سلام مشکلو فهمیدم هنوز مخابرات منطقمون وصلش نکرده. امروز مخابرات رفتم گفتش هنوز بسته نشده. ممنون از جوابتون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام مشکلو فهمیدم هنوز مخابرات منطقمون وصلش نکرده. امروز مخابرات رفتم گفتش هنوز بسته نشده. ممنون از جوابتون
سلام بچه ها توی کانفیگ مودم. MTU باید چند باشه اندیشه پورت مخابرات؟؟؟
بستگی به خودت داره مخابرات بگیر نامحدود . یا حجمی شبانه بزن دانلود
1480 معمولا مناسبتره . دیفالت 1492 هستش
بچه ها من الان دوماهی هست که وضعیت اینترنم داغونه تو گوگل که میزنم سرچ کنه 10 دقیقه بعدش میاد تو جی میل که دیگه هیچی کلا تو باز کردن سایتا خیلی داغون شده زنگ زدم میگن مشکل سراسریه اینم که گوگل و جی میل رو باز نمیکنه به خاطر ف- ی لترینگ هستآیا راست میگن؟ بعدشم گفتم سرعت دانلود چرا پایینه گفت مثلاچنده گفتم 20 تو جواب برگشته میگه تازه بالا هم هست!!! والا دوست من تو سرکوچه همین 128 نامحدود رو داره سرعتش دوروبر 30 هم میرسه به نظرتون چی کار کنم برم یه شرکت دیگه قرارداد ببندم؟
512 نامحدود رو پرسیدم از پشتیبانی گفت رو60هست یعنی حداکثرش این سرعت هست یا امکان داره بیشترباشه...
من که مشکلی ندارمبچه ها من الان دوماهی هست که وضعیت اینترنم داغونه تو گوگل که میزنم سرچ کنه 10 دقیقه بعدش میاد تو جی میل که دیگه هیچی کلا تو باز کردن سایتا خیلی داغون شده زنگ زدم میگن مشکل سراسری
آره, بعضی از بچه ها این مشکل رو داشتن و تو سایت ها هم گفته شده بود. ولی من, نه همچین مشکلی ندارماینم که گوگل و جی میل رو باز نمیکنه به خاطر ف- ی لترینگ هستآیا راست میگن؟
سرعت منم 30 هست (128 نامحدود اندیشه مرکز 8)بعدشم گفتم سرعت دانلود چرا پایینه گفت مثلاچنده گفتم 20 تو جواب برگشته میگه تازه بالا هم هست!!! والا دوست من تو سرکوچه همین 128 نامحدود رو داره سرعتش دوروبر 30 هم میرس
وقتی سرعت کسی که نزدیک شماست, با شما فرق میکنه. فکر کنم مشکل از چیز دیگه ای باشهبه نظرتون چی کار کنم برم یه شرکت دیگه قرارداد ببندم؟
میشه مگه چنین چیزی!!!
شما میگی لینکت روشن بوده
اونوقت مخابرات میگه وصلشض نکرده !!!
لینک وقتی ثابت بشه یعنی کار مخابراتی انجام شده
PPP روشن نمیشه تا وقتی که تنظیمات نرم افزاری رو انجام ندی
اره دیگه کاریه که شده خودمم تعجب کردم. ولی رفتم مخابرات گفتش تازه همین امروز از اندیشه برامون فرستادن. ولی من نمیدونم چرا اندیشه میگفت وصله مشکلی نداره.؟!!!
512 نامحدود اندیشه سرعت 70-80 ولی ماشاءاله قربونش برم شارژ ماهیانه اش پول 5-6 تا ماهی سفیده![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)