سلام
اقا این مشکل 2261 با صدا و کابل hdmi to dvi چی شد اخرش
سلام
اقا این مشکل 2261 با صدا و کابل hdmi to dvi چی شد اخرش
خوب اون نوع دی وی دیش free بوده دوست عزیز
خوب واسه همینم کم و محدود تولید میشن.
اگه میخواستن که قیمت این ها رو مثل خرید جداشون بزنن که دیگه زحمت نمیدادن به خودشون تا این پک ها رو تولید کنن.
این ها یک نوع شیوه برای جذب مشتری بیشتر هست .
متوجه این قسمت حرفتون نشدم .این وسط پول هارد کجا میره؟یعنی 100-105 تبدیل میشه به 40-50 تومن و بازی این وسط میشه مجانی؟؟؟
من گفتم که تفاوت قیمت هارد 120 با 250 بین 100 تا 105 هزار تومان هست یعنی هارد 250 توی این حدود از هارد 120 گرون ترهست.
تا اونجایی که من میدونم همونطور که دوستمون گفتن ، فقط بازی های ریجن فری هست که یعنی به هر دستگاهی میخوره وگرنه خود دستگاه ریجن فری نداره و به نظرم بهترین ریجن هم PAL هست.
تا اونجای که اطلاع دارم باید درایور دستگاه رو جدا کنید و به به کامپیوتر وصل کنید و با یکسری از همون نرم افزار هایی که فریمور دستگاه رو عوض میکنن ، میشه فهمید که ورژن فریمور دستگاه چیه(از پگرید فریمور راحت تر هست )
سلام دوستان
من میخوام xbox بگیرم ولی هیچی ازش سر در نمیآورم
میخواستم بگم اگه میشه یه توضیحی مختصر درباره ی قیمت و مدل های اون بدید مثلا arcade با elite فرقش چیه ؟ ایا مدل های دیگه ای هم داره؟ کدومش بهتره؟
حتما باید با هاردش بگیریم یا نه میشه بدون هارد بگیریم و به جاش از یه فلش مموری استفاده کنیم ؟![]()
این مدل 2009 یا 2008 یا 2010 چیه ؟
با تشکر از همه
![]()
Last edited by imi imi; 29-05-2010 at 17:41.
سلام.
اول از همه قيمت ها:
Xbox 360 آركيد با برد جاسپر و آخرين آپديت ها:240-250
Xbox 360 اليت با برد جاسپر و آخرين آپديت ها:330-345
تفاوت هاي اين 2 مدل:
مهمترين تفاوتش اينه كه اليت يك هارد 120 گيگ همراهش هست ولي آركيد هارد نداره.اليت به رنگ مشكي هست و آركيد سفيد.يه مدل هم بود به نام Premium كه ديگه توليد نيمشه.
ميشه بدون هارد هم گرفت(يعني آركيد و فكر نكنم اليت بدون هارد جايي بفروشن ) ولي مثل اينكه وقتي با ديسك بازي رو اجرا ميكنيم فشار بيشتري به كنسول مياد
و بهتره از روي هارد بازي ها رو انجام بديم.
با آخرين آپديت Xbox 360 شما ميتونيد تا 2 عدد فلش مموري رو به كنسول وصل كنيد البته اينم بگم كه Xbox 360 اين فلش مموري ها را تا سقف 16 گيگ ساپورت ميكنه و ميتونيد روي هر كدوم از فلش ها 2 تا بازي نصب كنيد.
2008-2009-2010 هم سال ساخت كنسول هست همونطور كه معلومه و كنسول هاي 2008 به بعد فكر كنم با برد جاسپر هستند.
موفق باشد.![]()
Last edited by Leon-117; 29-05-2010 at 18:30.
شما با روش زير مي توانيد تشخيص دهيد كه LT روي سيستم نصب هست يا نه! ولي آيا ا.ا نصبه نه!
لازم به ذكر است اين آموزش توسط دوست عزيزم امين جان درست شده.
راهنمايي==> به جاي --------- از بازيسنتر استفاده شود!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال:من اگه فقط بخوام ازXbox Live دانلود كنم(بازي يا تريلر) و بازي ها رو آنلاين انجام ندم بازم احتمال بن شدنم وجود خواهد داشت؟
من توي فروم همسايه خوندم گفته بودن Play and Charge kit بهتره!من به كلي گيج شدم چي بگيرم.شارژر يا Play and charge kit؟
1- بله احتمال بن شدن هست و اگه کنسولت کپی خوره کلا بیخیال شو که به ریسکش نمی ارزه
2- شما یه شارژر بگیر خیلی بهتره من نشنیدم کسی Play and Charge kit رو تائید کنه من الان حدودا 20 روزه دارم بازی میکنم هنوز باتری خالی نشده پس چرا آدم پول اضافی بده همون شارژر خیلیبهتره البته این نظر منه با احترام به نظر دیگران
Last edited by adook; 29-05-2010 at 18:56.
1 -بله
رعات نکرده باشی قبل از اتصال و flag شده باشی بعد از اتصال بلافاصله بن میکنه
2 - اگه میخوای باتری شارژی بگیری همون play and charge kit بهتره
گرچه من خودم از باتری duracell استفاده میکنم
ببخشید این xbox 360 با xbox یکی هستند یا فرق میکنن ؟
راستی آرکید یه دونه دسته ی بی سیم داره دیگه درسته؟
روی مانیتور samsung 20500 با کابل vga میتونم بازی ها رو راحت و با کیفیت اجرا کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)