سلام
این مدل Canon IXY 430F نقطه ضعف خاصی داره ؟
اگه مورد خاصی نداشت بگین میخوام همینو بخرم.
سلام
این مدل Canon IXY 430F نقطه ضعف خاصی داره ؟
اگه مورد خاصی نداشت بگین میخوام همینو بخرم.
Last edited by dooni; 20-07-2013 at 13:48.
بچه ها لطفا راهنمایی کنید اصلا نمیدونم چی بخرم![]()
سلام
-dpreview
-100%بهتره ,حتی ارزانترینهای حال حاضر از موبایا بهترن مگر آنکه موبایل تخصصی عکس و فیلم باشه مثل pure view نوکیا یا galaxy cameraسامسونگ
-برای ثابت گرفتن سوژه متحرک باید دوربینی بگیری که manual mode یا تنظیم دستی داشته باشه و بتونی سرعت شاتر رو تنظیم کنی .تو رنج قیمت پایین canon رو پیشنهاد میدم که به بودجه شما sx150/160 میخوره که انگار خوب از آب در نیومده سری aکنن خوبه و ارزان تر از قیمت مدنظر شماست ولی مود دستی نداره و اگه خیلی براتون اهمیت داره باید تا 800یا 1ت افزایش بودجه بدی تا بتونی سری sx240/260بگیری یا تا 1200 از سری Gکنن بگیری که فوق العادست.
پاینده باشی
درود....
اخر دوربین نگرفتم
این سوال اول به من بگید لطفا 16 مگا با 12 مگا بیکسل زیاد فرق داره ؟ ارزش داره مگابیکسل فدای زوم کنم؟ و گیر صفحه لمسی و غیر لمسیم کدوم بهتره دوام بهتر داره؟
مدل کنن 430f ixy و ixus 510 خوبه؟ مشکلی نداره؟
مموری چند گیگ بسه ؟ چه مارک و مدلیش خوبه؟ کلاس 10 یا ush اینا بود؟
بنظرتون از دیجی کالا بخرم مطمعنتره یا مغازه دارا که دوربین فروشن ؟
کنن ساخت کجا هست؟ سری ixy ixus ساختاشونم فرق داره؟
ixy 430f به من گفت ساخت japan هست راسته؟ کجای دوربین حک شده ساخت کجا هست .؟؟؟
دوستان دوربین گرفتید بلمب بود؟ روی صفحه ال سی دی دوربین برچسبی چیزی رو دوربین نبود که بگیم اکبنده استفاده شده نیست؟
چطوری اعتماد کنم که اکبنده؟
از دیجی کالا بگیرم تو شهرمون گفت نماینده دیجی بود 1 روزه میاره از نماینده میگیرم دوبینم که کوچیکه حساسه تو راه با بست ضربه چیزی نمیخوره؟
یچیزی که گیر کردم زوم هست 5x بسه یا 12x بهتره؟ بشیمون نشم زوم بالا بدرد میخوره؟
بین دوتا مدل گیر کردم ixy430f زومش 5 هست 16 مگا و فیلم 30 فرم ولی یک مدل ixus 510 بود 12 مگا زوم 12 و فیلم برداریشم 24 فرم بود لگ میندازه؟ 16 مگا با 12 مگا بیکسل زیاد فرق داره ؟ ارزش داره مگابیکسل فدای زوم کنم؟
توصیه ای ندارید که صفحه ال سی دی لمسی باشه مقاومتیه؟ باسخ تاچ لمسی دوربین خوبه یا توصیه دارید غیر لمسی باشه؟
تا 600 میخام بخرم کیفیت دوربین خوب هست تا این رنج قیمت؟ مدل 260 باور شات هم هست نمیخام بیشتر هزینه کنم بشیمون ک نمیشم؟
ببخشییییید دوستان زیاد سوال برسیدم یا چند بار برسیدم سرم شلوغه سریع تایب کردم و نشد سوالای تکراری باک کنم
ممنون خواهشا راهنمایی اخر بکنید که بخرم امروز
بچه ها یک سوال دیگه
مدل ixy 430f دیجی کالا زده 600 تومن باتریشم 600 میلی امبره
مدل ixus 240 hs زده 500 تومن فک کنم ارزون کرده باتریش 50 میلی امبره هر دو مدل یکیه تقریبا این ارزون شد بالایی نشد چرا؟
کدوم ارزش داره ؟ امکان داره چند روز دیگه 430f ارزون بشه ؟
مشکل من با صفحه لمسی هست که باتری میخوره و لمسی زود خراب بشه دیگه تمومه چی کنیم؟
صفحه لمسی که کنن میزاره خوبه کیفیتش و تاچش روانه ؟
ممنون
سلام
Canon g12 که یکی از بهترینهای کامپکت هاست 10 مگاپیکسل میباشد مسلما این به این معنی است که mp عیار سنجش نمیباشد و بیشتر در چاپ عکس در سایزهای بزرگ معنی پیدا حیکند که این کار را عز یه کامپکت نمیشه انتظار داشت. مموری 8گیگ کلاس 10 کاملا مناسبه برای کاربری شما.زوم 5لرابر برای استفاده ی خانگی کافیه .
برای مابقی سوالات حداقل به جواب پستهای خودتان یه نگاهی بندازید .
سلامت باشید.
درود....
یک مغازه گفت ساخت چین داریم سفارش امریکا و.....
بعضی ها گفت ژابن هم داریم
الان همه که حتما ژابن باشه ؟ کیفیت ژابن بیشتره؟
مدلی که میخاستم چین زده بود.
گارانتی بیمه داشت ولی در جعبه باز بود ؟ عجیبه دیگه
این مدل ixy430f خوبه؟ منظورتون اینه تو ال سی دی بزرگتر بخام ببینم عکس ها را فرقی بینه 16 مگا با 10 12 مگا نیست؟
بس من مگا کمتر با زوم بیشتر بگیرم بهتره؟
زوم خیلی بدرد میخوره تو عکس شخصی با منظره اینا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا اینم ج بدید
بست ها خوندما
مرسییییییی
سلام دوستان من دنبال شارژر برای sony DSC-HX7V و باتری اصل(اورجینال )برای کانن پاورشات ای 3300 دوستان راهنمایی کنند از کجا میتونم اینها را گیر بیارم؟
راستی من پارسال یکدونه باتری زاپاس برای این کانن گرفتم ولی در کمتر از شش ماه باتری باد کرد . حتی این اواخر دوربین پیغام میداد باتری را عوض کنید (میگفت شارژ تموم شده)در حالی که بیش ار 50درصد شارژ داشت
چون چینی بود
برای همین اینبار میخام اصلش را بگیرم بعلاوه اون شارژر سونی را
راستی در مشهد کجا میشه پیدا کرد
و همینطور قیمتها را نیز بگوید برای این دوقلم
بزرگوار ixy/ixus/elph فرقی ندارند .ixy برای فروش در ژاپن,elph ویژه فروش در آمریکا و ixus برای دیگر کشورهای آسیا و اروپا تولید و نامگذاری میشود و در عمل نباید فرقی داشته باشند حالا شما آنقدر حساسید ixy بگیرید.بله دقیقا تفاوت پیکسل رو در LCD بزرگ متوجه خواهید شد ولی اگر سایز سنسور بزرگ نباشد شما 100 پیکسل هم داشته باشی بدردت نمیخورد و این نکته رو هم بگم پیکسل زیاد در سنسور کوچک میتواند نویز ایجاد کند.
دیدی خوب پستارو نخوندی ! در مورد این دوربین نظری ندارم حالا شاید افراد با تجربه تر بیشتر بتونند کمکتون کنند ولی این دوربین ریویو سر و ته دار نداره عزیز,دل .در مورد پلمپ نبودن هم گفتم چیز عجیبی نیست و برای اطمینان به چند فروشگاه دیگر سر بزنید اگر اونه هم همینطور بودند چاره ای جز خرید ندارید!
Last edited by m0fidi; 23-07-2013 at 13:51.
دوست من،
شما هر چقدر که هزینه کنی همون مقدار آش کاست میکنند
زوم زیاد خوبه. گاهی میشه مثلا از فاصله دور از یه پرنده قشنگ عکس گرفت. اما دیگه با بودجه 600 تومن نمیشه زوم زیادی هم انتظار داشت
ضمن اینکه زوم زیاد کیفیت خروجی عکس رو پایین میاره
از هرچیزی متناسب با اون باید انتظار داشت. g1x کانن 2 تومن قیمتشه و سنسور بزرگی هم داره اما 4x بیشتر زوم نداره
روی خرید کالا هم این قدر حساس نباش
جعبه باز شدس؟ اشکال نداره! چون راحت میتونن با 2 تومن پول بیشتر برات پلمبش کنن
یه مغازه دار که منتظر نیست تا شما بری پیشش و از شما خدای ناکرده کلاهبرداری کنه
این فروشنده ها روزانه خیلی زیاد فروش دارن. شما هم یکی از کسانی هستی که داری یه دوربین 600 تومنی جعبه باز میگیری
اشکالی نداره که
دیجی کالا - آل دیجیتال - چاره - ارادو - دوربین شاپ و... همه تایید میشن برای خرید
من خودم بدون ذره ای نگرانی از همین فروشگاه ها بارها جنس خریدم و پیش مغازه دارم نرفتم
اگه شهرستان باشی از اینا بخری برات ارزون ترم میافته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)