به نظرتون باتری لیتیومی بهتره یا قلمی آلکالاین؟
به نظرتون باتری لیتیومی بهتره یا قلمی آلکالاین؟
دوستان راهنمایی کنید لطفا
باطری لیتیومی هم عمر بهتری داره و هم اینکه بارها قابل شارژ است.
سلام
والا از بازار مشهد هیچ اطلاعآتی در دست نیست!چرا به سایتهای معتبر مثل digikala سر نمیزنید ?
چون تا الان چیزی را بصورت سخت افزار ار اینترنت نخریدم نرم افزار بوده و سخت افزار خیر
بیشتر راهنمایی کنید
برای بودجه تا حدود یک وسیصد چه دوربینی رو پیشنهاد می کنید ترجیحا شبهdslrیا اولترازوم باشه
سلام
Fz150 پانسونیک (چون قیمتها افت جرده شاید به بودجتون بخوره)
,بعد از اون canon sx50 وNikon p520 هست که هردو شو digikala پیشنهاد شگفت انگیز زده ,فرقشوتم اینه که sx50 فرمت raw داره یعتی عکس خام هم بهتون میده که اگر اهل ویرایش عکس هستید بهتره و مزیت های نیکوت هم اینه که جدیدتره و کیفیت LCD و .. بالاتره ولی کیفیت عکسشون یکیه+در کل دوربینهای زوم عملکرد خوبی در شب و محیطهای کم نور ندارند .شما با یه کم افزایش بودجه میتونید دوربین حرفه ای بگیرید .
در هر صورت اگر به زوم تمایل بیشتری دارید fz150 از همه نظر بالاتر از اینهاست.
Last edited by m0fidi; 25-07-2013 at 14:58.
درود...
ممنون از جواب شما
یک چیزی این ساخت چین بودن و مالزی و ژابن فرقی داره واقعا یا نه؟ جنس و عمر و ...؟
تو وسایل دیگه چین باشه حرفی نیست نمیگم بده ولی نکه تو دیجیکالا نقدش خوندم که ژابنه شک کردم دیجیکالا هم نقدش بدرد نمیخوره ها الکی و چرت هست![]()
شخصا ترجیح میدم چینی نباشه ولی دیگه انتخاب دست من و شما نیست چون همه جا جنس چینی پر شده.البته با دورببن چینی هم کار کردم و هیچ مشکلی نداشت چون در واقع اون برند معروف به چین نمایندگی داده و نباید فرقی بکنه در هر صورت یه شرکتی مثل canon نمیاد بخاطر کاهش هزینه کارگر اعتبارش رو خراب کنه!
سلام دوستان نظرتون در مورد Canon sx280hs چیه ؟
من انتظاراتم یه دوربین با کیفیت عکس خوب بخصوص در شب هست ، تو رنج قیمت sx280 مدل بهتری پیدا نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)