ببخشید من استقلای یا پرسپولیسی نیستم.ولی آدم و عالم میدونن مزدک استقلالیه.اين مزدك بد جوري پرسپوليسيه ها ! مس كه گل و زد كم مونده بود لخت شه بياد وسط زمين !
ببخشید من استقلای یا پرسپولیسی نیستم.ولی آدم و عالم میدونن مزدک استقلالیه.اين مزدك بد جوري پرسپوليسيه ها ! مس كه گل و زد كم مونده بود لخت شه بياد وسط زمين !
كجاي كاري امير؟ تازه ميخوام داوري ها رو هم تحليل كنم:دي
آره والا.اينقد زبونش نحس بود به محض گفتن اين جمله كه مس زمان زيادي براي جبران داره گل رو خورديم!
قربونت برم علي رضا جان.
وظيفمه برادر
به نظرم فرهاد مجيدي و جانواريو،پژمان و خسرو هم خوب بودن.
وحيد جان كلا اين مزدك آدم لوسيه!
من هم به استقلالي يا پرسپوليسي بودنش كاري ندارم.
سلام .من امروز استادیوم بودم .تماشاچیا خیلی از دست داوری ها عصبانی بودن از اول تا آخر... می دادن . امروزقربانی با کوشکی تو دفاع خوب کار کردن ... در کل بازی خوب بود .انشاالله جباری زودتر برگرده تا تیم از این هم بهتر کار کنه.
فكر نكنم ! پارسال يادتون نست پرسپوليس قهرمان شد ! نزديك بود اشك شوق بريزه ! حالا نميدونم ! هر چي دوست داره باشه !
همچنين من مريم جان.
اين بنده خدا عباسي بعد از بازي با استقلال افت تيمش شروع شد.
با اون همه مصدوم و بازيكنان رفته منتظر همچين روزي بودم.
سام علیک !!!!
طعم بازی مثل چیپس سرکه نمکی بود : دی
ولی این سیاوش اعصاب آدم را خورد کرد ! نمیدونم جنرال که میخواست اینا تعویض کنه خوب زود تر این کارا میکرد تا اینقدر ما اعصابمون خرد نشه
تبریک را هوا میکنم هر که برداشت که برداشت برنداشتین تقصیر خودتون هست!!! : دی
هوراااااااااااااااااا
فعلا
هیچ تیمی جلوی استقلال دووم نمیاره.مگه اینکه با داوری یا مرده خوری پیروز بشه.
جدای از همه این حرفها ... امروز دفاع استقلال به جز اون صحنه گل که البته بیشتر تقصیر طالبلو بود تو بقیه صحنه های عالی کار کرد. خدا کنه تو همه بازی ها اینجوری هماهنگ باشن و خوب بازی کنن.
در مورد تعطیلی لیگ جز اظهار تاسف چیکار میشه کرد. وقتی یه آدم غیرمنطقی و معذرت میخوام زبون نفهم رئیس سازمان لیگه دیگه چه انتظاری میره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)