تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1489 از 4105 اولاول ... 48998913891439147914851486148714881489149014911492149314991539158919892489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,881 به 14,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان منم افتادم اموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا 01 .
    اینجا همون 01 معروفه؟توی تهران؟
    چجور جاییه؟خوبه؟

لیسانس عمران دوره کد داره؟
    من تک پسر هستم بعد خدمت میوفتم شهر خودم؟

ممنون
    واقعا باید خدا رو شکر کنید که اولا در ناجا نیستید که خیلی ستمه و دوم اینکه در بهترین پادگان نیرو زمینی ارتش آموزشی رو طی می کنید همین که در تهران هستید خودش نعمتیه در ۰۱ چون لیسانس به بالا پذیرش می کنند به شما به یک دید دیگه نگاه می کنند و به اصطلاح به شما در انجا میگن " اقای دانشجو" همین که وارد محطی پادگان میشین تابلوهایی رو میبینید که نوشته دانشجو عزیز یه مرکز شهدای وظیفه نزاجا ۰۱ خوش امدید. محیط پادگان خیلی سرسبزه و یک خیابان طویل داره که درب حنوب رو به شمال متصل میکنه و بهش جاده جنگل میگن البته اگر شانس بیارین و مسول تمیز کردن ان نشین. محیط پادگان خیلی گرم و صمیمی و سریع با بچه ها دوست میشین . مرخصی ها اخر هفته هم بعد هفته اول به همه داده میشه .
    دوره کد شانسیه اما در دوره ما بچه های عمران اکثرا کد خورده بودن توپخانه شاهین شهر.
    باز اگر سوالی درباره ۰۱ داشتی بپرس.

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

واقعا باید خدا رو شکر کنید که اولا در ناجا نیستید که خیلی ستمه و دوم اینکه در بهترین پادگان نیرو زمینی ارتش آموزشی رو طی می کنید همین که در تهران هستید خودش نعمتیه در ۰۱ چون لیسانس به بالا پذیرش می کنند به شما به یک دید دیگه نگاه می کنند و به اصطلاح به شما در انجا میگن " اقای دانشجو" همین که وارد محطی پادگان میشین تابلوهایی رو میبینید که نوشته دانشجو عزیز یه مرکز شهدای وظیفه نزاجا ۰۱ خوش امدید. محیط پادگان خیلی سرسبزه و یک خیابان طویل داره که درب حنوب رو به شمال متصل میکنه و بهش جاده جنگل میگن البته اگر شانس بیارین و مسول تمیز کردن ان نشین. محیط پادگان خیلی گرم و صمیمی و سریع با بچه ها دوست میشین . مرخصی ها اخر هفته هم بعد هفته اول به همه داده میشه .
    دوره کد شانسیه اما در دوره ما بچه های عمران اکثرا کد خورده بودن توپخانه شاهین شهر.
    باز اگر سوالی درباره ۰۱ داشتی بپرس.

سلام

آقا من الان 01 هستم ، قراره بعد از عید مارو ببرن تلو .

چند تا سوال دارم از خدمتتون .

1 ) بعد از 13 که رفتیم 01 ، باید موهامون رو دوباره با 4 بزنیم ؟ نمیشه دورش رو تر تمیز کنیم ، روش بلند تر باشه ، دژبان گیر میر میده ؟

2 ) نکاتی که در مورد تلو به دردمون میخوره رو لطفا بگید .

3 ) نمرات تیر اندازی و امتحان هایی که میگیرن تاثیر گذاره ( بچه های جاهای دیگه مثل 06 و خضرایی و ... میگن چرته محضه ) ؟ و اینکه اگه واقعا پوکه گم بشه نگهمون میدارن تا پیداش کنیم ؟ نمیشه بپیچونیم ؟ ( اگه جواب این سوال محرمانس تو پ . خ بگو )

دمت گرم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بچه هایی که سال 92 میان خدمت یه خبر بد براشون دارم امروز تو پادگان بودم چنتا برگه مرخصی برده بودم فرمانده گردانمون
    امضا کنه می گفت قانون جدید براشون اومده از سال 92 خدمت 24 ماه است.

من خودم اردبیل خدمت میکنم اعزامی 1/8/91 هستم و 21 ماه باید خدمت کنم - 2 ماه کسری به خاطر بدی آب و هوا جمعا 19 ماه
    تا وقتی که بخشنامه از ستاد کل نیاد هیچ چیز اجرائی نیست. حتی این موضوع در اختیار نظام وظیفه هم نیست. ولی هیچ بعید نیست که بخشنامشو بدن....دعا کنید حداقل امثال این اتفاق نیفته
    در ضمن وقتی ستاد کل بخشنامه بده که دیگه فک کنم حداقل اخبار بگه. همینطور یواشکی که زیاد نمی کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام

1 ) بعد از 13 که رفتیم 01 ، باید موهامون رو دوباره با 4 بزنیم ؟ نمیشه دورش رو تر تمیز کنیم ، روش بلند تر باشه ، دژبان گیر میر میده ؟

3 ) نمرات تیر اندازی و امتحان هایی که میگیرن تاثیر گذاره ( بچه های جاهای دیگه مثل 06 و خضرایی و ... میگن چرته محضه ) ؟ و اینکه اگه واقعا پوکه گم بشه نگهمون میدارن تا پیداش کنیم ؟ نمیشه بپیچونیم ؟ ( اگه جواب این سوال محرمانس تو پ . خ بگو )

دمت گرم .
    در مورد مو به ما ( 06 بودم ) تا 2-3 روز آخر گیر میدادن
    لباس گرم + ظرف 1 بار مصرف + تغذیه به میزان کافی
    البته الان شاید هوا بهتر شده باشه
    نمره ها هم تاثیری نداره ، مخصوصا تیراندازی که ما فقط به صف اول رفت جلوی سیبل و از نزدیک نمره داد ، بقیه رو اصلا یا نمره نداد یا الکی نوشت . پوکه هم گم بشه همتون با هم دست هم رو میگیرین و دنبال پوکه میگردین
    سعی کنین گم نشه که زود برین سمت چادرها
    ولی یکی از افسر آموزش های ما میگفت که نمره امتحان ممکنه برای درجه اثر داشته باشه
    حالا یه نگاه بنداز که خیالت راحت باشه دیگه
    Last edited by *momad*; 30-03-2013 at 19:26.

6. این کاربر از *momad* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsentaghadosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

دمت گرم .
    1) کلا اموزشی همه چیش کشکه، موهاتم اگه شجاع باشی میتونی نزنی. دژبان اینام همش الکیه گیراشون. من که موهامو 24 روز مونده بود اموزشی تموم بشه با 8 زدم دیگه نزدم. آخرا با این که بلند بود و میگفتن کوتاه کن من اهمیت نمیدادم. کاری هم نکردن اصن ) من 06 بودم اموزشی

2) تلو مواد غذایی حتما با خودت ببر چون وعده غذایی ها که یه ذره بیشتر نیست اونم معلوم نیست بهت برسه درست حسابی ، هردفه یچی کم میاد. لباس گرم، چراغ قوه حتما ببر، دستشویی هم با اینکه اونجا داره اما اکثرا آبش قطعه، واسه ما که رفتیم اب قطع بود کلا

3) نمرات همش همش همش کشکه. تیرها رو میدن میزنید بعد خودشون درهم نمره میدن چون تاثیری نداره تو تقسیم شدنتون نمرات. تیر یا پوکه گم بشه نگهتون میدارن تا حتما پیدا کنید. چون امار همه تیرارو دارن ما رو دو ساعت بیشتر نگه داشتن تو میدون تیر به خاطر دو تا پوکه هی میگفتن بگردید تا پیدا نشه نمیرید

8. این کاربر از mohsentaghadosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام

دمت گرم .
    سوال 1 و 2 رو زیاد اطلاع ندارم.
    ولی سوال 3، در مورد پوکه خیلی سخت گیری میشه. دلیلشم اینه که وقتی یک پوکه گم بشه، میتونه معنیش این باشه که یک تیر شلیک نشده و یک نفر یک فشنگ شلیک نشده رو قایم کرده. و خودتون می دونید همین یه فشنگ می تونه چقدر خطرناک باشه چون اسلحه در دسترسه. بنا براین در مورد پوکه خیلی خیلی سخت گیری میشه. من یادم نمیاد کسی پوکش گم شده باشه!! یعنی شده بود زمین و زمان و زیر و رو می کرد باید پوکشو پیدا می کرد

10. این کاربر از naser2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

دمت گرم .
    ۱-چون شما فعلا در اموزشی هستید تابع قوانین پادگانید یعنی باید وضع ظاهری مرتب باشه به ما میگفتن که اول هر ماه باید موها رو با ۴ بزنید که البته من جون موهام نسبت به بقیه کم پشت بود فقط خط دور گردن گرفتم و فرمانده گروهان هم گیری نداد اما میدیدم که دژبان ها به بچه هایی که موهای بلند دارن گیر میدادن به خصوص هنگامی که از مرخصی بر میگشتن دفترچه مرخصی ها رو می گرفت و تا موی کوتاه نیامدن دفترچه رو نمیدادن.

۲- خوب بریم سراغ تلو که به قول خودشون زندگی در شرایط سخته
    اولین نکته برپا کردن چادره که حتما باید با طناب محکم اون رو ببندید که باد زیاد اونجا میزنه بخصوص شبها پس هر چی طناب بیشتر به همراه داشته باشین به نفع خودتونه . موقعی که چادرها رو بهتون میدن برخی پلاستیک دارن بعضی ها هم ندارن پس حتما یکی از بچه ها رو مامور کنید که یک پلاستیک به اندازه چادر گیر بیاره(به عبارتی بک جوری زرنگ باشه وقتی دید پلاستیکی بی صاحب افتاده حتما سریع برداره) جون اکثر چاردها سوراخ یا بهتر بگم پارگی داره و شبی یک بارون بگیره کارتون زاره و از طرفی پلاستیک مانع نفوذ سرما کمتری به داخل چادر میشه.
    قبل از رفتن به تلو حتما دو سطل بگیرین یکی برای برنج و دیگری برای خورشت .اونجا یلقوی هست واقعا اوضاعش خرابه پر جرم و کثافت ما قبل از رفتن به تعداد روزها و افراد و وعده های غذایی ظروف ، قاشق و لیوان یکبار مصرف گرفتیم و از این کار کلی سود کردیم
    بهتون میگن که قبل از رفتن باید ملحفه ها و پتوهاتون رو به همراه بیارین برای انکارد داخل چادر . معمولا یک پتو رو کف چادر میندازین پس بهتره یک رول از سفرهایی که به صورت مشما هست بخرین تا موقع غذا حوردن پتو کثیف نشه. هر روز صبح از انکارد داخل چاردها رو چک میکنن.
    به هوای تلو اطمینان نکنین شاید صبح که برسین به تلو کلی از گرمی هوا حال کنید و لذت ببرین اما شب که میشه اوضاع عوض میشه پس لباس گرم به همراه داشته باشین.
    داخل چادرها شب خیلی تاریکه به عبارتی چشم چشم رو نمیبنه البته محیط بیرون روشن هست اما روشنایی به اندازه ای نیست که داخل رو روشن کنه یک جراغ قوه پر نور با چند باطری به همراه داشته باشین پیشنهاد من از این چراغ قوه های اویزی led هست که مصدف کمتری داره و همجا رو روشن میکنه.سرویس بهداشتی کم و تعداد افراد هم که زیاده پس بهتره صبح زودتر پاشی و از دستشویی استفاده کنی و گرنه باید برای یک سرویس رفتن ۲۰ دقیقه تو صف باشی.
    نگهبانی به همه یکبار میخوره ما که مهر اونجا بودیم شب ها دما افت شدیدی داشت پس کلاه و دستکش به همراه داشته باشین تا سرما نحورین که بهداری اونجا بیشتر شبیه جوکه.اهان یادم رفت تخمه یکی از ارکان تلوه شبها با بجه ها جمع میشین داخل چادر و تخمه صفایی داره از تقلات گرم هم غاقل نشین.یک موضوع مهم شناختن دوستی ها در این مدت هست یعیی این جا مشخص میشه که توی این مدت اموزشی دوستی ها چقدر حقیقیه چون محیط عوض میشه شما یک گروه شاید ۱۰ نفری هستید(ما که ۱۰ نفر بودیم) باید در یک چادر کوچک بخوابین یا به یکی که میگین اشغال ها رو ببره بهش بر نخوره و موارد دیگه پس بهتره با هم مهروبون باشین

۳- بحث امتحان و تیراندازی همش کشکه.
    اقا من تیراندازیم بد بود یک دلیلش استرس روز اول بود به خصوص از صدای ژ۳ های اطرافم و روز دوم خراب بودن اسلحه . شاید میانگین نمره تیراندازی من به زور ۴۰ میشد اما فرمانده گروهان به دلیل بالا نشان دادن نمره تیراندازی یگانش همراه رو بالا رد کرد به من ۸۰ دادهمین جا بگم که بحث پوکه خیلی مهمه دوستان گفتن گروهان ما در روز دوم ۶ تا پوکه گم کرده بود که ابتدا یک خط دشت بان تشکیل دادیم پیدا نشد بعد به صورت پا مرغی رفتیم پیدا نشد بعد سینه خیز رفتیم توی اون خارها پیدا نشد شاید حدود یک ساعت ما علاف این موضوع بودیم که این بین یکی از بچه ها غش کرد و فرمانده ما هم دید شاید تلفات بیشتر بشه خودش با افسران اموزش دست به کار شدند و بالاخره یافتن بچه ها میکفتن بیشتر برای اذیت کردن بوده . پوکه هیچ ارزشی نداره پس بهتره خودتون و دیگران رو به ردرسر نندازین.
    امتحان ها همش کشکه روز بعد از تلو از ما امتحان عقیدتی-سیاسی گرفتن یک سری تست با جواب دادن و از همون امتحان گرفتن جالبه که جای گزینه ها رو هم عوض نکرده بودن . شب امتحان دانش نظامی من نگهبان اماده بودم و با کلاه فیبری و پوتین خوابیدم و اصلا هیچی نخونده بودم و صبح با اطلاعات کمی سر امتحان رفتم اما نسبت به بقیه بچه های گروهان جای بهتری(عالی) تقسیم شدم.این امتحان فقط برای نشان دادن میزان آموزش فرمانده یگان هست و مشخص که بچه ها رو میترسونن به خاطر اینکه به خونن و نمره فرماندهی خودشون بالا بره.
    Last edited by mani6606; 30-03-2013 at 21:03.

12. 5 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

اگه واقعا پوکه گم بشه نگهمون میدارن تا پیداش کنیم ؟ نمیشه بپیچونیم ؟ ( اگه جواب این سوال محرمانس تو پ . خ بگو )

دمت گرم .
    بعضی وقتا میخان اذیت کنن خودشون الکی پوکه رو برمیدارن ، بعد که یکم مشغول گشتن شدن همه، پوکه رو میندازن اون وسط مسطا بعدش هم یکی پیداش میکنه و کلی ذوق میکنه که ایول پیداش کردم دیگه راحت شدیم از گشتن !!!
    بعضی وقتا هم واقعا گم میشه ! که دوباره همه اینقدر میگردن تا پیدا بشه ، دست آخر اگه پیدا نشد ، سربازا رو تک تک بازرسی بدنی و حتی لخت میکنن که پیدا شه . پس حتما باید بشه وگرنه بیچاره میکنن

14. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه IranArmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان رنگ و طرح لباس و کلاه نیروی زمینی ارتش چطوری هست در آموزشی و پس از آموزش؟
    دوره کد هم لباس خاصی داره در نیروی زمینی ارتش؟
    (فوق دیپلم آموزشی عجب شیر)
    Last edited by IranArmy; 30-03-2013 at 22:33.

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

درود بر سربازان گرانقدر و سربازی دیده های بزرگوار
    برادران جریان اینکه یکی میگن کد خورد و کد نخورد چیه؟
    تحصیل کرده ها کد میخورن؟ اصلا کد خوردن چیه؟ مزایا داره؟ معایب داره؟
    خلاصه اینکه من قراره بعد 17 دفترچمو پر کنم با مدرک فوق دیپلم رشته کامپیوتر... بنظرتون چه کارایی مکینم؟ پارتی دارم گفته سپاه حله. ولی یکی از دوستام میگفت ارتش الان از همشون راحتره... یعنی به درجه که گروهبان باشم ارزش میدن ولی سپاه و ناجا ارزش نمیدن!

17. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •