تکه فیلم جالبی هست که ادعا شده امریکا در سال 1962 روی مریخ فرود اومده نه در 1975:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (* البته جسارتاً، امریکا سال 1976 روی مریخ فرود اومده، نه 1975... 1975 سال پرتاب وایکنیگ1 بوده و 1976 سال فرود روی مریخ)

این فیلم ساختگیه (دیگه حتی نمیشه گفت "رد شده"، چون از اون اول هم کسی نگفته که "واقعیه"!!) ... هرچند الان زیاد پیش میاد که بخشی هایی اش رو به این ترتیب جلوه بدن (بخصوص با ظهور سرویس های ویدئویی مثل یوتوب)؛ چون طبیعیه اگه خیلی ها در جریانش نباشن بعد از این همه سال.. پس از این جهت میشه گفت که Hoax (ساختگی-سرکاری) هستش. بهرحال:

این بخشی از یه فیلم یکساعته ساخت شبکه itv انگلستان هستش، به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . کل برنامه، در واقع یک اپیزود از یه سریال به نام ساینس ریپورت هستش (1977). ماجرای این قسمت با ناپدید شدن دانشمندان شروع میشه... بعد ادعا میشه که شرایط زمین برای زیست داره نامساعد میشه و سه راه برای نجات وجود داره که یکی اش مهاجرت از زمین به جای دیگه مثل مریخه.. این تکه مذکور هم بخشی از مشاهدات دانشمندان امریکایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که در سفر به مریخ رخ میده و با کشف حیات روی مریخ تموم میشه.

سال بعد و بخاطر استقبال مخاطب، یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم در امتداد فیلم منتشر شد.. ضمناً نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم هم موجوده.

2. 14 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

اینم یه یوفوی خیلی گنده، توی آفریقای جنوبی:

پس لطفا ، بیزحمت یه سری عکسها رو به عنوان مدرک معتبر معرفی نکنید.

4. 5 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

اینم یه یوفوی خیلی گنده، توی آفریقای جنوبی:

پس لطفا ، بیزحمت یه سری عکسها رو به عنوان مدرک معتبر معرفی نکنید.
    این که ماله district 9هست یه فیلم درباره ادم فضایی ها که نامزد اسکار هم بود

6. 4 کاربر از مهدي.ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

نکته اش همین بود دیگه..

8. 3 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

مسئله اینجاست که دوفردا دیگه یکی برمیداره همینو به عنوان یه مدرک رو می کنه و تو دنیا کلی سرش جنجال درست می کنه.

10. این کاربر از keykavoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من از حداقل از یک نوع موجود فضایی مطمئن هستم که به کره زمین رفت و آمد دارند و چون در سیارشون آب نیست از اینجا با سفینه شون آب حمل می کنن . اما اشياء پرنده نورانی منشاء های مختلفی دارن . خیلی از اونها که به رنگهای مختلف در شب دیده میشن و به سرعت ظاهر میشن و بعد هم محو میشن مخصوص یک سری از انسانهای ناشناخته ست که در شهرهای نامریی روی زمین زندگی می کنن و به موجودات فضایی ارتباط نداره . تکنولوژی بسیار بالایی دارن که باعث میشه خودشون ، دستگاهها و شهرشون کاملا از دید ما نامریی و مخفی باشه و جای شهرشون هم وسط بعضی بیابونها و اقیانوسهاست. دو سه نقطه ش رو دقیقا میدونم کجاست که یکییش داخل ایرانه . البته این نقاط نورانی سفینه های سرنشین دار نیستن بلکه وسایلی هستن که از راه دور فرستاده و کنترل میشن . مثل موج ابتدا نامریی هستن و یکباره میتونن مرئی بشن . درباره شهرشون هم به اطلاعات جالبی دست پیدا کردم .
    البته یه دسته دیگه از چیزهایی که با یوفو یا موجودات فضایی اشتباه گرفته میشه هم مربوط به جنها و شیاطین میشه که وارد این بحث نمیشم .
    چیزهای دیگه هم که در توجیه یوفوها گفته شده مثلا اینکه اینها بالونهای هواشناسی ، شهاب ، اجزای مشتعل راکتهای فضایی و یا سفینه های سری آمریکا و یا شایعه هستند هم در جای خودشون درست هستن اما همه قضیه نیست . چیزی که من بیشتر
    روی اون تاکید می کنم اینه که یوفوها بیشتر با انسانهای ویژه ای مربوط هستن که کاملا در فازی جدا از ما و تمدن ما زندگی می کنن و همونطور که قدرت نامریی کردن سفینه هاشون رو دارن قدرت نامریی کردن خودشون و شهرشون رو هم دارن . اونها تجهیزات اصلیشون زیر زمینه ...من بیست ساله در این زمینه تحقیق میکنم و چیزی رو نمی نویسم که دربارش شک داشته باشم و در این
    موضوع با شاهد و دلیل زنده حرف زدم. البته به زودی صحت گفته هام رو تایید می کنین چون سالهایی که در پیش داریم خیلی خیلی عجیبتر از این چیزاییکه دربارش حرف زدیم و می زنیم .

12. 2 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه سری برید تو این سایت

کسی که صاحب سایته ایرونیه و مطالب سایت هم سنگینه کسی اگر خواست تخصصی کار کنه بره ببینه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از mahan26 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من از حداقل از یک نوع موجود فضایی مطمئن هستم که به کره زمین رفت و آمد دارند و چون در سیارشون آب نیست از اینجا با سفینه شون آب حمل می کنن . اما اشياء پرنده نورانی منشاء های مختلفی دارن . خیلی از اونها که به رنگهای مختلف در شب دیده میشن و به سرعت ظاهر میشن و بعد هم محو میشن مخصوص یک سری از انسانهای ناشناخته ست که در شهرهای نامریی روی زمین زندگی می کنن و به موجودات فضایی ارتباط نداره . تکنولوژی بسیار بالایی دارن که باعث میشه خودشون ، دستگاهها و شهرشون کاملا از دید ما نامریی و مخفی باشه و جای شهرشون هم وسط بعضی بیابونها و اقیانوسهاست. دو سه نقطه ش رو دقیقا میدونم کجاست که یکییش داخل ایرانه . البته این نقاط نورانی سفینه های سرنشین دار نیستن بلکه وسایلی هستن که از راه دور فرستاده و کنترل میشن . مثل موج ابتدا نامریی هستن و یکباره میتونن مرئی بشن . درباره شهرشون هم به اطلاعات جالبی دست پیدا کردم .
    البته یه دسته دیگه از چیزهایی که با یوفو یا موجودات فضایی اشتباه گرفته میشه هم مربوط به جنها و شیاطین میشه که وارد این بحث نمیشم .
    چیزهای دیگه هم که در توجیه یوفوها گفته شده مثلا اینکه اینها بالونهای هواشناسی ، شهاب ، اجزای مشتعل راکتهای فضایی و یا سفینه های سری آمریکا و یا شایعه هستند هم در جای خودشون درست هستن اما همه قضیه نیست . چیزی که من بیشتر
    روی اون تاکید می کنم اینه که یوفوها بیشتر با انسانهای ویژه ای مربوط هستن که کاملا در فازی جدا از ما و تمدن ما زندگی می کنن و همونطور که قدرت نامریی کردن سفینه هاشون رو دارن قدرت نامریی کردن خودشون و شهرشون رو هم دارن . اونها تجهیزات اصلیشون زیر زمینه ...من بیست ساله در این زمینه تحقیق میکنم و چیزی رو نمی نویسم که دربارش شک داشته باشم و در این
    موضوع با شاهد و دلیل زنده حرف زدم. البته به زودی صحت گفته هام رو تایید می کنین چون سالهایی که در پیش داریم خیلی خیلی عجیبتر از این چیزاییکه دربارش حرف زدیم و می زنیم .
    حرفهاتون که جالبه ... به شرطی که به گفتتون عمل کنید و برای حرفتون دلیل و مدرک کافی رو کنید ... اینجا معمولا حرف زیاده اما دلیل قانع کننده .... .

موفق باشید ♥

16. 7 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

دوست عزیز
    ما تونستیم با اطلاع یکی از ساکنین منظقه شهریار تهران یکی از این مکانها رو شناسایی کنیم
    اگر دوست داشتید میتونیم بیشتر با هم همگاری کنیم در این باره

18. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

6

دوست عزیز
    ما تونستیم با اطلاع یکی از ساکنین منظقه شهریار تهران یکی از این مکانها رو شناسایی کنیم
    اگر دوست داشتید میتونیم بیشتر با هم همگاری کنیم در این باره
    منم میدونم... مکان امن معتادان شهرستان شهریار... سفر به فضا - 100 درصد تضمینی - فقط با یه نفس عمیق... 

من از حداقل از یک نوع موجود فضایی مطمئن هستم که به کره زمین رفت و آمد دارند و چون در سیارشون آب نیست از اینجا با سفینه شون آب حمل می کنن .
    میگم این موجودات باحال، اگه تو سیاره ـشون آب وجود نداره پس باید یه جوری تکامل پیدا میکردن که به آب نیازی نداشته باشن... همچنین مطمئناً از منظومه شمسی و ستاره بغلی نیستن و اگه از جاهای دیگه ای هستن که مطمئناً سیارات و چیز میزای نزدیک تری بهشون هست که منابع آب به صورت گاز و مایع و جامد داشته باشن... اصلاً چرا راه دور بریم... همین قمر مشتری (ژوپیتر) به نام اروپا که کل یوم آب و یخه و احتمالاً زیر دریای زیر سطح یخیش یه ذره بیشتر موادی غیر از آب نداره... به نظرتون اینا که انقدر خفنن که از زمین آب به سیاره ـشون صادرات واردات میکنن براشون راحت تر نمیبود میرفتن یه سولاخ میزدن رو سطح اروپا و حالشو میبردن...؟؟؟!!! خداییش این جلب مخفی ترین چیزی بود که تو عمرم شنیدم...!!!!! 

اما اشياء پرنده نورانی منشاء های مختلفی دارن . خیلی از اونها که به رنگهای مختلف در شب دیده میشن و به سرعت ظاهر میشن و بعد هم محو میشن مخصوص یک سری از انسانهای ناشناخته ست که در شهرهای نامریی روی زمین زندگی می کنن و به موجودات فضایی ارتباط نداره . تکنولوژی بسیار بالایی دارن که باعث میشه خودشون ، دستگاهها و شهرشون کاملا از دید ما نامریی و مخفی باشه و جای شهرشون هم وسط بعضی بیابونها و اقیانوسهاست. دو سه نقطه ش رو دقیقا میدونم کجاست که یکییش داخل ایرانه . البته این نقاط نورانی سفینه های سرنشین دار نیستن بلکه وسایلی هستن که از راه دور فرستاده و کنترل میشن . مثل موج ابتدا نامریی هستن و یکباره میتونن مرئی بشن . درباره شهرشون هم به اطلاعات جالبی دست پیدا کردم .
    میگم این انسان های خفن نامرئی عجب سوژه توپیه ها...!!! آخر فیلم علمی تخیلیه... یادم باشه یه ایمیل به برادران بسیجی توی هالیوود بزنم بگم یه مورد توپ پیدا کردم که میتونه تا حداقل 10 سال با ورژنای مختلف از قحطی داستان نجاتتون بده...!!!

میگم حالا اگه با ماشین بریم به این نقطه خفن وسط بیابون که شما میگی ، عین هری پاتر که تو قسمت اول میگفتن کسی نمیتونه به این استادیوم نزدیک بشه، بریم نزدیکش پرت میشیم اونور...؟؟؟ پس اون بیکارایی که از اون مناطق نقشه برداری زمینی و هوایی کردن و اینهمه بیکاری که مشغول بررسی حیوونای بیابونی هستن چجوری پرت نمیشن و نمیترکن...؟؟؟!!!

حتماً الان میگید که نه ، نامرئی میشن عین روح میشن همه چی از توشون رد میشه و نمیفهمید که یه شهر گنده اونجاس و دارید از توی ساختمونا و دیوارای اون آدمای خفن عبور میکنید...!!!! 

از اول تا آخر این جمله خالی بندیه...!!! 

روی اون تاکید می کنم اینه که یوفوها بیشتر با انسانهای ویژه ای مربوط هستن که کاملا در فازی جدا از ما و تمدن ما زندگی می کنن و همونطور که قدرت نامریی کردن سفینه هاشون رو دارن قدرت نامریی کردن خودشون و شهرشون رو هم دارن . اونها تجهیزات اصلیشون زیر زمینه
    خوب اگه انقدر خفنن بگو این بیکارایی که صبح تا شب پای فوتوشاپ و 3D-Max چشماشونو واسه خلق جدیدترین مدلای یوفو ، کور میکنن یه سر بیان به مکانی که شما میگی ، نفری یه بیل و کلنگ بهشون بده زمینو بکنن شاید یه مارمولکی ، کرمی ، یوفویی ، چیزی یافتن...!

من بیست ساله در این زمینه تحقیق میکنم و چیزی رو نمی نویسم که دربارش شک داشته باشم و در این
    چه شود...   
    Last edited by Cleeev; 08-04-2010 at 04:55.

20. 4 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •