چرا!!
سرویس های قبوض به شرطی شبانه دارن که یا 6 ماهه باشن یا 1 ساله
و همه سرویس های نقدی هم دارای شبانه هستن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا!!
سرویس های قبوض به شرطی شبانه دارن که یا 6 ماهه باشن یا 1 ساله
و همه سرویس های نقدی هم دارای شبانه هستن![]()
ولی اینجور که بوش میاد و اینا زور میزنن قرارداد یک ساله ببندن انگار خبرای خوشی قراره بشنویم.یه هو دیدین یه 8 مگ نامحدود با پینگ 20 با لندن دادن ماهانه 10 تومن(آرزو بر جوانان عیب نیست
)
آره پهنای باند ها قراره برن بالا ولی به همه ی سرویسا تاثیر میزاره!
یعنی احتمالش هست این سرعت شبانه هم درست بشه؟
به نظر دوستان با ادامه طرح ارائه سرویس 100 تومنی ( اولترا ) به 50 تومن ( جشنواره با احتساب 10 گیگ حجم اضافی ) شرایط بهتر میشه یا بدتر؟
اصلا این افراد رده بالای همارا و مخابرات مخشون عیب کرده که نمی دونن طرحی که همه چی رو به گند کشیده همین طرح جشنواره ست! پس چرا قبل از تابستون امسال که این طرح شروع شده کسی از لیمیت و اینا تو مخابرات حرفی نمی زد؟
یه مورد دیگه، اونم اینکه ماکس هم واسه پاییز شرایط ویژه داره که واسه خرید بالای 300 تومن مودم وایرلس و 150 تومن نصف مبلغ مودم میده. ولی یه چیزش جالبه اونم اینکه طرح رو گذاشته ولی نیومده خود تعرفه ها رو انگولک کنه ( چه یکساله بخرید چه 50 ساله ) که کاربرو بریزه تو سیستم بعد نتونه جوابگو باشه!
البته شاید دوستان بگن که شما چرا ناراحتی که قیمت سرویس ها رو میارن پایین؟ علتش اینه که هر شرکتی که بدون فکر و فقط واسه جمع کردن مشتری دست به هر کاری بزنه، هر روز کیفیت سرویسش نسبت به روز قبل میاد پایین!
سرعتا بره بالا اونم به نسبت میره بالا!
ولی در کل سرعت شبانه فیکس و بستس!
بچه ها از این اپراتور چهارم { ایرانیان نت } چه خبر یکی از دوستان از غرفشون تو تلکام تهران بازدید داشته و اظهار داشت که این اپراتور مختص پهنای باند مبتنی بر فیبر نوری استو قراره طی یکسال آینده با فیبر نوری اینترنت پر سرعت واقعی و ... عرضه کنه اونوقته که حال دوستان مخابرات پرسیده میشه با این تعرفه هاشون
![]()
صبا نت خودش عالیه ولی شب سرعتش بترکونه برا 2 مگ میشه 250
البته این اطلاعات من مال اون زمانی بود که شبانه رو کرده بود ساعت 1 !!! بعد که دیدن گندش در اومده کردن 2 به بعد![]()
حسین یکی از دوستام تو تبریز میگه من 128 نامحدود دارم ماهی 26 تومن میدم سرعت دانلودم 200 - 300 هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)