تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 616 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

کسی که متولد مرداد یا شهریور 1370 باشه پارسال کنکور قبول نشده باشه و امسال یعنی توی کنکور 89 میخواد شرکت کنه

از نظر سربازی مشکلی داره؟ یکی بهم گفت که باید بری دفترچه اعزام رو پر کنی اگه پر نکنی دانشگاه قبولم شی نمیتونی

بری....

ممنون میشم جواب بدین
    نه داداش من شما لازم نیست هیچ کاری انجام بدی فقط خوب درس بخون که کنکور نزدیکه.
    ان شالله قبول میشی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض کمک فوری

سلام
    میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم ؛ برای سینوزیت مزمن رفتم یه دکتر ؛ بهم گفت برم بیمارستان ارتش پیش متخصص گوش و حلق و بینی ، اونا تأیید کنند بهتره. خودش مثل اینکه سر در نمی آورد.
    آدرس بیمارستان ارتش را که متخصص گوش و حلق و بینی داشته باشه میخوام هرکی میدونه بگه ، من عجله دارم، زیاد وقت ندارم ؛ 2ما از فارغ التحصیلیم داره میگذره.
    من ساکن غرب تهران هستم ؛ هرچی بیمارستان نزدیکتر باشه بهتر.
    * من خودم مطمئنم که سینوزیت مزمن دارم چون نزدیک 3 ساله که این عوارض را دارم :
    1- ترشحات غلیظ زرد رنگ از پشت حلق و همچنین داخل بینی ( هرروز صبح که از خواب بیدار میشم این ترشحات هستند) ترشحات بقدری غلیظ هستند که با زور تخلیه میشن؛ گلوم حساس و تحریک شده باعث میشه عق بزنم و دل و رودم بالا میاد و از اونجایی که صبح ها معده خالی است ، این فشاری که به گلوم میارم برای تخلیه چرکها باعث عق زدن و حالت استفراغ میشه که فقط باد میاد بالا گاهاً زردآب هم بالا میاد.) گلاب به روتون، معذرت میخوام اینارو گفتم .
    ** این رو هم بگم که وقتی شمال ایران میرم مسافرت؛ این ترشحات پشت حلق خیلی کم میشه و مشکل عق و اینها را ندارم. درکل ترشحات رقیق ترند و بهترم.
    2 – آبریزش بینی
    3 – بوی بد دهان که بوی عفونت هست. (بازم معذرت)
    **** تو این سه سال دکتر زیاد رفتم :
    اوایل، دو تا سه تا دکتر داخلی رفتم که همشون سرم سدیم کلراید میدادن برای شستشو و یک اسپری ، نتیجه نگرفتم.
    بعد یک متخصص گوش و حلق و بینی رفتم، عکس رادیولوژی گرفتم ، گفت سینوسات ملتهب هست و گلوم هم معاینه کرد گفت چقدر ملتهبه ، اونم سرم داد آمپول داد و قرص داد ، تا موقعی که داروها را مصرف میکردم بهتر بودم ولی در کل این ترشحات پشت حلق بودند فقط رقیق تر میشدند و راحت تر تخلیه میشدن ، ولی بعدش که دارو مصرف نمیکردم دوباره همون آش و همون کاسه.
    بعد دوباره یک متخصص گوش و حلق و بینی دیگه رفتم همون عکس رادیولوژی که قبلاً گرفته بودم را نشونش دادم گفت سینوزیته اونم سرم داد و آمپولی که با سرم مخلوط میشد جهت شست و شو و قرص هم داد ؛ اونم تا موقع مصرف دارو کمی بهتر بودم ولی درکل این ترشحات پشت حلق بود ؛ فقط رقیق تر میشد.
    دیدم نتیجه نمیگیرم رفتم پیش یک دکتر هومیاپات جهت درمان با طب هومیوپاتی ، نزدیک 10 ماه هم با این دکتر سر کردم؛ عین هر باری که میرفتم پیشش داروم عوض میشد چون نتیجه نمیگرفتم ، هنوز هم این مشکل را دارم ؛ قرار بود بعد از سیزده به در دوباره برم پیشش ولی دیگه بیخیال شدم ، گفتم این همه هزینه کردم هیچ فایده ای نداره.
    *** حالا هم از دوستان راهنمایی میخوام برای معافیت پزشکی با توجه به بند 20 ماده 42 آیین نامه معافیت پزشکی سینوزیت مزمن معافیت دائم داره.
    ******یکی بیمارستان ارتش معرفی کنه به من با آدرس.
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید چون زیاد وقت ندارم.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

سلام من متولد 24/6/1370 هستم و الآن دانش آموز دوره پیش دانشگاهی هستم میخواستم بدونم که اگه خدایی ناکرده امسال کنکور
    قبول نشم میتونم سال دیگه هم بدون هیچ مشکلی بازم تو کنکور شرکت کنم ؟

با تشکر

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام من متولد 24/6/1370 هستم و الآن دانش آموز دوره پیش دانشگاهی هستم میخواستم بدونم که اگه خدایی ناکرده امسال کنکور
    قبول نشم میتونم سال دیگه هم بدون هیچ مشکلی بازم تو کنکور شرکت کنم ؟

با تشکر
    24/6/89 هجده سالتون تموم میشه و بمشمول میشین. اگه خدایی نکرده قبول نشید باید برید خدمت مقدس

.

5. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم ؛ برای سینوزیت مزمن رفتم یه دکتر ؛ بهم گفت برم بیمارستان ارتش پیش متخصص گوش و حلق و بینی ، اونا تأیید کنند بهتره. خودش مثل اینکه سر در نمی آورد.
    آدرس بیمارستان ارتش را که متخصص گوش و حلق و بینی داشته باشه میخوام هرکی میدونه بگه ، من عجله دارم، زیاد وقت ندارم ؛ 2ما از فارغ التحصیلیم داره میگذره.
    1- ترشحات غلیظ زرد رنگ از پشت حلق و همچنین داخل بینی ( هرروز صبح که از خواب بیدار میشم این ترشحات هستند) ترشحات بقدری غلیظ هستند که با زور تخلیه میشن؛ گلوم حساس و تحریک شده باعث میشه عق بزنم و دل و رودم بالا میاد و از اونجایی که صبح ها معده خالی است ، این فشاری که به گلوم میارم برای تخلیه چرکها باعث عق زدن و حالت استفراغ میشه که فقط باد میاد بالا گاهاً زردآب هم بالا میاد.) گلاب به روتون، معذرت میخوام اینارو گفتم .
    ** این رو هم بگم که وقتی شمال ایران میرم مسافرت؛ این ترشحات پشت حلق خیلی کم میشه و مشکل عق و اینها را ندارم. درکل ترشحات رقیق ترند و بهترم.
    2 – آبریزش بینی
    اوایل، دو تا سه تا دکتر داخلی رفتم که همشون سرم سدیم کلراید میدادن برای شستشو و یک اسپری ، نتیجه نگرفتم.
    بعد یک متخصص گوش و حلق و بینی رفتم، عکس رادیولوژی گرفتم ، گفت سینوسات ملتهب هست و گلوم هم معاینه کرد گفت چقدر ملتهبه ، اونم سرم داد آمپول داد و قرص داد ، تا موقعی که داروها را مصرف میکردم بهتر بودم ولی در کل این ترشحات پشت حلق بودند فقط رقیق تر میشدند و راحت تر تخلیه میشدن ، ولی بعدش که دارو مصرف نمیکردم دوباره همون آش و همون کاسه.
    بعد دوباره یک متخصص گوش و حلق و بینی دیگه رفتم همون عکس رادیولوژی که قبلاً گرفته بودم را نشونش دادم گفت سینوزیته اونم سرم داد و آمپولی که با سرم مخلوط میشد جهت شست و شو و قرص هم داد ؛ اونم تا موقع مصرف دارو کمی بهتر بودم ولی درکل این ترشحات پشت حلق بود ؛ فقط رقیق تر میشد.
    دیدم نتیجه نمیگیرم رفتم پیش یک دکتر هومیاپات جهت درمان با طب هومیوپاتی ، نزدیک 10 ماه هم با این دکتر سر کردم؛ عین هر باری که میرفتم پیشش داروم عوض میشد چون نتیجه نمیگرفتم ، هنوز هم این مشکل را دارم ؛ قرار بود بعد از سیزده به در دوباره برم پیشش ولی دیگه بیخیال شدم ، گفتم این همه هزینه کردم هیچ فایده ای نداره.
    *** حالا هم از دوستان راهنمایی میخوام برای معافیت پزشکی با توجه به بند 20 ماده 42 آیین نامه معافیت پزشکی سینوزیت مزمن معافیت دائم داره.
    با تشکر
    دوست عزیز
    زنگ بزن نظام وظیفه بپرس.شاید اونا آدرس بدن
    73941735
    73941739
    انشالله معاف میشی

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

سلام
    2 – آبریزش بینی
    با تشکر

بیماری شما اینطوری نیست که خطرناک باشه و توی خدمت باعث آسیب رسوندن به شما بشه ... دوست من هم همچنین مشکلی داشت ، رفت خدمت و شد گروهان معاف از رزم

8. این کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان

یه نفر که توی کنکور 89 یعنی امسال شرکت کنه و یه رشته ی شبانه قبول بشه..میتونه بره توی اون رشته

درس بخونه و کنکور 90 هم شرکت کنه و اگه کنکور 90 قبول شد بره اون رشته ای که کنکور 90 قبول شده

درس بخونه؟ متولد سال 70 و سال 90 مشموله...

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام دوستان

یه سوال داشتم.تو رو خدا مثل سوال قبل نپیچونینش.

اگه غیبت داشته باشیم توی برگه اعزام به خدمت نوشته میشه یا نه؟

چون من 7 روز دفترچه رو دیر پست کردم ولی طرف که تو پلیس+10 یود گفت ممکنه این 7 روز رو در نظر نگیرن.

حالا برگه اعزام به خدمت من اومده ولی داخلش چیزی از غیبت ننوشته.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان

یه نفر که توی کنکور 89 یعنی امسال شرکت کنه و یه رشته ی شبانه قبول بشه..میتونه بره توی اون رشته

درس بخونه و کنکور 90 هم شرکت کنه و اگه کنکور 90 قبول شد بره اون رشته ای که کنکور 90 قبول شده

درس بخونه؟ متولد سال 70 و سال 90 مشموله...
    بله میشه. ولی وقتی از یه دانشگاه انصراف بدی اون دانشگاه نامه میزنه به نظام وظیفه

سلام دوستان

یه سوال داشتم.تو رو خدا مثل سوال قبل نپیچونینش.

اگه غیبت داشته باشیم توی برگه اعزام به خدمت نوشته میشه یا نه؟

چون من 7 روز دفترچه رو دیر پست کردم ولی طرف که تو پلیس+10 یود گفت ممکنه این 7 روز رو در نظر نگیرن.

حالا برگه اعزام به خدمت من اومده ولی داخلش چیزی از غیبت ننوشته.
    کدوم سوالت پیچونده شد؟؟؟

اگه غیبت داشته باشی توی برگه اعزام میزنه .
    اگه نزده یعنی نداری

.

12. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

کدوم سوالت پیچونده شد؟؟؟

اگه غیبت داشته باشی توی برگه اعزام میزنه .
    اگه نزده یعنی نداری

.
    دستت درد نکنه. خیالمو راحت کردی.
    سوال قبلی رو هم ولش کن دیگه مهم نیست.

یه سوال دیگه هم داشتم.

تاریخ اعزام به خدمت من خورده اول شهریور و توی اواسط شهریور هم نتایج نهایی ارشد رو میدن و به امید خدا قبول میشم.
    از وسط مهر هم می تونم برای معافیت کفالت اقدام کنم.

حالا اگه وسط آموزشی نتایج بیاد به من مرخصی میدن یا باید آموزشی تموم بشه؟
    نمیشه همین دو هفته اول تا وسط شهریور رو پیچوند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •