این کارا لازم نیستاقا این مشکل 2261 با صدا و کابل hdmi to dvi چی شد اخرش
HDMI رو برای تصویر استفاده میکنی
پشت این مانیتور یه خروجی هدفونه که میتونی اسپیکر کامپیوتر رو نصب کنی بهش
البته من با PS3 امتحان کردم عالی بود .
این کارا لازم نیستاقا این مشکل 2261 با صدا و کابل hdmi to dvi چی شد اخرش
HDMI رو برای تصویر استفاده میکنی
پشت این مانیتور یه خروجی هدفونه که میتونی اسپیکر کامپیوتر رو نصب کنی بهش
البته من با PS3 امتحان کردم عالی بود .
بله متفاوت هستند.البته اگر توي پست بالايي من گفتم Xbox منظورم همون 360 بوده!!!
بله.من زياد از مانلتور سر در نميارم بهتره دوستان جواب بدن ولي من شنيدم روي TV كيفيت خيلي بهتره.
نه مشکلی نداره با gta تستم کردم الان
.............................................
فکر نکنم از 29 کوچیکتر داشته باشه
الان 32ش بدون زیر تلوزیونی و بدون باند و بدون dvd receiver
700 تومن هست تاره bluetooth هم داره میتوتی هدست بلوتوث LG رو بگیری صدای بازی رو ازش بگیری
سلام
من همين امروز xbox خريدم، الان 2ساعته دارم بازي ميكنم و دوتا چراغش روشن شده، سومين چراغ روشن بشه ميسوزه؟
سه چراغه كه ميگن همينه؟
نه بابا بیخیال اون دو تا چراغ نشون میده که دو تا دسته به ایکس باکس متصله یکی از دسته هارو خاموش کن ببین یکی از چراغا خاموش میشه تازه اون 3 چراغ قرمز هست ولی اینا سبزن تو هم اگر این تاپیکو خوندی یعد گرفتی (یعنی مادر بورد جاسپر گرفتی ) 3 روزم باهاش بازی کنی چیزیش نمیشه
سلام. نه دوست عزیز شما یا نوسان برق داشتید یا اینکه کابل برق رو بد جا زدید .سلام
من همين امروز xbox خريدم، الان 2ساعته دارم بازي ميكنم و دوتا چراغش روشن شده، سومين چراغ روشن بشه ميسوزه؟
سه چراغه كه ميگن همينه؟
راااااااااس ميگيااااااا
آره مال دسته بود، شرمنده ديگه، از بي تجربگي بود
آره مينش جاسپره، پس از كجا بفهمم در خطر سه چراغه شدن هست كه خاموشش كنم؟
فرق بين كابل HDMI 1.3 و HDMI 1.4 چيه و براي خريد كابل HDMI براي كنسول بايد به اين مشخصات هم دقت كنيم?
رفیق چراغ سبز بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راااااااااس ميگيااااااا
آره مال دسته بود، شرمنده ديگه، از بي تجربگي بود
آره مينش جاسپره، پس از كجا بفهمم در خطر سه چراغه شدن هست كه خاموشش كنم؟![]()
کنسولتو جایی بزار که تهویه مناسبی داشته باشه و زیرشم یه فاصله ای با زمین داشته باشه که هوا زیرش بره و دیگه از هیچی نترس 0منظورم از تهویه مناسب این نیست که بزاریش جلو کولر فقط داخل زیر تلوزیونی که محفظه بسته داره نزار و برو حالشو ببر احتمال سه چراغه شدن تو این شرایط تقریبا صفره ( به لطف مین جاسبر چون گرمای کمتری تولید میکنه )
مبارکت باشه من خودم یه زمانی از طرفداران pc بودم (همین یک ماه پیش ) و اصلا حاضر نبودم بدون موس بازی کنم ولی الان حاضر نیستم به pc حتی نگاه بندازم اخرین بازیرو که واسه pc گرفتم مترو هست که دیگه حتی پلمپشو باز نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)