تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 233 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 2330

نام تاپيک: بخشي زيبا از كتابي كه خوانده ام

داره خودمونی میشه ღ♥ஜDAYANஜ♥ღ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

برادرم جری یک آدم اهل مطالعه بود ، یک کرم کتاب حسابی ، اگه عضو خونواده ما نبود ممکن بود یه چیزی بشه . اما چون پسر بابا ننه دزد ما بود ، قاطی یه باند زیر زمینی سارقین ادبی شد . اونا یه حوزه کاری گسترده داشتند ، آثار ادبی گمنام به اسم نوشته های نویسنده های جدید جا می زدن ، به اسم نویسنده های معروف کتابای جعلی ی نوشتن و دنباله شاهکار های بزرگ ادبی رو چاپ می کردند . وقتی جری گیر افتاد در حال نوشتن آخرین فصل کتاب جدید هومر با اسم« اولیس علیه جنرال گرانت » بود ، خلاصه داداش بی نوای ما رو به ده سال آب خنک خوردن با اعمال شاقه محکوم کردند . اما گاس ویلکز بچه پولداری که همونروز به جرم نوشتن بازگشت کمدی الهی بازداشت شده بود ، با اخ کردن ده هزار چوق دو روز بیشتر تو هلفدونی نموند . این همون چیزیه که تو آمریکا یا هر کشور خرابشده دیگری بهش می گن قانون .
    اعترافات یک سارق مادرزاد-وودی الن

ببخشید که همش ازین داستان میذارم ولی هربار میخونم جملاتشو لبخند میزنم.دست خودم نیست

2. 6 کاربر از ღ♥ஜDAYANஜ♥ღ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه b@ran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کافی است کشیش! کافی است! تو هم مثل همه احتیاج داری گاه گاهی اطرافت را نگاه کنی تا مطمئن شوی که هنوز همه چیز خراب، همه چیز نابود و ضایع نشده، تو هم مثل همه احتیاج داری خاطر جمع باشی، به خودت بگویی هنوز یک چیز زیبا و آزاد روی این زمین ..آلود باقی مانده، حتی اگر فقط برای ادامه ی اعتقاد به خدایت باشد. پس اینجا را امضا کن. کشیش، لازم نیست این جوری خودت را زجر بدهی و بترسی: امضا کردن همراهی کردن با شیطان نیست، فقط برای این است که دیگر فیل ها را نکشند. سالی سی هزارتا می کشند.

ریشه های آسمان/رومن گاری

4. 5 کاربر از b@ran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

وقتی پرندگان حرام زاده باشند،
    پرواز،
    تمرین قاتلان است...

مسعود کیمیایی / شناسنامه

6. 11 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

"در زندگی زخم هایی هست که آدم نمی تواند جایش را به کسی نشان بدهد! به همین دلیل رویش چسب زخم می زند. اساسا شاید درست تر این باشد که در زندگی چسب زخم هایی هست که آدم روی زخم های ناجورش می زند."

چسب زخم--ابراهیم رها

8. 8 کاربر از ღ♥ஜDAYANஜ♥ღ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nil2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    PARADISE

پيش فرض

راستي ،حالا كه دوباره نامه را مي خواندم، يادم آمد كه تاي وطن، دسته دارد،اما من بدون دسته نوشتمش...البته شايد هم وتن ِ من دسته نداشته باشد تا من نتوانم بگيرمش...براي همين درستش نكردم!دسته مال ِ گرفتن ِ با دست است. وتن ِ من دسته ندارد ، بايد با همه ي تن آن را هاگ كرد ، بغلش كرد...
    بيوتن رضا اميرخاني

10. 7 کاربر از nil2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نه بابا کسی رو به خاطر دیر رسیدن،کار نکردن،پدر مردمو در آوردن،کاربلد نبودن،دزدی،هیزی،خراب بودن،بی شرفی،بی شعوری بیرون نمیکنن...منو بیرون میکنن که مثل خر کار میکردم،کارمو بلد بودم،باید خرج بچه هامو میدادم،من ناپاک بودم باید منو بیرون میکردند تا اداره پاکسازی میشد....
    سهم من****پرینوش صنیعی

12. 4 کاربر از ღ♥ஜDAYANஜ♥ღ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

کتاب «نابودی عفاف، ارمغان فمینیسم» نوشته خانم "وندی شلیت" چاپ آمریکا ماجرایی را عنوان کرده که خواندن آن خالی از لطف نیست. متن این ماجرا به شرح ذیل است:

جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی مؤدبانه گفت: ببخشید آقا! من می‌تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟ مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود،مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد: مردتیکه عوضی، مگه خودت ناموس نداری... می‌خوری تو و هفت جد آبادت، خجالت نمی‌کشی؟

جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی شود و عکس‌العملی نشان دهد، همانطور مؤدبانه و متین ادامه داد: خیلی عذر می‌خوام فکر نمی‌کردم این همه عصبی و غیرتی بشین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت می‌برن، من گفتم که حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم.

حالا هم یقمو ول کن. از خیرش گذشتیم.

مرد خشکش زد ... همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد ...

14. 8 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nil2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    PARADISE

پيش فرض

ارميا نگاهي مي كند به مردم دور و بر كه با دست نشانش مي دهند. بعد به آرميتا مي گويد:
    -آرمي ،من ديشب روي زمين ِ خدا خوابيده بودم ...
    -زمين ِ خدا ؟چند بار بهت بگويم ؟
    توي آمريكا ،زمين ِ خدا نداريم . زمين يا فدرال است يا نان - فدرال! يعني خصوصي است و صاحب دارد...
    بيوتن نوشته ي رضا امير خاني

16. 2 کاربر از nil2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

توی یکی ازهمین خونه ها ، همین نزدیکی ها ، دل یکی آتیش گرفته. از روی بام هم که نیگا کنید میبینید که از توی پنجره ی یکی از این خو نه ها آتیش می ریزه بیرون.دل یکی آتیش گرفته. تو

اومدی اما کمی دیر . از ته یک خیابون دراز .مث یک سایه نگرانی .کمی دیر اومدی اما حسابی تجلی کردی و دل یکی رو آتیش زدی.به من میگن چیزی نگو. نباید هم بگم اما دل یکی داره آتیش

می گیره. دل یکی این جا داره خاکستر می شه. کمی دیر اومدی اما یک راست رفتی سر وقت دل یکی و دست کردی تو سینه ش و دل ش رو آوردی بیرون و انداختی تو آتیش و بعد گذاشتی

سر جاش.واسه همینه که دل یکی آتیش گرفته و داره خاکستر می شه. یکی داره تو چشات غرق می شه.یکی لای شیارهای انگشتات داره گم میشه.یکی داره گَر می گیره.دل یکی آتیش

گرفته.کسی یه چیکه آب بریزه رو دل ش شاید خنک شه. میون این همه خونه که خفه خون گرفته ند یک خونه هست که دل یکی داره توش خاکستر میشه. یکی هوس کرده بپره تو دستات و

خودش رو غرق کنه. یکی می خواد نیگات کنه. نه ، میخواد بشنفتت. میخواد بپره تو صدات. یکی می خواد ورت داره و ببردت اون بالا و بذاردت رو کوه و بعد بدونه تا ته دره و از اون جا نیگات کنه.

یکی می ترسه از نزدیک تماشات کنه.یکی میخواد تو چشات شنا کنه. یکی اینجا سردشه. یکی همش شده زمستون. یکی بغض گیر کرده تو گلوش و داره خفه میشه . وقتی حرف می زدی ،

یکی نه به چیزایی که می گفتی که به صدات ، به محض صدات گوش می داد. یکی محو شده بود تو صدات. یکی دل تنگه. توی یکی از همین خونه ها، همین نزدیکی ها ، دل یکی آتیش گرفته.

کسی یک چیکه آب بریز رو دل ش شاید خنک شه.
    -----------------------------------------------------------------------------
    روی ماه خداوند را ببوس-مصطفی مستــــــور
    Last edited by part gah; 11-07-2011 at 15:13.

18. این کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای کسی که ایمان نداره متأسفانه خداوندی هم وجود نداره.
    -----------------------------------------------------------------------------
    روی ماه خداوند را ببوس-مصطفی مستــــــور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •