هااااااااااااااااااااا بالاخره یکی منو تحویل گرفت . آقا یه دنیا ممنون. ایشالاه که یه روزی از خحالتتون در بیام .
هااااااااااااااااااااا بالاخره یکی منو تحویل گرفت . آقا یه دنیا ممنون. ایشالاه که یه روزی از خحالتتون در بیام .
برو تو سایت ایرانسل کاملا راهنمایت می کنه
محدودیت مسیج تقریبا نداره و از حافظه گوشی میگیره مثل گوشی سری n nokia من الان 800 تا مسیج تو inbox هست به راحتی کار میکنه ولی sis نوکیا نصب نمیشه فقط 1 نفر که من خودم نفهمیدم چه جوری شد 1 بازی سیمبین 9.1 روش نصب شد ولی من که امتحان میکنم کار نمیکنهلطفا يه اينكاره پاسخ بده...
سلام
دو تا سئوال خيلي اساسي دارم:
يك: آيا p990 نيز همانند ساير گوشيهاي سوني اريكسون داراي ضعف محدوديت حافظه مسيج ميباشد؟
دو: آيا ميتوان تمامي برنامهها و بازيهاي سيمبين (sis) نوكيا رو روي p990 نصب نمود؟
يك دنيا ممنون اگه پاسخ مناسب و صحيح به من بدهيد
بچه ها من بعد از این که گوشی رو آپدیت کردم بازم مشکل بهم ریختگی در مسیج هام درست نشده مال اونایی که آپدیت کردن درست شده؟
بچه ها آخرین سوال من میخوام برم مموری بگیرم آیا 1 گیگ بگیرم یا 2 گیگ ولی بیلچه جان گفت 2 گیگ سرعت پایین میاره ولی یه دوست دیگه گفت نه پایین نمیاد 1 گیگ هم 1 نفری داشت من خودم دیدم پایین نیامده بود سرعتش بازم اگه میتونید راهنمایی کنید ممنون
سلام من دیشب یه برنامه برای فارسی کردن گوشیم که p990به نام کریستال اربیک نصب کردم بذش رفتم داخل برنامه و گزینه enable را انتخاب کردم بهم پیغام ریست گوشی داد خاموشش کردم روشنش کردم بازم همون پیغامو داد رفتم تو un instal حذفش کردم و گوشیمو خاموش کردم صبحی دیگه گوشی روشن نمیشه و تا میاد روشن شه ریست میشه تر خدا بهم نگین چکا رکنم بردم پیشه یه موبایلی گفت باید فلش بشه و از طریقه اینترنته و 25000 تومن پولشه منم بهش دادم که درستش کنه بهم بگین علتش چی بود و ایه گوشیم دیگه اون گوشی اول میشه یا نه براتون دعا می کنم ممنونم
سلام
بالاخره بعد از يك هفته تونستم كل تاپيك رو بخونم....
و كلي شكايت دارم از دوستان
واقعا تعجب مي كنم
من تعداد پستهاي تكراري رو نشمردم ولي مطمئن هستم اگر پستهاي تكراري حذف بشن الان كه تعداد صفحات 149 هست بشه 49 صفحه !!!
آخه دوست عزيزي كه P990 گرفتي يكم حوصله كن و از اول تاپيك شروع كن به خوندن و اگر تا آخر اومدي و سوالي رو كه داري جوابي براش پيدا نكردي اونوقت بيا و در صفحه آخر سوالت رو بپرس
نه اينكه تا كلوپ P990 رو پيدا مي كنن راست ميان صفحه آخر مي پرسن: از كجا بفهميم گوشي ما اصل فرانسه هست يا تقلبيه؟؟؟
شايد بيش از 20 مورد اين سوال پرسيده شده. و يا اينكه سوال مي كنن: گوشيمو آپديت كنم؟ چطوري آپديت كنم؟ فرقي هم ميكنه يا نه؟ اين مورد كه بيش از 50 بار توضيح داده شده و در موردش بحث شده.
يا اون دوست ديگمون كه ساعت 12 شب سوال كرده بعد دو دقيقه باز سوالش رو تكرار كرده آخرش چند تا علامت سوال اضافه كرده. آخه عزيز من اونجا كه يك نفر منتظر ننشسته كه به سوالات شما جواب بده. شايد اونهايي هم كه در اون لحظه در اون تاپيك بودند مثل شما سوال داشتن و يا دارن صفحات قبلي رو مي خونن.
يا اينكه يكي اومده يك سوال عجيب پرسيده روز بعد باز اومده ميگه: كسي نبود به سوال ما جواب بده! و همينطور روز بعدش. تا اينكه يكي اومده بهش جواب داده. دوست من اگر جوابي براي شما بياد در قسمت تنظيمات كاربر ميتونيد از اون مطلع بشيد. اينها رو ديگه خودتون بايد بهتر بدونين.
و يا اون دوست ديگمون كه از اينكه ميبينه گوشي كه اون خريده 600 تومن الان شده نصف قيمت مياد و شكايت مي كنه كه امروز دست 20 تا ... ديدم! خوب من چيكار كنم اينم از خوبيهاي اين بازار بهم ريختست ديگه. تو اشتباه كردي گرون خريدي و يا اينكه شانس نداري.
يعني اين بده كه من كه كارم شبكه هاي بيسيم هست نتونم يك گوشي wifi بخرم كه باهاش شبكه هامو تست كنم اونوقت يكي بياد با قيمت بالا بخره ولي نميدونه wlan چي هست!!!
شما مطمئن باش هر كسي از اين گوشي خوشش نمياد و اگر هم ارزون بخره دو روز بعد با ضرر ميفروشتش.
اينو بدون كه اين گوشي اگر مفت هم بشه مشتري خاص خودشو داره.
و يا خيلي پست هاي تكراري و بي مورد ديگه.
همينطوريه كه يك نفر مياد ميبينه اووووه 149 صفحه هر صفحه 10 تا پست ميشه 1490 تا پست!!! كي حوصله داره اين همه رو بخونه. مياد صفحه آخر سوال تكراري مي پرسه...
بابا اكثر افرادي كه سراغ اين گوشي پيشرفته ميان لااقل بايد در حد درك مطلب انگليسي بلد باشن. توي جعبه گوشي چند تا دفترچه راهنما هست كه اگر يكم حوصله كني و بخوني اكثر سوالاتي رو كه در اين تاپيك وجود داره رو جواب داده.
توصيه مي كنم كه اگر انگليسي فقط در حد خوندن sms بلدي اين گوشي رو نخر... چون نمي توني از تمام امكاناتش استفاده كنيو دائما به مشكل بر مي خوري و روز بعدش مياي اينجا ميگي كه زياد هنگ ميكنه و گوشيه خوبي نيست.
يك شكايت هم از مديران ارشد انجمن موبايل دارم كه به اين تاپيك مهم اهميت نميدن و نظارتي روش ندارن. اگر يكي باشه كه پست هاي تكراري رو حذف كنه خيلي خوب ميشه.
در اينجا لازمه كه از جناب metapex و بقيه دوستاني كه با حوصله و دقت به سوالها جواب دادن تشكر كنم.
من يك هفته پيش گوشي رو خريدم از گاجره مشهد 314 هزار تومن و با توضيحاتي كه دوستان در صفحات قبلي داده بودن فهميدم كه اصل فرانسه است و ازگوشي كاملا راضي هستم ولي يك سوال برام پيش اومده بود.
بعد از اينكه دفترچه گوشي رو تقريبا همشو خوندم و جوابشو پيدا نكردم تمام صفحات اين تاپيك رو خوندم و حالا به صفحه آخر رسيدم.
سوالمو در پست بعدي از عزيزاني كه اطلاع دارن مي پرسم.
در ضمن بنده اصلا قصد توهين و يا مسخره كردن كسي رو ندارم و و از اينكه رك حرفامو زدم از همگي معذرت مي خوام.
دوستدار همگي شما MS7DJ
سوال1: من گوشي رو يك روز بعد از خريد مستر ريست كردم و اون گزينه كه برنامه ها رو هم پاك كنه رو تيك زدم و الان مشكلي ندارم فقط ميخوام اون برنامه ها مثل بازي گلف و تم ها و عكسها و يكسري بازيها رو برگردونم مي خواستم بدونم راهي داره بدون آپديت و يا فلش اونها رو برگردوند؟
سوال2: من در قسمت wlan به يك access point مدل dlink وصل شدم كه security key داشت بعد اينكه تنظيمات مربوط به connection رو و همينطور security رو وارد مي كردم وصل شد ولي در يك ap مدل senoa با اينكه همون security هست و يك connection جديد هم درست كردم و تنظيماتش رو انجام دادم وقتي دكمه connect رو مي زنم ميگه unable to connect . مي خوام بدونم اگر كسي با senoa كار كرده بگه كه آيا تنظيمات خاصي در ap وجود داره كه بايد فعال بشه يا نه؟
پيشاپيش ممنون![]()
سلام
اصلا نگران نباش
هفته پیش همین بلا سر من اومد
دادم فلش کردن درست شد
مثل این میمونه که ویندوز کامپیوترو عوض کنی هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
فقط این برنامه کریستال عربیه که مشکل داره دیگه نصب نکن![]()
دوست عزیز من حرف شما رو قبول دارم ولی همه که مثل شما نیستن این همه وقت داشته باشن بیان 150 صفحه رو بخونن یه کم به مشکل کمبود وقت دیگران هم توجه کنسلام
بالاخره بعد از يك هفته تونستم كل تاپيك رو بخونم....
و كلي شكايت دارم از دوستان
واقعا تعجب مي كنم
من تعداد پستهاي تكراري رو نشمردم ولي مطمئن هستم اگر پستهاي تكراري حذف بشن الان كه تعداد صفحات 149 هست بشه 49 صفحه !!!
آخه دوست عزيزي كه P990 گرفتي يكم حوصله كن و از اول تاپيك شروع كن به خوندن و اگر تا آخر اومدي و سوالي رو كه داري جوابي براش پيدا نكردي اونوقت بيا و در صفحه آخر سوالت رو بپرس
نه اينكه تا كلوپ P990 رو پيدا مي كنن راست ميان صفحه آخر مي پرسن: از كجا بفهميم گوشي ما اصل فرانسه هست يا تقلبيه؟؟؟
شايد بيش از 20 مورد اين سوال پرسيده شده. و يا اينكه سوال مي كنن: گوشيمو آپديت كنم؟ چطوري آپديت كنم؟ فرقي هم ميكنه يا نه؟ اين مورد كه بيش از 50 بار توضيح داده شده و در موردش بحث شده.
يا اون دوست ديگمون كه ساعت 12 شب سوال كرده بعد دو دقيقه باز سوالش رو تكرار كرده آخرش چند تا علامت سوال اضافه كرده. آخه عزيز من اونجا كه يك نفر منتظر ننشسته كه به سوالات شما جواب بده. شايد اونهايي هم كه در اون لحظه در اون تاپيك بودند مثل شما سوال داشتن و يا دارن صفحات قبلي رو مي خونن.
يا اينكه يكي اومده يك سوال عجيب پرسيده روز بعد باز اومده ميگه: كسي نبود به سوال ما جواب بده! و همينطور روز بعدش. تا اينكه يكي اومده بهش جواب داده. دوست من اگر جوابي براي شما بياد در قسمت تنظيمات كاربر ميتونيد از اون مطلع بشيد. اينها رو ديگه خودتون بايد بهتر بدونين.
و يا اون دوست ديگمون كه از اينكه ميبينه گوشي كه اون خريده 600 تومن الان شده نصف قيمت مياد و شكايت مي كنه كه امروز دست 20 تا ... ديدم! خوب من چيكار كنم اينم از خوبيهاي اين بازار بهم ريختست ديگه. تو اشتباه كردي گرون خريدي و يا اينكه شانس نداري.
يعني اين بده كه من كه كارم شبكه هاي بيسيم هست نتونم يك گوشي wifi بخرم كه باهاش شبكه هامو تست كنم اونوقت يكي بياد با قيمت بالا بخره ولي نميدونه wlan چي هست!!!
شما مطمئن باش هر كسي از اين گوشي خوشش نمياد و اگر هم ارزون بخره دو روز بعد با ضرر ميفروشتش.
اينو بدون كه اين گوشي اگر مفت هم بشه مشتري خاص خودشو داره.
و يا خيلي پست هاي تكراري و بي مورد ديگه.
همينطوريه كه يك نفر مياد ميبينه اووووه 149 صفحه هر صفحه 10 تا پست ميشه 1490 تا پست!!! كي حوصله داره اين همه رو بخونه. مياد صفحه آخر سوال تكراري مي پرسه...
بابا اكثر افرادي كه سراغ اين گوشي پيشرفته ميان لااقل بايد در حد درك مطلب انگليسي بلد باشن. توي جعبه گوشي چند تا دفترچه راهنما هست كه اگر يكم حوصله كني و بخوني اكثر سوالاتي رو كه در اين تاپيك وجود داره رو جواب داده.
توصيه مي كنم كه اگر انگليسي فقط در حد خوندن sms بلدي اين گوشي رو نخر... چون نمي توني از تمام امكاناتش استفاده كنيو دائما به مشكل بر مي خوري و روز بعدش مياي اينجا ميگي كه زياد هنگ ميكنه و گوشيه خوبي نيست.
يك شكايت هم از مديران ارشد انجمن موبايل دارم كه به اين تاپيك مهم اهميت نميدن و نظارتي روش ندارن. اگر يكي باشه كه پست هاي تكراري رو حذف كنه خيلي خوب ميشه.
در اينجا لازمه كه از جناب metapex و بقيه دوستاني كه با حوصله و دقت به سوالها جواب دادن تشكر كنم.
من يك هفته پيش گوشي رو خريدم از گاجره مشهد 314 هزار تومن و با توضيحاتي كه دوستان در صفحات قبلي داده بودن فهميدم كه اصل فرانسه است و ازگوشي كاملا راضي هستم ولي يك سوال برام پيش اومده بود.
بعد از اينكه دفترچه گوشي رو تقريبا همشو خوندم و جوابشو پيدا نكردم تمام صفحات اين تاپيك رو خوندم و حالا به صفحه آخر رسيدم.
سوالمو در پست بعدي از عزيزاني كه اطلاع دارن مي پرسم.
در ضمن بنده اصلا قصد توهين و يا مسخره كردن كسي رو ندارم و و از اينكه رك حرفامو زدم از همگي معذرت مي خوام.
دوستدار همگي شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)