سلام
من بازی Call Of Duty 4 رو نصب می کنم بازی هم اجرا میشه فقط قسمت multiplayer نمیاد و همچین اروری میده چه کار کنم؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من بازی Call Of Duty 4 رو نصب می کنم بازی هم اجرا میشه فقط قسمت multiplayer نمیاد و همچین اروری میده چه کار کنم؟؟
سلام
سلام.دوستان من وقتی میخوام برم تو بازی BULLETSTORM این ارورو میده:
![]()
ممنون میشم راهنماییم کنید.
مرسی
آقا سلام من سي دي اين بازي call of duty world at war رو تازه گرفتم نصب كردم اما هر بار كه ميخوام اجراش كنم بازي رو اين پيغام رو ميده :
بعد وقتي هم no رو ميزنم كلي طول ميكشه تا بياد تو بازي شايد تقريباً 45 دقيق زمان ميبره تا بازي رو لود كنه اما وقتي لود ميكنه بدون هيچ مشكلي بازي ميكنم اما وقتي يه مرحله رو تموم ميكنم ديگه لود نميكنه
ميخواستم ببينم ايراد از كامپيوتره منه يا از دي وي دي هست كه خريدم؟
مشخصات سيستمم اينه :
گرافيك اگيگ 9400gt geforce
رم 1 گيگ
سي پي يو سلرون 3.06
سلام دوستان ؛
من بازی Warhammer 40,000 Dawn of War 2 - Retribution نصب کردم
اما نیاز به crack داره لطفاً کمک کنید . . .
Last edited by matrix2015; 24-07-2011 at 12:35.
با سلام
دوستان خسته نباشید من بازی grand ages rome نصب کردم می خواستم شبکه بازی کنم اما سریال نامبر برای بخش شبکه می خوام
ممنون می شوم سریال نامبر برای شبکه شدن این بازی را در اختیار من قرار بدهید
منتظر هستم
با تشکر
با عرض خسته نباشید
انگار بد موقع مزاحم شدم سرتون خیلی شلوغه
یک چندتا مشکل داشتم میدوارم وقت کنید بهشون جواب بدید و در این مورد ممنونتون میشم
من وقتی بازی Mercenaries 2 World In Flames رو اجرا میکنم صفحه ای که میگه کلید Spaceرو بزنید هر چی این کلید رو میزنم وارد منو اصلی نمیشه پدر من صفحه کلید و این کلید در اومد اما انگار نه انگار فکر کردم کلید خرابه رو یک صفحه کلید دیگه امتحان کردم فرقی نکرد
مشکل بعدی من با بازی Medal of Honor AirBorneاین بازی که اصلا بعد از وارد کردن سریال نامبر و نصب انویدیا فیزیک یک پنجره داس سریع باز و بسته میشه و دیگه چیزی نمیاد
و اخرین زحمت بنده باشما عزیزان بازی capsizedهستش این اصلا اجرا نمیشه تا میزنم dont sendرو میده
بهتون پیشا پیش دست درد نکنی میگم و امیدوارم همیشه سربلند باشید
سلام
من توبازی Batman arkham مشکل دارم
همینکه بازیرو اجرا میکنم ارور stop working میده.حتی تو بازی هم نمیره.
WIndows:7 ultimate 64bit
ویندوزت 32 بیتیه یا نه ؟
در ضمن احتمالا مشکل از کزکته .
سری های COD همیشه این ارور رو میده . وقتی سیستمت رو ضعیف تشخیص بده یا توی اجرای بازی مشکلی پیش بیاد این ارور رو میده و میگه که تنظیمات رو حالت safe بیاره یا نه . اگه بگی yes خودش تنظیمات بهینه واسه بازی رو جایگزین تنظیمات خودت میکنه . yes رو یه امتحان بکن فکر کنم مشکل لودینگش درست شه .
بله.32 هست.ویندوزت 32 بیتیه یا نه ؟
در ضمن احتمالا مشکل از کزکته .
والا من که نمیدونم دیگه چی کار کنم.هر کرکی بگید زدم. هر کاری کردم.نشد....
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)