تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 312 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

در آغاز فعالیت حمید تفرشی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض پاسخ به سوال شما

ببخشيد يه سوال داشتم سوزش چاكراي 6 نشانه ي بدي نيست ؟!
    منظور شما همان ناحیه بین دو ابرو میباشد این قسمت مربوط به روشن بینی میباشد من هر گاه صلوات میفرستم این ناحیه بلافاصله مورمور میشود هر گاه این قسمت تحریک شد سعی نکنید انرا از بین ببرید در همان حال به حالت ریلکس بروید وببینید چه اتفاقی میافتد اگر این ناحیه وحالت انرا تقویت کنید میتوانید فکر دیگران را بخوانید

حمید

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

گفته بودین که نباید انتظار چیزی رو کشید دلیلتون برای این حرف چی بوده
    موفق باشید[/quote]
    منظورم اینه اگه انتظار بکشی اول اینکه هیجان زیاد گاهی اوقات مانع می شه دوم اینکه اگه به اون چیزی که انتظارش را داشتی نرسی دچار نا امیدی می شی.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

به جناب سوشیانت عزیز . شما که خودت استادی .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

[

به نظرم اگه بشینیم از تجربه های خودمون بگیم ، با آخر فقط حرف .... حرف .... حرف .... و احتمالا پاک کردن چند کیلو سبزی کنارش !!

تا بعد .....[/QUOTE]

سلام نایت مار جان فکر نمیکنی یکم کم لطفی کردی گفتن تجربه ها می تونه باعث ایجاد انگیزه هم بشه و تنها که گفتن تجربه نبود در ضمن هر تجربه ای یه نکته ای هم توش بود منظورم روش بدست اوردن اون تجربه علاوه بر اون هر ادمی با ادم دیگه خیلی فرق داره ولی شباهتهایی هم داره پس ممکنه تمریناتی که یه نفر را به جایی نرسونده فقط با یه کار ساده که طرف دیگه انجام می ده و اونم انجامش می ده مشکلش را حل کنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام بچه ها می بخشید چند وقتی نبودم ولی دوباره بر گشتم امیدوارم مفید باشم.

نوشته شده توسط ذولقرنین
    مطالب زیر از کتاب هدیه عقاب کارلوس کاستاندا نوشته شده شده است.

مراحل رویا بینی

1 بیداری پراسایش حالتی مقدماتی است حالتی که در ان حواس یه خواب رفته و در عین حال شخص بیدار است گاهی اوفات در این حالت سیلی از نور قرمز مشاهده می شود مثل اینکه با چشم بسته به خورشید نگاه کنید.
    2بیداری پویا مرحله رویا دیدن در این حالت نور فرمز درست مثل مه از هم پراکنده می شود و شخص صحنه ای را می بیند نوعی چشم انداز ساکن را . شخص تصویری سه بعدی را مس بیند بخش یخ زده چیزی را منظره . خیابان. شخص.چهره و یا هر چیز دیگر.
    3 مشاهده صرف در این حالت رویابین دیگر فسمتی از دنیای یخ بسته را نگاه نمی کند ولی به عنوان شاهد عینی ناظر اتفاقاتی است مه در مقابل چشمانش رخ می دهد گویی برتری بینایی و شنوایی باعث مس شود که این مرحله از رویا دیدن عمدتا کار چشم و گوش باشد.
    4 در این حالت باید خود را وادار به عمل کرد در این حالت شخص مجبور به اقدام است باید به جلو برود و از فرصت خود حداکثر استفاده را بکند این حالت ابتکار پویا نام دارد.
    بهترین راه برای ورود به رویا این است که کاملا به ناحیه انتهایی جناغ سینه و بالای ناف تمرکز کنم دقتی که انسان برای رویا دیدنم نیاز دارد از این ناحیه می اید و انرژی مورد نیازبرای حرکت و جستجو در رویا نیز از ناحیه ای در دو سه سانتی زیر ناف است.دقت و نیروی رویا دیدن زنان از زهدان ناشی می شود رویای یک زن از زهدانش می اید. زیرا مرکز او این وقتی می خواهید شروع به رویا دیدن یا پایان دادن ان کنید تنها به ان ناحیه تمرکز کنید.لحظه ای نور قرمز دیده می شود. ( ناوال ماتیوس خوان همیشه روی شکمم سنگریزه های سرد و خیس یا وزنه ای می گذاشت تا من این ناحیه را حس کنم.وادارم می کرد چشمانم را ببندم و به همان جایی که وزنه ها بود متمرکز کنم)

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

14

سلام .

بگذریم
    با توجه به سخن های دون خوان ، پایه ی این تمرین اگر یادتون باشه .... دیدن کف دست ها در خواب بود .

با دیدن کف دست ها در ساعاتی در روز ، خیره شدن به اونها .... کم کم احساسی نسبت به اونا پیدا میشه ... تا اینکه باید سعی بشه اونا رو در خواب هم به همون شکل دید ...

و این آروم آروم گسترش پیدا می کنه .

تا بعد ....
    سلام نایت مار جان درباره دیدن کف دست فکر کنم کنظور کارلوس دیدن اون فقط در خواب بود اونم اینطور که باید قصد دیدن اونا را کرد نمی دونم شما از کجا می گید باید توی روز هم نگاه کرد یه چیز دیگه من وقتی یه مدت اینکار را توی روز می کردم بعدش شب خواب دیدم که توی خواب هم دارم به دستام نگاه می کنم همین.
    ولی توی نوشته های کارلوس خوندم که شک حاصله از نگاه کردن به کف دستاش توی خواب باعث می شد بفهمه داره رویا می بینه . خب حالا اگه ما توی روز همینطور اینکار را انجام بدیم ایا این باعث نمی شه شب هم توی خواب یه امر ساده باشه و بدون اینکه بفهمیم اونا انجام بدیم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

پس من از کارلوس پیشرفته ترم!
    چون اگر یادت باشه بعد از 3 روز تونستم در خواب هوشیار بشم
    ولی حیف که دنبال نکردم

منم از شنبه دوباره تمرینات جدید را ادامه میدم!
    سلام علیرضا جان من فکر می کنم بیداری ما یه بیداری ساده بیشتر نباشه ولی کاری که کارلوس کرد رویابینی بود به تمام م معنا . توی روز خوابیدن و دقیقا همون کارها را که تو بیداری انجام می دیم انجام بدیم با همون مدت زمانی که توی روز مصرف می شه برای انجامش. فکر یه قرن زمان نیاز داره. این کاری بود که کارلوس کرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

بله درسته شاید انسان بار اول فکر کنه موفق شده ولی نه کاملا موفق نشده انسان به خیلی چیزا فکر می کنه که بعضی هاشون اصلا اتفاق نمی افتند بگذریم

می گند اگه از چیزی بتریس اتفاق می یوفته خب پس یکم بترس شوخی کردم فقط فکر کردن کافی نیست یکم هم حرکت در کنارش بد نیست.
    متوجه ام منظور شما چیه ولی به نظر شما این کار ذهن نیست که باعث می شه ما دست هامون رو توی خوابببینیم چون به خودمون تلقین می کنیم مدام که من توی خواب بیدار می شم با نگاه کردن به دستها
    موفق باشید
    نه تلقین نکن باید همونطور که گفتم قصد دیدن دستات را توی خواب کنی اینطور که تموم تمرکزت را برای انجام اینکار بکار ببیری انرژیت را متمرکز کن

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام
    شاید مشکلت مال خطتت بوده
    موفق باشید
    کاملا درست گفتی مشکلم همین بود ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

باز شدن چاکرای خورشیدی باعث نفستنگی می شه من خودم وقتی برای تمرینات رویابینی در قسمت جناق سینه مترکز شده بود همین حالت برام اتفاق افتاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •