بچه ها شب به خیر.ما که رفتیم بخوابیم.شما همچنان بزنید تو سر و کله همدیگه.![]()
بچه ها شب به خیر.ما که رفتیم بخوابیم.شما همچنان بزنید تو سر و کله همدیگه.![]()
ای بابا امروز چقدر زود میرین تو خواب
خوب مگه من چی گفتم
میگم صبر کنیم ببینم قضیه چیه بعد تصمیم بگیریم
در مورد فایت a هم بعد نگفتی باید ببینیم
بردیا فردا حتما با سبان در مورد این شرایط جدید صحبت کن ببین میتونه این فایت a رو بده به ما ؟
اسمش و عوض میکنیم میزایم یه چیزی تو مایه هایه fight ir
چرا ؟
مگه چشه ؟![]()
من موافقم.
کلا من با همه چی موافقم.
فقط یک سوال :
شما میخواید از شر r خلاص بشید.خوب اگر بریم فایت A مشکلمون حل میشه ؟
من الان از 7/24 پیشنهاد دارم اگه ترایب نزنین فردا میرم تو این ترایب.چون میخوام ورد 12 رو جدی بگیرم و نمیخوام نوبل بشم قبلا 1روستا تو جنگ با r گرفتم و 1 روستا از دست دادم. اون روزی که روستا از دست دادم 10000 ساپورت تو اون روستا داشتم ولی همه رو این نفر دوم r کشت بعدشم به همه میل زدم ولی فقط مصطفی و بردیا کمک کردن مسلما اگه اینا 2باره حمله کنن من حداکثر 5روز میتونم مقاومت کنم برای کل روستا هام.
دقیقا
آواتوره دهل خیلی تو مخه
دهل جان آدم آواتورت و میبینه دپرس میشه
(شوخی )
برو حاجی بخواد
خوابای خوش ببینی
من الان از رییسشون قول گرفتم که به ایرانی جماعت کاری نداشته باشه.. مگر نه قید همه چیو میزنمو خودشو میترکونم.. اینا با 24/7 همه ما ها رو میگیرن.. زود تر یه فکری کنین..
از کمال خیلی میترسن.. منم کلی گزاشتم روش از شما ها گفتم.. اون فایت که هر کاری من میکردم بیخیال بود..
در ضمن تا دلتون بخواد اینا تو فایت جاسوس دارن.. من دارم تمام مکاتبات رو میبینم..
آره.. ای خدا ، اگر موفقیت امیز عمل کنیم، در واقع Clan ( تو Speed دیگه Tribe نمی گن) مون جا بیوفته تازه می فهمید TW چه حالی می ده! فقط به قول معروف باید خوردخوراکمون پای کامپیوتر باشه والا من خودم یه 150KP رو تو یک ربع که بنده خدا Inactive شده بود خوردم.
راستش رو بخوای عکس از این خوشکل تر نداشتم تو 2تا هارد 320 گیگ ساتا2 ..
اگه عکس خوشکل دارین بدین..![]()
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)