تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1486 از 2365 اولاول ... 4869861386143614761482148314841485148614871488148914901496153615861986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,851 به 14,860 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظر من پخش رو 7056 بگیرید 530 تومن.با 270 بقیه هم spg-69c3 آلپاین براتون میگیرم.نیاز به آمپلیفایر هم ندارید.
    اگه بخوام 100 تومن بودجه رو پایینتر بیارم 100 تومن رو هم از پخش کم کنم چی بگیرم پخش؟

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام خسته نباشید.
    آمپ 6604 پایونیر واسه dls1073 مناسبه؟
    با توجه به این که 2 تا 180 واتrmsمیده باعت نمیشه اسپیکر بسوزه؟

سلام دوست من ، با اجازه دوستان
    1073 واسه خودش غولیه من الان خودم با 8019 و یه آمپ کنوود 7205 دارم استفاده می کنم البته ماشین 111 هستش انصافا آدم رو دیونه می کنه .
    آمپ ها رویه ولتاژ فکر کنم 4/14 ولت هستش که خروجیه کامل دارن و می تونن rms دقیق رو بهتون بدن نه با این ماشینهای ما و باطری هاشون که خیلی هنر کنه 8/11 ولت نهایتن همون 12 ولت برق رو به آمپ برسونه .
    اگه قرار به سوختن بود تا الان 1073 من باید می سوخت چون آمپ کنوود 7205 یه آمپ 2کاناله با خروجی 170 rms هستش (با تشکر از استاد حمید جبلی به خاطره راهنمایشون به من برای درایو ها)

3. این کاربر از nemesis_22044 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام
    یه سری ساب ووفر هست که طراحی شدن برای مصارف Free Airمثل گلیدن rs free airولی همین ساب رو من براش باکس سیلد طراحی کردم به مراتب کیفیت بیس بیشتر شده.محل نصب تیوتر اگر کامپوننت باشه میتونه
    1-نزدیک محل نصب ووفر باشه
    2-پشت قاب آیینه ها باشه
    3-رو داشبورد نصب بشه
    بودجه برای ساب و آمپ 1تومن؟بیشتر اهل چه سبک موزیک هستید؟اگر اهل Low Bassهستید سابهای 15اینچ کاملا مناسب هست.در غیر اینصورت 12یا10اینچ بر اساس نوع ماشین میتونند مناسب باشن.
    علاقه مندی خاصی ندارم بیشتر پاپ های وطنی گوش میدم.
    بودجه ام برای ساب و آمپ 1 و تیوتر 1 تومان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان... امروز امپ Helix spxl 1000 competition به دستم رسيد. دست اقا حميد درد نكنه زحمت كشيد برام تهيه كرد. هنوز نصب نكردم ولي خيالم كاملا راحته كه بهترين امپ رو خريدم به نسبت بودجم. چنتا عكس ميدارم. بقيه عكسا و review فردا.
    جعبه چوبيش با روان ادم بازي ميكنه!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

6. 7 کاربر از arash2804 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان ی سوال جالب ،

این باندهایی که rms بالایی دارن واقعی هستند؟ مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه واقعی هستن با چه آمپی درایو میشن ؟ نظرتون در مورد این کنوود چیه ؟ قیمت 200 تومن
    و باند های پایونیر با پسوند اس چه فرقی با سری آر دارن ؟ pioneer 6994 R ----- pioneer 6994 S
    مرسی....
    Last edited by hossein.asghari; 06-05-2014 at 15:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اسپیکر رو شرکت 15روز دیگه میاره الان موجود ندارن.7056هست 530.اگر مایل باشید میتونم هر دورو براتون تهیه کنم.
    در مورد اینکه ممکنه توولومهای بالا دیستورت بشه صدا این امکان هست.ولی میتوتید فعلا هزینه برای آمپ نکنید مستقیم استفاده کنید اگر دیدید کیفیت خراب میشه بعدا آمپ تهیه نمایید.
    سلام ممنون پس فعلا همین 2نا رو میگیرم.آقا من چجوری میتونم از شما بگیرم؟ اگه آدرس مغازه هست برام بفرستین.و اینکه کجا باید ببرم نصب کنن؟؟ شما خودتون نصب هم میکنین؟؟؟ اگه بگید هزینه نصبش روی پراید چقد میشه خیلی ممنون میشم.مرسی.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

1073 واسه خودش غولیه من الان خودم با 8019 و یه آمپ کنوود 7205 دارم استفاده می کنم البته ماشین 111 هستش انصافا آدم رو دیونه می کنه .
    آمپ ها رویه ولتاژ فکر کنم 4/14 ولت هستش که خروجیه کامل دارن و می تونن rms دقیق رو بهتون بدن نه با این ماشینهای ما و باطری هاشون که خیلی هنر کنه 8/11 ولت نهایتن همون 12 ولت برق رو به آمپ برسونه .
    اگه قرار به سوختن بود تا الان 1073 من باید می سوخت چون آمپ کنوود 7205 یه آمپ 2کاناله با خروجی 170 rms هستش (با تشکر از استاد حمید جبلی به خاطره راهنمایشون به من برای درایو ها)
    عزیز والا من تست کردم وقتی ماشین روشنه روی 14.6 ولتاژ میده وقتی هم خاموش روی 13.5 که اگه زیر دوازده بیاد باتری میخابه و ماشین روشن نمیشه حالا دیگه سوختن یا نسوختن تیوتراش دیگه بستگی به دقت توی تنظیم گین داره یکم بی دقتی کنن نابودشون میکنه آمپ وگرنه ووفر این باند مث چاه میمونه هر چی بریزی توش بازم قبول میکنه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

10. 4 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مرسی داداش میشه بگی کجا دادی واست سیستمتو نصب کردن؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید آقا ببخشید .من امشب باکس یکی از دوستان و گرفتم تا با 526آمپ خودم تست کنم باکس کادنس 400وات آر ام اس بود صدای خیلی عالی داد ولی کامل جواب نداد گین آمپلی تاته کم کردم رو0/2 گذاشتم .
    حالا یه موضوع میمونه من اگه آمپ وصل کنم به باندام صدا دیگه دیستورشن نمیشه وکاملا صافه ولی صدای باندا اصلا قشنگ نیست حتی کوچکترین ویبره ای نداره درصورتی که بدون آمپ تا ولوم 20چنان ویبره ای داره که آدم فکر
    میکنه صدای ساب .
    آقا حمید میشه از آمپلی دوتا خروجی که داره به باندا وصل کنم یه بریج هم به ساب ببندم اتصالی نمیکنه؟؟
    اگه دوتا خروجی پخش و بهم وصل کنم دوبه دو که چهارتا 50وات بشه دوتا 100وات پخش نمیسوزه؟؟
    سلام
    گین رو کامل باز کردی که اگر گذاشتی روی 0.2 ولت؟!
    سیم اسپیکر رو خیر هرگز به هم متصل نکنید. ICپخشها قابلیت بریج رو ندارن.
    سلام حمید جان من سیستمم رو ارتقاء دادم.الان ساب و باکس و آمپلی مونوم باید بسته یشه رو سیستم.منتها خودم ابزار ندارم.نصاب خوب و منصف که برام خازن و آمپ مونو و ساب رو ببنده و سیم های منتهی به تخترو هم با سلیقه ببنده سراغ دارید؟ماشین ریو هست.ممنونم
    چه قطعاتی دارید؟نام برندها رو کامل تو pmبفرمائید.شمارتون رو هم بنویسید.
    اگه بخوام 100 تومن بودجه رو پایینتر بیارم 100 تومن رو هم از پخش کم کنم چی بگیرم پخش؟
    140 آلپاین.
    علاقه مندی خاصی ندارم بیشتر پاپ های وطنی گوش میدم.
    بودجه ام برای ساب و آمپ 1 و تیوتر 1 تومان.
    1 میلیون برای تیوتر؟!!!!میشه توضیح بدید؟
    ماشینتون چی بود؟
    دوستان ی سوال جالب ،

این باندهایی که rms بالایی دارن واقعی هستند؟ مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه واقعی هستن با چه آمپی درایو میشن ؟ نظرتون در مورد این کنوود چیه ؟ قیمت 200 تومن
    و باند های پایونیر با پسوند اس چه فرقی با سری آر دارن ؟ pioneer 6994 R ----- pioneer 6994 S
    مرسی....
    اغلب توان RMS که برای اسپیکرها اعلام میشه تا 80% برندها واقعی عست. ولی برخی برندها مثل راکفورد استاندارد CEA 2031 که مخصوص اسپیکرها هست رو هم دریافت کردند.برای درایو اسپیکرها باید توان آمپلیفایر با توان اسپیکرها (RMS) برابر باشه ولی این زمانی صادق هست که برق ما افت نداشته باشه. لذا با توجه به این موضوع که تقریبا همه ماشینها افت ولتاژ درشون هست بهتره کمی توان آمپ بیشتر باشه تا کاملا اسپکر رو تغذیه کنه.
    سلام ممنون پس فعلا همین 2نا رو میگیرم.آقا من چجوری میتونم از شما بگیرم؟ اگه آدرس مغازه هست برام بفرستین.و اینکه کجا باید ببرم نصب کنن؟؟ شما خودتون نصب هم میکنین؟؟؟ اگه بگید هزینه نصبش روی پراید چقد میشه خیلی ممنون میشم.مرسی.
    Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
    دوست عزیز من که خودم فروشنده و مغازه ندارم. ولی براتون تهیه میکنم.نصاب هم خدمتتون معرفی میکنم. pmمیدم خدمتتون.

13. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اغلب توان RMS که برای اسپیکرها اعلام میشه تا 80% برندها واقعی عست. ولی برخی برندها مثل راکفورد استاندارد CEA 2031 که مخصوص اسپیکرها هست رو هم دریافت کردند.برای درایو اسپیکرها باید توان آمپلیفایر با توان اسپیکرها (RMS) برابر باشه ولی این زمانی صادق هست که برق ما افت نداشته باشه. لذا با توجه به این موضوع که تقریبا همه ماشینها افت ولتاژ درشون هست بهتره کمی توان آمپ بیشتر باشه تا کاملا اسپکر رو تغذیه کنه.
    ممنون از جوابت .
    حالا برای این کنوود چه آمپلی پیشنهاد میدین ؟ kenwood X693
    این باند خوبیه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    130 وات rms داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •