اسم این نوع اتصال pppoe هستنوع اتصال هم همونه كه به محض روشن كردن سيستم خودبخود به اينترنت وصل ميشه
پست بالا یکم واضح نیست
شما کارت شبکت رو disable و enable کردی؟
یکم واضح تر توضیح بده
اسم این نوع اتصال pppoe هستنوع اتصال هم همونه كه به محض روشن كردن سيستم خودبخود به اينترنت وصل ميشه
پست بالا یکم واضح نیست
شما کارت شبکت رو disable و enable کردی؟
یکم واضح تر توضیح بده
سلام
به دلايل نا معلوم اينترنت من قطع شد بررسي كردم ديدم كارت شبكه نصب نيست (قبل از اين نصب بود و به اينترنت وصل بودم) و كارت را كه نصب كردم و enable كردم و با اينكه كارت نصب هست به اينترنت وصل نميشم.به طور معمول وقتي به اينترنت وصل ميشيم ابتدا علامت 2 مانيتور روشن پايين سمت صفحه مياد كه بعد از چند لحظه كه علامت ميرود وصل ميشيم ولي مشكل من اينه كه اين علامت همينطور ميمونه وبه اينترنت وصل نميشم .ضمنا امكان نصب مجدد ويندوز را هم ندارم.
بله درست وارد می کنم ولی سیو نمیشه و ارور میده!شما vpi و vci رو درست می زنید؟
از چه شرکتی سرویس دارید؟
به پشتیبانی گفتید؟
از پارس آنلاین ای دی اس ال دارم.پشتیبانی هم چیزی نمی دونه میگه باید بشه!
من الان یه کاکشن broadband درست کردم و از اون طریق وصل شدم اما چرغ اینترنت مودم همچنان خاموشه و کانکشنی که درست کردم هم هر از چند گاهی قطع میشه.به علاوه دیگه با موبایل نمیتونم وصل بشم.
چه اروری میده؟
مشکل از همون آتتی ویروس نیست؟
ببینید از broadband که وصل بشید چراغ اینترنت روشن نمیشه
درباره ی ارور یکم بیشتر توضیح بدید
Last edited by Armin.Computer; 22-05-2013 at 20:39.
سلام
آنتي ويروس رو كه حذف كردم.
مشکل فایروال نداری؟
سلام خدمت دوستان
ببخشید دوستان ، من اینترنتم زیاد قطع و وصل میشه ، یک بار تنظیماتش صفر شد و تقریبا از اون موقعه تا حالا شدت گرفته . من تیک چند گزینه رو تویه تنظیمات زدم ، نمی دونم درست زدم یا که خیر ،لطفا راهنمایی کنید ( اینترنتم ، بدون کانکشن و کنفیگ مودمی می باشد)باتشکر
سلام
متوجه نميشم.
آقایون بنده هم یک مشکل دیگه دارم
اینکه
مودمم اینترنت دارهه و وایرلسم هم روشنه
اما وقتی با وایرلس کانکت میشم بعد چند ثانیه مودم غیر فعال میشه !!!!
مشکل از کجاست
بعد غیرفعال شده فقط چراغ مودم با وای فای روشن میمونه اما گوشی وای فای رو قطع میکنه تا خاموش روشن هم نکنم پیداش نمیکنه
مشکل چیه توروخدا راهنمایی کنید بدجور اعصابم خورد کرده
ممنون@
هم اکنون 95 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 95 مهمان)