اگه بخوام 100 تومن بودجه رو پایینتر بیارم 100 تومن رو هم از پخش کم کنم چی بگیرم پخش؟به نظر من پخش رو 7056 بگیرید 530 تومن.با 270 بقیه هم spg-69c3 آلپاین براتون میگیرم.نیاز به آمپلیفایر هم ندارید.
اگه بخوام 100 تومن بودجه رو پایینتر بیارم 100 تومن رو هم از پخش کم کنم چی بگیرم پخش؟به نظر من پخش رو 7056 بگیرید 530 تومن.با 270 بقیه هم spg-69c3 آلپاین براتون میگیرم.نیاز به آمپلیفایر هم ندارید.
سلام دوست من ، با اجازه دوستان
1073 واسه خودش غولیه من الان خودم با 8019 و یه آمپ کنوود 7205 دارم استفاده می کنم البته ماشین 111 هستش انصافا آدم رو دیونه می کنه .
آمپ ها رویه ولتاژ فکر کنم 4/14 ولت هستش که خروجیه کامل دارن و می تونن rms دقیق رو بهتون بدن نه با این ماشینهای ما و باطری هاشون که خیلی هنر کنه 8/11 ولت نهایتن همون 12 ولت برق رو به آمپ برسونه .
اگه قرار به سوختن بود تا الان 1073 من باید می سوخت چون آمپ کنوود 7205 یه آمپ 2کاناله با خروجی 170 rms هستش (با تشکر از استاد حمید جبلی به خاطره راهنمایشون به من برای درایو ها)
علاقه مندی خاصی ندارم بیشتر پاپ های وطنی گوش میدم.
بودجه ام برای ساب و آمپ 1 و تیوتر 1 تومان.
سلام دوستان... امروز امپ Helix spxl 1000 competition به دستم رسيد. دست اقا حميد درد نكنه زحمت كشيد برام تهيه كرد. هنوز نصب نكردم ولي خيالم كاملا راحته كه بهترين امپ رو خريدم به نسبت بودجم. چنتا عكس ميدارم. بقيه عكسا و review فردا.
جعبه چوبيش با روان ادم بازي ميكنه!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوستان ی سوال جالب ،
این باندهایی که rms بالایی دارن واقعی هستند؟ مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه واقعی هستن با چه آمپی درایو میشن ؟ نظرتون در مورد این کنوود چیه ؟ قیمت 200 تومن
و باند های پایونیر با پسوند اس چه فرقی با سری آر دارن ؟ pioneer 6994 R ----- pioneer 6994 S
مرسی....
Last edited by hossein.asghari; 06-05-2014 at 15:37.
سلام ممنون پس فعلا همین 2نا رو میگیرم.آقا من چجوری میتونم از شما بگیرم؟ اگه آدرس مغازه هست برام بفرستین.و اینکه کجا باید ببرم نصب کنن؟؟ شما خودتون نصب هم میکنین؟؟؟ اگه بگید هزینه نصبش روی پراید چقد میشه خیلی ممنون میشم.مرسی.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
عزیز والا من تست کردم وقتی ماشین روشنه روی 14.6 ولتاژ میده وقتی هم خاموش روی 13.5 که اگه زیر دوازده بیاد باتری میخابه و ماشین روشن نمیشه حالا دیگه سوختن یا نسوختن تیوتراش دیگه بستگی به دقت توی تنظیم گین داره یکم بی دقتی کنن نابودشون میکنه آمپ وگرنه ووفر این باند مث چاه میمونه هر چی بریزی توش بازم قبول میکنه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
مرسی داداش میشه بگی کجا دادی واست سیستمتو نصب کردن؟
سلام
گین رو کامل باز کردی که اگر گذاشتی روی 0.2 ولت؟!
سیم اسپیکر رو خیر هرگز به هم متصل نکنید. ICپخشها قابلیت بریج رو ندارن.
چه قطعاتی دارید؟نام برندها رو کامل تو pmبفرمائید.شمارتون رو هم بنویسید.
140 آلپاین.
1 میلیون برای تیوتر؟!!!!میشه توضیح بدید؟
ماشینتون چی بود؟
اغلب توان RMS که برای اسپیکرها اعلام میشه تا 80% برندها واقعی عست. ولی برخی برندها مثل راکفورد استاندارد CEA 2031 که مخصوص اسپیکرها هست رو هم دریافت کردند.برای درایو اسپیکرها باید توان آمپلیفایر با توان اسپیکرها (RMS) برابر باشه ولی این زمانی صادق هست که برق ما افت نداشته باشه. لذا با توجه به این موضوع که تقریبا همه ماشینها افت ولتاژ درشون هست بهتره کمی توان آمپ بیشتر باشه تا کاملا اسپکر رو تغذیه کنه.
دوست عزیز من که خودم فروشنده و مغازه ندارم. ولی براتون تهیه میکنم.نصاب هم خدمتتون معرفی میکنم. pmمیدم خدمتتون.
ممنون از جوابت .
حالا برای این کنوود چه آمپلی پیشنهاد میدین ؟ kenwood X693
این باند خوبیه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
130 وات rms داره
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)