لعنت به مخابرات پس
لعنت به مخابرات پس
دوستان یوزر و پس تو مودم چی باید یزتم ؟ همین الان مخابرات خطمو وصل کرد ولی تلفن خونه قطع شده نمی تونم با های وب تماس بگیرم .
با گوشی چه شماره رو باید بگیرم ؟ 021 1565 کار نمی کنه سریع جپاب بدین لطفا خیلی سریع
یه قطعیه چند دقیقه ایی هست. وصل میشه بوق خطتتون تا جند دقیقه.
داداش امروز تماس گرفتم و خیلی جدی باهاشون صحبت کردم و گفتش گوشی دستتون باشه فکر کنم با ناظر صحبت میکرد. حدودا بعد 2 دقیقه گفت فعلا نهایت سرعتی که میشه توی مراکز شهریار داد همین 4 مگ هست. گفتم یعنی افزایش داده نمیشه؟؟ گفت فعلا که خبری نیومده.
من 20روز دیگه سرویس دارم اگه تا اون موقع ردیف بشه که هیچ نشد هم جمع آوری میزنم. نت خود مخابرات این مشکل رو نداره.
حداقل 8 مگ نکردن آدم اذیت نشه. آخه 4 مگ :|
خط منو 10 مگ اپ کردن snr شده 6 البته رو downsrean نه upsream
شاید قطعی به خاطر snr باشه الان ای پی داره مودمم ولی هیچی باز نمی کنه .
با موبایل چجوری پشتیبانی رو بگیرم ؟
اسمس فعالسازی رانژه برات اومده؟؟
اگر اومده با شماره موبایلی که تو پنل ثبت کردی 0211565 رو بگیر بگو اسمس اومده ولی خطم بوق نداره و روی 10 مگه و اینا و مشکلاتتو بگو اوکی میکنن.
نه زده ارسال نامه فقط اما خط اپ شده چراغ اینترنت روشنه فک کنم هنوز تایید نکردن یه صحفه باز کردم گفت برید تو پنل خط تون رو فعال کنید تو چت هم که رست ج نمیدن احمقا بهش میگم بزنگ میگه نمیشه
فقط میتونم سایت خودشون رو باز کنم سایتای دیگه نه
با موبایل اصلا نمیگیره خودت بگیر ببین میتونی بگیری خط خونه هم که قطعه
p.hiweb.ir رو باز کن.
تا جایی که یادمه اسمس برام اومد تماس گرفتم خطم رو up کرد بعد گفت برای فعالسازی p.hiweb.ir رو باز کن باز کردم پینگم اومد و سرویس وصل شد.
021-29400
یا
021-29400000
اینارو از موبایل میتونی بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)