تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1489 از 2403 اولاول ... 4899891389143914791485148614871488148914901491149214931499153915891989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,881 به 14,890 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahin1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تجربه نشون داده اگه همه چیز درست باشه و اکانتت رو هم فعال کرده باشن و کانکت نشه، vpi و vci اشتباه هست
    خود اندیشه فک کنم 8 و 35 بود اما پورتهای مخابرات که میدن همه چیش فرق داره بهتره زنگ بزنی و بطور خاص برای مرکز خودت این دوتا عدد رو بگیری
    ضمنا بدون توجه به تنظیمات مودم و vpi و vci با زدن تیک bridge interface و ایجاد کانکشن pppoe تو ویندوز میشه کانکت شد
    سلام مشکلو فهمیدم هنوز مخابرات منطقمون وصلش نکرده. امروز مخابرات رفتم گفتش هنوز بسته نشده. ممنون از جوابتون

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام بچه ها توی کانفیگ مودم. MTU باید چند باشه اندیشه پورت مخابرات؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بستگی به خودت داره مخابرات بگیر نامحدود . یا حجمی شبانه بزن دانلود

دوستان من زیاد دانلود ندارم و بیشتر کیفیت و سرعت بالا برام مهمه، مثلا با روزی یکساعت استفاده بجای 2 ساعت صبر! بتونم کارام رو انجام بدم، یا اینکه اگه دانلود پیش بیاد و شب بزارم 2 ساعته تموم شه نه اینکه تا صبح زور بزنه سیستم

الان پارس آنلاین هستم که یه ماهی میشه افتضاح شده، 128 محدود سرعت کلا بالای 30 نمیره، دیگه نامحدودش رو خدا میدونه چیه!!!!

میدونم که شرایط شاتل کاملا منطبق با نیاز های منه(مثلا 128 محدود سرعت 250 کیلوبایت داره، یعنی همون 2 مگ)

دیگه میخواستم برم قرار داد ببندم با شاتل که سرویسهای ضحی کیش(2020) رو دیدم، از نظر قیمت خیلی به صرفه تر از شاتله

الان 3تا سرویس ذهنم رو مشغول کرده، لطفا اگه کسی داره وضعیت شب و روز (خصوصا اول شب همون 1تا2) رو برام بگه
    256 نامحدود مخابرات (2020) 256 محدود 4 گیگ مخابرات(2020) 512 محدود 4 گیگ مخابرات(2020)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1480 معمولا مناسبتره . دیفالت 1492 هستش

سلام بچه ها توی کانفیگ مودم. MTU باید چند باشه اندیشه پورت مخابرات؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها من الان دوماهی هست که وضعیت اینترنم داغونه تو گوگل که میزنم سرچ کنه 10 دقیقه بعدش میاد تو جی میل که دیگه هیچی کلا تو باز کردن سایتا خیلی داغون شده زنگ زدم میگن مشکل سراسریه اینم که گوگل و جی میل رو باز نمیکنه به خاطر ف- ی لترینگ هستآیا راست میگن؟ بعدشم گفتم سرعت دانلود چرا پایینه گفت مثلاچنده گفتم 20 تو جواب برگشته میگه تازه بالا هم هست!!! والا دوست من تو سرکوچه همین 128 نامحدود رو داره سرعتش دوروبر 30 هم میرسه به نظرتون چی کار کنم برم یه شرکت دیگه قرارداد ببندم؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

512 نامحدود رو پرسیدم از پشتیبانی گفت رو60هست یعنی حداکثرش این سرعت هست یا امکان داره بیشترباشه...

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بچه ها من الان دوماهی هست که وضعیت اینترنم داغونه تو گوگل که میزنم سرچ کنه 10 دقیقه بعدش میاد تو جی میل که دیگه هیچی کلا تو باز کردن سایتا خیلی داغون شده زنگ زدم میگن مشکل سراسری
    من که مشکلی ندارم
    اینم که گوگل و جی میل رو باز نمیکنه به خاطر ف- ی لترینگ هستآیا راست میگن؟
    آره, بعضی از بچه ها این مشکل رو داشتن و تو سایت ها هم گفته شده بود. ولی من, نه همچین مشکلی ندارم
    بعد
    شم گفتم سرعت دانلود چرا پایینه گفت مثلاچنده گفتم 20 تو جواب برگشته میگه تازه بالا هم هست!!! والا دوست من تو سرکوچه همین 128 نامحدود رو داره سرعتش دوروبر 30 هم میرس
    سرعت منم 30 هست (128 نامحدود اندیشه مرکز 8)
    به نظرتون چی کار کنم برم یه شرکت دیگه قرارداد ببندم؟
    وقتی سرعت کسی که نزدیک شماست, با شما فرق میکنه. فکر کنم ​مشکل از چیز دیگه ای باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بله دوست عزیز روشن میشه به اندیشه هم زنگ زدم به من گفت چیکار کنم همون کارارو کردم . ولی نشد باز . برام یه چیز عجیبه که مشکلی وجود داره اینه که یک روز بعداز ثبت نام دیدم چراغ adsl روشنه . ولی چراغ ppp روشن نمیشه اونا هم میگن مودم کانفیگ نشده در صورتی که مودم رفیقمو خودم کانفیگ کردم . اونم اندیشه پورت مخابراتو داره.
    سلام مشکلو فهمیدم هنوز مخابرات منطقمون وصلش نکرده. امروز مخابرات رفتم گفتش هنوز بسته نشده. ممنون از جوابتون

میشه مگه چنین چیزی!!!
    شما میگی لینکت روشن بوده
    اونوقت مخابرات میگه وصلشض نکرده !!!
    لینک وقتی ثابت بشه یعنی کار مخابراتی انجام شده
    PPP روشن نمیشه تا وقتی که تنظیمات نرم افزاری رو انجام ندی

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میشه مگه چنین چیزی!!!
    شما میگی لینکت روشن بوده
    اونوقت مخابرات میگه وصلشض نکرده !!!
    لینک وقتی ثابت بشه یعنی کار مخابراتی انجام شده
    PPP روشن نمیشه تا وقتی که تنظیمات نرم افزاری رو انجام ندی
    اره دیگه کاریه که شده خودمم تعجب کردم. ولی رفتم مخابرات گفتش تازه همین امروز از اندیشه برامون فرستادن. ولی من نمیدونم چرا اندیشه میگفت وصله مشکلی نداره.؟!!!

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

512 نامحدود اندیشه سرعت 70-80 ولی ماشاءاله قربونش برم شارژ ماهیانه اش پول 5-6 تا ماهی سفیده

11. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •