دوستان گرفتم این یعنی چی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گرفتم این یعنی چی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این یک ساعتی که وصلم حدود 8 بار دیسکانکت شدم.
مردشورشونو ببرن معلوم نیست چه غلطی دارن میخورن!![]()
یعنی وضع نت شما فاجعه است!![]()
امروز برای من در روز هم پر از قطعی و سرعت پایین بود
خیلی نتم قطع ام میشد اما جالبه که در جدول مصرفی هیچ نشونه ای از ای پی گرفتن جدید مودم نیس جدول جوری نشون میده که انگار اینترنت وصل وصله !
جل الخالق!!!!
آقا تایم اون دیگه خیلی زیاد شده بابا از هر 4تا پینگ یکیش یا دوتاش تایم اوته
از صبح پینگ و تایم اوت بهتر شده
البته فقط یه کوچولو
Last edited by saeed871; 21-01-2015 at 12:39.
اقا دمتون گرم واقعا هم اطلاعات زیادی درباره اینترنت وشبکه دارید و هم خوب توضیح میدید.
من مشکل بازیم حل شد با کاهش پینگ شما فقط یکم این مخابرات بعضی اوقات تایم اوت میده که دیگه کاریش نمیشه کرد.
دوستان واقعا ایشون منو شرمنده خودش کرد 30 دقیقه داشت بهم توضیح میداد.
منم که چیز کمی میدونستم در این باره و به اموزش ها و گفته های ایشون عمل کردم و مشکلاتم کمتر شده.
Last edited by shahin azad; 21-01-2015 at 16:27.
یک نرم افزار درسایت 2020 گذاشتن برای همکد سازی یوزرتون در مودم من انجام دادم و همکد کردم از این به بعد یوزرتون با کد جدید است کد رو که تغییر داد باید برید دستی در مودم هم ست کنید که اینترنت وصل شه
بچه هاشما مشکلتون حل شده؟
من که روزی 30-40 بار قطعی دارم(اغراق هم نمی کنم) و شبانه هم بیشتر از 2 گیگ نمی تونم دانلود کنم!
طرحم پاییزه طلایی هستش.
زنگ زدم یارو گفت قراره درست بشه!
شرمنده--می شود بگید downstream ?یعنی چی--اگر کم یا زیاد باشد یعنی چی؟؟می شود کم یا زیاد کرد چطور؟؟کلا یک توضیحی بدهید--من مبتدی هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)