تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1485 از 1547 اولاول ... 48598513851435147514811482148314841485148614871488148914951535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,841 به 14,850 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پهنای باند شرکت شاتل بسیار کاهش یافته و نوسان زیادی داره و شرکت اظهار می کنه که این موضوع خارج از اختیار شرکت است.
    آیا کسی که اتصال اینترنت شرکت دیگری را داره این موضوع را تایید می کنه؟
    من گمان می کنم که شرکت شاتل این را بهانه ای برای مبرا کردن خودش در نداشتن پهنای باند کافی قرار داده.

2. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پهنای باند شرکت شاتل بسیار کاهش یافته و نوسان زیادی داره و شرکت اظهار می کنه که این موضوع خارج از اختیار شرکت است.
    من گمان می کنم که شرکت شاتل این را بهانه ای برای مبرا کردن خودش در نداشتن پهنای باند کافی قرار داده.
    دقیقا همینطوره.همش بهانست.تخلیه کنید.اما کلا دیگه ADSL یه جوری شده که برای شرکت ها به صرفه نیست(سودش کم شده براشون چون اینا دندون گردن) برای همین مدام از کیفیتش کم میکنن.اینترنت با کیفیت میخواین سمت ADSL هیچ شرکتی نرین.اگه adsl مخابرات استانتون با کیفیته از همون استفاده کنید اگر نه که سمت adsl نرین.فناوری های بیسیم الان با کیفیت تر هستن.

4. این کاربر از Moayeri1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دقیقا همینطوره.همش بهانست.تخلیه کنید.اما کلا دیگه ADSL یه جوری شده که برای شرکت ها به صرفه نیست(سودش کم شده براشون چون اینا دندون گردن) برای همین مدام از کیفیتش کم میکنن.اینترنت با کیفیت میخواین سمت ADSL هیچ شرکتی نرین.اگه adsl مخابرات استانتون با کیفیته از همون استفاده کنید اگر نه که سمت adsl نرین.فناوری های بیسیم الان با کیفیت تر هستن.
    دقیقا همینطوره اگه کسی کیفیت خطش خوب باشه و 16 مگ را بدون نویز ساپورت کنه مخابرات بهترین گزینه هست شرکتهای دیگه مجبورن از حقوق کامنداش و هزینه دفاترش و... را از جیب مشتریاش در بیارن به همین خاطر هزار جور کلک و حقه بازی در میارن از حجم خوری و کم کردن سرعت و..

6. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

مشکل پهنای باند در ساعات اوج مصرف برای باقی اپراتورها هم هست ولی خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر از شاتل یعنی مثلا من تو آسیاتک در حد ۱ الی ۲ درصد پکت لاست میگیرم ساعت ۱۰ شب به بعد تو شاتل ۶۰ درصد پکت لاست میگرفتم فرقش خیلیه خیلی ! مخابرات هم داریم اونم خوب هست فقط پینگش بالاتره.

8. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مشکل پهنای باند در ساعات اوج مصرف برای باقی اپراتورها هم هست ولی خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر از شاتل یعنی مثلا من تو آسیاتک در حد ۱ الی ۲ درصد پکت لاست میگیرم ساعت ۱۰ شب به بعد تو شاتل ۶۰ درصد پکت لاست میگرفتم فرقش خیلیه خیلی ! مخابرات هم داریم اونم خوب هست فقط پینگش بالاتره.
    تمام این اختلالات و مشکلات کاملا هدفمند هست و بدتر از این هم میشه متاسفانه

تازه این شاتل هست که یه زمانی سرامد تمام شرکتهای اینترنتی بود خیر سرش

10. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اونچه که برای من بیشتر جالب است این است که کسی از شرکت های دیگه در این انجمن ثبت مشکل یا افت سرعت نمی کنه یا چنانچه ثبت بکنه بسیار محدود است. یه زمانی خیلی قبل یک نفر در این انجمن در همین بخش اینترنت نوشته بود وقتی این حالت پیش می آد که یا اون شرکت کلاً از مرحله پرت است یا واقعاً مشکل عمده و محسوسی نداره که البته مطلب دوم بهتر با عقل جور در می آد.
    شاتل تبدیل به یک آی اس پی آشغال شده است. کمبود پهنای باند شدید داره و طبق روال آی اس پس های مضخرف مشکل دار فرافکنی می کنه و مشترک را فریب می ده.
    یک زمانی این شرکت یک شرکت خوب یا نسبتاً خوب محسوب می شد اما الان جزء شرکت های بلاتکلیف است.
    نکته دیگری که من می خوام ذکر کنم این است که چی شده است که ناگهان ار ناکجا کاربران به من پیشنهاد خرید اینترنت adsl مخابرات رو می دن؟ من از زمانی که به یاد می آرم اینترنت مخابرات نماد بدی، شرارت، پلیدی، بی کیفیتی و همه ی صفت های بد قابل ذکر بود که کاربران در صورت نداشتن مطلقاً هیچ گزینه ی دیگری به اون رو می آوردند.
    یعنی الان مخابرات تغییر عمده ای کرده و قابل قبول شده که به من پیشنهاد داده می شه؟ خواهش می کنم کسی که آگاه است این موضوع رو روشن کنه.
    در پایان دوستان چه شرکتی رو به من پیشنهاد می دن؟ که نسبتاً خوب اگر باشه کافیست.
    این گفتن نداره چونکه من گمان می کنم دیگه اکثر کاربرا به این موضوع ها آگاه هستند. آی اس پی که سرعت خریداری شده را روی single connection برای سرور های خارج از ایران به مشتری تحویل بده یه شرکت معمولی محسوب می شه و multi connection هرگز حتی ارزش بحث شدن را هم نداره که نمونه این همان IDM مضحک معروف است.

داره خودمونی میشه mat2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ،فکر کنم تنها کسی که از شاتل راضی هست منم البته در این سال ها کم خستم نکرده اما وقتی فنی پیگری میکنم و متوجه میشن اینکاره هستم مشکل حل میشه اینم جالب هست واقعا حتی خونه عوض کردم خط رانژره رو تعویض کردم ولی همچنان بازم راضیم از سرویسش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2021

پيش فرض

سلام ،فکر کنم تنها کسی که از شاتل راضی هست منم البته در این سال ها کم خستم نکرده اما وقتی فنی پیگری میکنم و متوجه میشن اینکاره هستم مشکل حل میشه اینم جالب هست واقعا حتی خونه عوض کردم خط رانژره رو تعویض کردم ولی همچنان بازم راضیم از سرویسش
    حالا وقتی که به سرنوشت بقیه دچار شدی یاد میگیری که دیگه رضایتتو جار نزنی
    البته اگه رضایتت همونه که تو امضاته که دیگه هیچی. تورو خدا زده
    Last edited by complement; 24-01-2022 at 16:50.

14. این کاربر از complement بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اونچه که برای من بیشتر جالب است این است که کسی از شرکت های دیگه در این انجمن ثبت مشکل یا افت سرعت نمی کنه یا چنانچه ثبت بکنه بسیار محدود است. یه زمانی خیلی قبل یک نفر در این انجمن در همین بخش اینترنت نوشته بود وقتی این حالت پیش می آد که یا اون شرکت کلاً از مرحله پرت است یا واقعاً مشکل عمده و محسوسی نداره که البته مطلب دوم بهتر با عقل جور در می آد.
    شاتل تبدیل به یک آی اس پی آشغال شده است. کمبود پهنای باند شدید داره و طبق روال آی اس پس های مضخرف مشکل دار فرافکنی می کنه و مشترک را فریب می ده.
    یک زمانی این شرکت یک شرکت خوب یا نسبتاً خوب محسوب می شد اما الان جزء شرکت های بلاتکلیف است.
    نکته دیگری که من می خوام ذکر کنم این است که چی شده است که ناگهان ار ناکجا کاربران به من پیشنهاد خرید اینترنت adsl مخابرات رو می دن؟ من از زمانی که به یاد می آرم اینترنت مخابرات نماد بدی، شرارت، پلیدی، بی کیفیتی و همه ی صفت های بد قابل ذکر بود که کاربران در صورت نداشتن مطلقاً هیچ گزینه ی دیگری به اون رو می آوردند.
    یعنی الان مخابرات تغییر عمده ای کرده و قابل قبول شده که به من پیشنهاد داده می شه؟ خواهش می کنم کسی که آگاه است این موضوع رو روشن کنه.
    در پایان دوستان چه شرکتی رو به من پیشنهاد می دن؟ که نسبتاً خوب اگر باشه کافیست.
    این گفتن نداره چونکه من گمان می کنم دیگه اکثر کاربرا به این موضوع ها آگاه هستند. آی اس پی که سرعت خریداری شده را روی single connection برای سرور های خارج از ایران به مشتری تحویل بده یه شرکت معمولی محسوب می شه و multi connection هرگز حتی ارزش بحث شدن را هم نداره که نمونه این همان IDM مضحک معروف است.
    دوست عزیز روی نام شرکت و تجربه دیگر دوستان تنها زمانی می تونید حساب کنید که از یک مرکز مخابراتی باشید پس تجربه دیگران یه دید کلی از وضعیت شرکت بهتون می ده. روی هیچ شرکتی تمرکز نکنید مثلا تو همین تاپیک گفتم من مشتری هفت ساله شاتل وقتی دیدم هیچ ارزشی از طرف شرکت برام قایل نیستند جمع کردم رفتم اسیاتک بعد های وب بعد مخابرات الان دوسال رو مخابرات هستم و راضیم البته این چند ماه اخیر یه اذیتی کردن که اونم راه حلش رو پیدا کردم تو تاپیک نویز گفتم خدمت دوستان.
    در کل پیشنهادم برای همه دوستان خرید دو خط تلفن هست که قیمتی هم نداره اینجا قدرت مانور شما برای عوض کردن شرکت خیلی بالا میره بدون اعصاب خوردی
    باز هم تاکید کنم روی نام شرکت و تجربه دیگر دوستان تنها زمانی می تونید حساب کنید که از یک مرکز مخابراتی باشید .من از مخابرات راضیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •