تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 222 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اضا فات بازی : Generals Zero Hour

اجرای بازی جنرال بدو ن نیاز به کرک و پک 1.04 و بدون نیاز به Cd
    این فایل این امکان رو به شما می ده تا جنرال زرو رو دیگه بد ون نیاز به آپگر یت 1.04 و هر نوع کرک و بد ون سی دی اجرا کنید .....

ضمنا نصب کلیه مد ها روی جنرال زرو دیگه نیاز به پک :1.04 English نداره...
    این فایل رو از حالت زیپ خارج کنید و بعد در محل نصب یازی کپی اش کنید :

لینک فایل مستقیم:
    حجم 2 مگابایت

لینک:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    محصول تیم ;AFM & RAYAN

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی ali.tk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    ممنون اقای منصوری ما که داشتیم ولی بچه ها چیز توپی هتم استفاده کنید
    راستی اقای منصوری بد نیست بچه هارو به درست کردن این جور چیزا سوغ بدین نه مصرف کننده ای البته ما کوچک شما هستیم که نظر بدیم شرمنده
    اقای منصوری یک مشکلی واسم پیش اومده من وار ارماگدون شمارو نصب کردم چند وقی داشتم ولی بعد حذف اون یک مشکلی پیش اومد اونم این بود که جنرال زروی معمولی اجرا میشد ولی مود اجرا نمی شد حیچ مودی اجرا نمی شه من کلی مد رو امتحان کردم ولی اجرا نمی شه نمی دونم واسه چی ولی یک بار وارارماگدونو نصب کردم دوباره مودا اجرا شد ولی چون همه چی توی بازی منفجر شد دوباره خذف کردم ودوبار جنرال زرو رو نصب کردم دیگه از اون موقع فقط جنرال زروی خالی قابل اجراست پچ 1.04نصب میشه ولی مودا نه ولا من اولین باره هم چین چیزی میبینم مشکل ازاین چیزای که قبل گفتی نیست
    (1- اول قبل از نصب مطمئن بشید کرک بازی نصبه و بازی اجرا می شه .
    2- تما م پک های قبلی رو پا ک کنید (بعضی از پک ها بعد از نصب بر ای پا ک کرد ن باید بازی را پا ک کنید و د و باره بازی رو از نو نصب کنید ) پس سعی کنید از فایلها تو ن یک پشتیبان (کپی)بگیر ید .
    3-حتما قبل از نصب پک فایل ((generalszh-104-english.exe)) را در محل نصب بازی کپی کنید و در آنجا نصب کنید و مطمئن بشید 100% عملیات نصب پر شده .
    4- اگر دیدید تما م این مرا حل رو انجا م می دید و می بینید هنوز همین ارور رو می ده احتمال دارد که شما یک مپ رو به بازی نصب کرده باشید که با این پک مچ نبا شه تما مپ ها تو ن رو که اضافه کردید پا ک کنید و در صو رت رفع اشکال تک تک آنها را اضا فه کنید تا مپ معیو ب شنا سا ئی بشو د .
    5-باز اگر دیدید این مشکل بعد از همه این مرا حل ادا مه دارد بازی را دو باره نصب کنید و بعد این پک را اجرا کنید .
    در صور تی که مشکل ادا مه داشت بگید تا بر اتو ن با چت روم یا هو مستقیم حلش کنم . )
    بجون خودم من تمام اینارو رعایت کردم تازه تمام فایل های جنرالو حذف کردم ویندوز هم دوباره نصب کردم(ویندر7) قبلی ویدوز 2002پک3بود
    ولا من توی این 7تا8سال این یکی مشکلو ندیده بودم بخودا حرجا که اقلم کارمی کرد فایل کل جنرال ها باشه رو حذف کردم ولی تنا مودو می ریزی همین ارورو میده

دیگه یک راه حل مونده اونم فرمت کل حارد هست تا ببینم خدا چی میخواد من الان دیگه نمی دونم با مشکل جدیدم یعنی دوتا شاخ روی سرم چه کنم
    بازهم عید همه شما مبارک

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینم دوباره لینک اگه عکسه نیمومد
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راستی این اجرای بازی جنرال بدو ن نیاز به کرک و پک 1.04 و بدون نیاز به Cd
    از سایت شما دانلود کردم
    یک وق اشتباه نشه
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون اقای منصوری ما که داشتیم ولی بچه ها چیز توپی هتم استفاده کنید
    راستی اقای منصوری بد نیست بچه هارو به درست کردن این جور چیزا سوغ بدین نه مصرف کننده ای البته ما کوچک شما هستیم که نظر بدیم شرمنده
    اقای منصوری یک مشکلی واسم پیش اومده من وار ارماگدون شمارو نصب کردم چند وقی داشتم ولی بعد حذف اون یک مشکلی پیش اومد اونم این بود که جنرال زروی معمولی اجرا میشد ولی مود اجرا نمی شد حیچ مودی اجرا نمی شه من کلی مد رو امتحان کردم ولی اجرا نمی شه نمی دونم واسه چی ولی یک بار وارارماگدونو نصب کردم دوباره مودا اجرا شد ولی چون همه چی توی بازی منفجر شد دوباره خذف کردم ودوبار جنرال زرو رو نصب کردم دیگه از اون موقع فقط جنرال زروی خالی قابل اجراست پچ 1.04نصب میشه ولی مودا نه ولا من اولین باره هم چین چیزی میبینم مشکل ازاین چیزای که قبل گفتی نیست
    (1- اول قبل از نصب مطمئن بشید کرک بازی نصبه و بازی اجرا می شه .
    2- تما م پک های قبلی رو پا ک کنید (بعضی از پک ها بعد از نصب بر ای پا ک کرد ن باید بازی را پا ک کنید و د و باره بازی رو از نو نصب کنید ) پس سعی کنید از فایلها تو ن یک پشتیبان (کپی)بگیر ید .
    3-حتما قبل از نصب پک فایل ((generalszh-104-english.exe)) را در محل نصب بازی کپی کنید و در آنجا نصب کنید و مطمئن بشید 100% عملیات نصب پر شده .
    4- اگر دیدید تما م این مرا حل رو انجا م می دید و می بینید هنوز همین ارور رو می ده احتمال دارد که شما یک مپ رو به بازی نصب کرده باشید که با این پک مچ نبا شه تما مپ ها تو ن رو که اضافه کردید پا ک کنید و در صو رت رفع اشکال تک تک آنها را اضا فه کنید تا مپ معیو ب شنا سا ئی بشو د .
    5-باز اگر دیدید این مشکل بعد از همه این مرا حل ادا مه دارد بازی را دو باره نصب کنید و بعد این پک را اجرا کنید .
    در صور تی که مشکل ادا مه داشت بگید تا بر اتو ن با چت روم یا هو مستقیم حلش کنم . &nbsp
    بجون خودم من تمام اینارو رعایت کردم تازه تمام فایل های جنرالو حذف کردم ویندوز هم دوباره نصب کردم(ویندر7) قبلی ویدوز 2002پک3بود
    ولا من توی این 7تا8سال این یکی مشکلو ندیده بودم بخودا حرجا که اقلم کارمی کرد فایل کل جنرال ها باشه رو حذف کردم ولی تنا مودو می ریزی همین ارورو میده

دیگه یک راه حل مونده اونم فرمت کل حارد هست تا ببینم خدا چی میخواد من الان دیگه نمی دونم با مشکل جدیدم یعنی دوتا شاخ روی سرم چه کنم
    بازهم عید همه شما مبارک
    هیچ کس تا حالا ندیدم بتونه این مشکلو حل کنه هر کس یه راه حلی میده ولی هیچ کدوم کار نمیکنه من مدت هاست این مشکل رو دارم ولی کسی تا حالا راه حلی نگفته تا درست بشه همه این کار هاییی که گفتی رو من بار ها انجام دادم فایده نداشته

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    ولشکن رفیق بریم سرکاردیگه ای احتمال اقای منصوری بدونه
    یک سعال حرکی میدونه بمن بگه مخصوص شما اقای منصوری من فایل های w3Dرو با چه نرم افزاری باز کنم ترو خدا حرکی میدونه بگه من با نرم افزار هایAutodesk 3ds Max 2010 و2009و(Autodesk 3ds Max 2008)امتحان کردم باز نکرده
    هم چنین من gmax12رو هم دانلود کردم با مخلفاتش با اینا هم باز نکرده به هرکی هم میگم نرم افزارw3Dیک شاخ روی سرش سبز می شه
    کمک راهنمای ممنون

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام
    ولشکن رفیق بریم سرکاردیگه ای احتمال اقای منصوری بدونه
    یک سعال حرکی میدونه بمن بگه مخصوص شما اقای منصوری من فایل های w3Dرو با چه نرم افزاری باز کنم ترو خدا حرکی میدونه بگه من با نرم افزار هایAutodesk 3ds Max 2010 و2009و(Autodesk 3ds Max 2008)امتحان کردم باز نکرده
    هم چنین من gmax12رو هم دانلود کردم با مخلفاتش با اینا هم باز نکرده به هرکی هم میگم نرم افزارw3Dیک شاخ روی سرش سبز می شه
    کمک راهنمای ممنون
    سلام
    در مورد اجرای مد ها که می گفتید نمیشه از آدرس زیر :

Cocuments\Command and Conquer Generals Zero Hour Data

کل پو شه :Command and Conquer Generals Zero Hour Data
    را حذف کن احتمال زیاد درت میشه.

این ارور در زمانی روی می دهد که در مد ها یک جای اسکریب ها را در ست ننو شتند .
    و در بعضی از نقشه ها یا بعضی از تیمها این ارور رو ی مده ..... تنها راهش هم اصلاح این مشکلات بو سیله نرم افزار :
    WorldBuilder درون خود بازیه اون مشکل رو میگهاز کجاست و اگه مشکلاتی رو که میگه درست کنید دیگه اون ارور رو باهاش مو اجه نمیشید البته این کار هم نیاز به تبحر و تجربه داره ....

د رمورد باز کردن فایل های :w3d شما دو راه حل دارید یا استفاده از نرم افزارتری دی مکس 2008 و یا استفاده از نرم افزار :gmax که می تونید از لینک زیر :(البته ماخودمون به عنوان نرم افزار کار بردی از نرم افزار تری دی مکس 2008 استفا ده می کنیم .

لینک سایت خود نرم افزار :
    کد:
    اینهم لینک سه نرم افزار مفید ( Gmax+RenX+Renegade Public Tools)بر ای ادیت این بازی :

کد:
    دانلودش کنید و استفاده کنید البته باید حتما اسکر یپ:w3d رو روی هر دو نرم افزار نصب کنید .

این هم دوتا هر کدوم رو خواستید استفاده کنید ( از حالت فشرده خارج کنید و سپس داخل پو شه رو باز کنید و از داخل نرم افزار فر اخو انی اش کنید .)اسکریب مورد نیاز از آدرس زیر دانلودش کنید :
    لینک دانلود :
    کد:
    Last edited by ufo-alien; 29-03-2011 at 01:07.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون اقای منصوری
    من خودم gmaxدارم ولی الان با کدش مشکل دارم دوتا کد درست کردم هردو شو قبول نمی کنه قبل اینتوری نبود ولا
    راستی این اسکریپ هارو باید توی جای نصب 3Ds max 2008 کپی کنم ؟
    ( از حالت فشرده خارج کنید و سپس داخل پو شه رو باز کنید و از داخل نرم افزار فر اخو انی اش کنید .)
    این فرا خوانی رو نفهمیدم میشه یکم بیشتر بگین نهوع استفاده از این اسکرپ هارو ممنون میشم
    راستی این نرم افزاری که فرمت w3D
    یساپورت می کنه همین3Ds max 2008هست اره؟
    وسعال اخر
    3Ds max 2008وgmaxباید باهم داشته باشم که بتونم w3dویرایش کنم یانه یکی شون کافی ؟
    حد امکان راهنمای هارو با عکس جواب بدین که بهتر تو جی بشیم
    سعال زیادهولی خدایش زیاد نمی پرسم نمی خوام خسته بشین
    بسیار تشکر می کنم تقدیم به دوستان هکراز جمله اقای منصوری وتیمشون

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ترو خدا یکم بربچ فعالیدتونو زیاد کنین ممنن میشم
    Last edited by ali.tk; 31-03-2011 at 09:19.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ترو خدا یکی جواب بده دیگه
    Last edited by ali.tk; 31-03-2011 at 09:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •