بله اما سرعت 650 مناسب نیست برای دانلود.
بله اما سرعت 650 مناسب نیست برای دانلود.
ده مگ بود گفتم فعلا کم کنن تا بعد زنگ بزنم .
تلفن هم هنوز قطعه .
- - - Updated - - -
تلفن هم هنوز قطعه .
- - - Updated - - -
تلفن هم هنوز قطعه .
سلام
بعد از یک ماه به مدت 3 روز تا دیروز پینگم پائین اومده بوده !! خیلی تعجب کردم با خودم گفتم های وب و پینگ پائین ؟ تریس گرفتم دیدم گیت وی به صورت اتومات تغییر کرده و همین باعث شده که پینگ پائین بیاد اما امروز دوباره گیت ولی به حالت قبل بازگشت و پینگ خیلی بالا رفت.
کسی میدونه جریان چیه ؟
های وب سرعت روی 8 بسته شده
اینم وضع اینترنت ما![]()
ایمان کجای تهرانی ؟ وضعیتت خیلی اسف باره مطمعنی همه چیز اوکیه ؟ snr تو مودم نگاه کم ببین چنده ؟ من فک نکنم مشکلت فقط از سمت های وب باشه ....
حله اقا دمت گرم
ن کلا پهنای باند کم دارن خط رو رو 8 میبندن سرعت یهو رو هشته بعد میاد فیکس کم میشه معلومه مشکل از خودشه
دوستان از دیروز که رفتم رو های وب تلفن خونه همچنان بوق نداره ولی نتم وصله چیکار کنم ؟
دقیقا دیروز ساعت 4 عصر دایری خورد رو خطم و بوق تلفن رفت .
راستی چقدر سرعت روشن شدن چراغ adsl بالاست من مودمو خاموش روشن می کنم تو کمتر از 15 ثانیه چراغ روشن و نت وصل میشه با شاتل با همین مودمم بالای 2دقیقه طول می کشید .
سیستم هاشون تجهیزاتی ک استفاده میکنن فرق داره
راستی تو تو شهدایی نتت وصل شد تست بذار بینیم چقده توام مثل ما رو 500 تا محدود شدی؟
واسه خرابی هم زنگ بزن 20117
![]()
من کیسمو تازه فروختم سیستم ندارم میخوام رایزن ببندم xD
نه واسه من محدود نیست با 600 کیلو دان می کنه بعد زنگ میزنم ببرن بالاتر قبلش رو ده مگ بود الان رو 6مگه snr هم 14 هست کیفیتش خیلی خوبه از شاتل کمی بهتره اینستگرم و تلگرم خیلی سریع باز می کنه و کلا خوبه .
سلام. داداش باید زنگ بزنی خرابی تلفن منطقتون... با یه خط ثابتت دیگه یا با گوشی همراهت زنگ بزن مخابرات
مرکزتون... شمارش رو نداری از 118 بگیر بگو خرابی تلفن فلان منطقه... برای من زیاد پیش میومد موقع رانژه کردن خط
نمیدونم چی میشه که میزنن فیوز مییوز میپره از سمت مخابرات.. سه سوت کارشه برات عوض میکنن... به isp مربوط نیست ... از طرف مخابراته... احتمالا بگه ببر دم در به پریز مخابرات وصل کن بگو وصل کردم بازم بوق نداره بگو بهش فک کنم فیوز از سمت شما پریده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)