سلام
هنوز خدمت همون 21 ماه هست و فعلا هیج تغییری نکرده. داشتن هرگونه مدرک تحصیلی هیچی از خدمت کم نمیکنه مثلا لیسانس قبلا یک ماه کم میشد که سال 91 این قانون لغو شد.
سلام
هنوز خدمت همون 21 ماه هست و فعلا هیج تغییری نکرده. داشتن هرگونه مدرک تحصیلی هیچی از خدمت کم نمیکنه مثلا لیسانس قبلا یک ماه کم میشد که سال 91 این قانون لغو شد.
سلام
همونطوری که دوستمون گفت جواب هر دو خیر است ولی هیچ تضمینی نیست که اینا شب بخوابن و صبح پاشن نگن شد 24 ماه
اگر کسی بهتون تونست تضمین بده، به حرفش گوش بدید وگرنه اگر فرصت خدمت دارید و معاف نمیشید، هر چه زودتر اقدام کنید
سلام قانون کسری خدمت جبهه بداشته شده یعنی اینجوری بهت بگم تمام کسری ها لغو شدن به جز دو مورد یکی سابقه بسیج و یکی هم انجام پروژه های صنایع دفاع. اگر پدرتون 30ماه سابقه جبهه داشت معاف میشدی اما اگه یه روزهم کمتر باشه کسری هم نمیدن. جای خدمت هم بستگی داره تو سپاه ، ارتش یا نیرو انتظامی باشی مثلا سپاه خودش پذیرش میکنه میتونی بری یه شهر دور خودتو پذیرش کنی(البته اگه سابقه بسیج یا آشنا داری اقدام کن) تو نیرو انتظامی و ارتش هم واسه تقسیم کردن میتونی بپرسی که میشه درخواست داد که را دور باشه یا نه.
آقا، حین خدمت میتونی گوشی موبایل با خودت ببری؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
سلام کد اعزامی های 1/2/92 خورده من رفتم +10 گرفتم وقتی هم اومدم خونه پست اورده بود دم خونه افتادم نیروی انتظامی مالک اشتر اراک!!
کسی اونجا بوده؟ چجور جاییه؟ شنیدم جای افتضاحیه؟؟؟؟؟؟؟
سلام آرش جان , کدا اومدش پس .استرس گرفتم
اینجور که من تو تاپیک ها خوندم بهترین پادگان نیرو انتظامیه
ممنون از اطلاع رسانی تون
پس اگه من فردا برم پلیس +10 برای اعزام به خدمت درخواست بدم دیگه به هیچ عنوان برای برج 2 که نمی افته ؟
آخه بعضیا میگن باید بعد15ام بری درخواست بدی وگرنه تاریخ اعزامت اردیبهشت میخوره
سلام آخه این نظام وظیفه که قانون درست و حسابی نداره میبینی یکی میوفته چهار ماه بعد یکی باید هفته دیگه اعزام بشه/ ولی تا اون حدی که من میدونم شما غیرممکنه بیوفتید اعزامی برج2/ چون هرکی امسال پست کرده افتاده برج 4 شما اگه شانس بیارید شایدم افتادید برج 6!!
بردن موبایل- فلش- دوربین- MP3 و اینجور وسایل ممنوعه و اگه گیر بیفتین اذیتت میکنن به خصوص برای فلش اما اگه اوضاع پادگانی که هستی زیاد بد نیست و خیلی سخت گیری نمیکنن میتونی با احتیاط گوشی هم با خودت ببری![]()
دوستان منم رفتم برگه سفیدم رو +10 گرفتم
مرکز آموزش رو زده: سپاه - آموزشگاه شهید مدرس کرج
کسی اونجا بوده؟ یا اطلاعی داره کسی از اونجا؟
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)