در واقع مثل XBox live هستش و برای انلاین بازی کردن یا ثبت اچیومنتهات توی پروفایل انلاینت لازمه . البته با CD Key داشتن بازی . اگر هم CD Key ندارید باز هم باید یه پروفایل افلاین (Local) بسازید تا بشه بازیو سیو کرد . بدون اکانت نمیشه سیو کرد .
در واقع مثل XBox live هستش و برای انلاین بازی کردن یا ثبت اچیومنتهات توی پروفایل انلاینت لازمه . البته با CD Key داشتن بازی . اگر هم CD Key ندارید باز هم باید یه پروفایل افلاین (Local) بسازید تا بشه بازیو سیو کرد . بدون اکانت نمیشه سیو کرد .
OK، ممنون
من خیلی آشنایی نداشتم
اکانت رو ساختم اما حالا احتیاج به Key دارم
از کجا میتونم بدست بیارم
با سلام
من بازی روم رو نصب کردم و تو اجرا مشکلی نداره
اما وقتی میخوایم multi player بزنیم میگه accant بساز و میسازم اما اخرش درخواست سریال میکنه که متاسفانه رو جلد بازی نداده
لطفا کمک کنید
این بازی الیس در سر زمین عجایب نسخه جدیدش یه مقدار از بازی که میگذره از بازی میاد بیرون سیستم من سیستم قوایه و مشکل نداره من گرافیک بالا رم 4 گیگ و سی پی یو 8400 دارم بعضی وقتها در یه جا میاد بیرون بعد ممکن دفعه بعد یه جای دیگه از بازی بیاد بیرون
سلام و عرض ادب به دوستای خوبم
من یه مشکل داشتم تو بازی
War Leaders - Clash of Nations
وقتی میرم حالت باتل هنگ میکنه و از بازی خارج میشه و ارور پایینیرو میده
![]()
سلام
با عرض ادب و خسته نباشید به دوستای خوبم
من یه مشکلی داشتم در بازی War Leaders - Clash of Nations
که وقتی تو بازی وارد قسمت باتل میشم ارور میده و از بازی خارج میشه
ارورشم اینه:(میتونین کمکم کنین این ارور حل بشه؟)
![]()
در واقع واسه انلاین بازی کردن و یه سری چیزای دیگه cd key لازم داره
شما باید یه اکانت افلاین یا همون local بسازید . همون صفحه اول که باز میشه (دکمه home رو که میزنید) پایین صفحه گزینه اش هست .
خودم صفحه پیش واسه این CD key سوال پرسیدم کسی جواب نداد .
الان مشکل اینجاست که من نمیتونم همین اکانت آفلاین رو بسازم !
این گزینه ای که شما میگید اصلا نمیبینم
اولین صفحه ای که باز میشه دو حالت داره
یا Sign in یا Continue without Saving
اگه اولی رو بزنم به Key احتیاج داره
دومی که مشخصه وارد بازی میشه اما نمیشه سیو کرد
این بازی الیس در سر زمین عجایب نسخه جدیدش یه مقدار از بازی که میگذره از بازی میاد بیرون سیستم من سیستم قوایه و مشکل نداره من گرافیک بالا رم 4 گیگ و سی پی یو 8400 دارم بعضی وقتها در یه جا میاد بیرون بعد ممکن دفعه بعد یه جای دیگه از بازی بیاد بیرون
سلام
من بازی Virtua Tennis 4 رو دانلود کردم و نصب کردم ولی بعد از نصب این پیغام رو میده
کرک هم داخل بازی نبود
ضمنا سریال هم داخل بازی بود ولی از من سریال نخواست
کسی میتونه کمک کنه ؟
بعد از نصب هم ویندوز لایو میاد که وقتی لانچ رو میزنم پنجره بسته میشه![]()
Last edited by Mehdi.ss; 22-07-2011 at 19:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)